Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

vianne i dejwida.

Go down 
+4
colton
patty
mythoya
david
8 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
AutorWiadomość
patty

patty

Liczba postów : 379

vianne i dejwida. - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 9:25 pm

ałć, będzie musiała mu odmówić, bo mnie od piątku nie ma.
spojrzała się na niego z uśmiechem. - przepraszam, dejw. nie mogę z tobą wybrać się na te urodziny. wybaczysz mi, co? - powiedziała spokojnie, miała nadzieję, że się nie obrazi na nią, i tylko spojrzała na niego z uśmiechem i pogładziła go po policzku. uśmiechnęła się delikatnie i napiła kawy, nie wiedziała przecież jak on na to zareaguje, mnie nie będzie, więc jej też nie będzie. a potem z imprezy i tak ja muszę ogarniać plo.
Powrót do góry Go down
david

david

Liczba postów : 522

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 9:31 pm

a kiedy wracasz? bo mnie nie ma cały sierpień. to napisz coś o związku naszym xdd.
-mhhm, nie będę się gniewał. w sumie nawet muszę ci coś powiedzieć. wylatuję niedługo. do paryża. mam tam rodzinę i niestety na długo-powiedział powoli żeby do patty to dotarło i żeby już teraz zaczęła się godzić z tym, że przez długi czas będzie sama-strasznie będę tęsknił i ojezu boję się o ciebie.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 9:38 pm

napisze, nie martw się ;d w niedzielę <3
- jeej, też będę cholernie tęskniła, przecież wiesz. a poradzę sobie, jestem już całkiem dużą dziewczynką, mam siostrę, ona się mną zaopiekuje. a poza tym nikt mnie chyba nie ukradnie tobie, prawda? - powiedziała z uśmiechem i tylko pocałowała delikatnie jego usta, muskając je. spojrzała się na niego. - poradzimy sobie jakoś, prawda? - zapytała się go i podrapała go po karczku, mhm.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 9:44 pm

nie chciał nic mówić żeby nie urazić patty, ale cholernie się bał, że patty po pijaku właduje się komuś do łóżka albo ktoś ją uwiedzie. cokolwiek. a to by oznaczał ich koniec. jezu, dejwid wpadł by w jakąś depresję i już nigdy by się do niej nie odezwał, może spaliłby jej dom. nie wiem. skrzywił się trochę i w ogóle był cały niespokojny jednak próbował to zatuszować-mam nadzieję, jej, chciałbym ciebie zabrać ze sobą, będę strasznie, strasznie, ale to strasznie tęsknił. wiesz?
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 9:50 pm

no tak, wszystko było możliwe, ale pewnie nie pójdzie na imprezę żadną bez niego, bo mu obiecała, że będzie chodziła z nim tylko na nie, wiadomo. a ona też się bała, że on się upije, pozna kogoś nowego i zacznie nowe życie z jakąś laską z paryża i tego by pewnie nie przeżyła, jak to ona, wpadła by w wielgaachną derpechę, upiłaby się i krzyczała by pod jego domem, jaki to on jest wredny pewnie tak, tak, zapewne tak. spojrzała się na niego. - wiem, ja też będę cholernie tęskniła. bardzo cię kocham, wiesz? - powiedziała całkiem cicho do niego.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 9:56 pm

-ja ciebie też kocham-wymamrotał znowu opierając się o jej ramię i głaszcząc ją po ręce i dłoni-to będzie jeden z gorszych miesięcy w moim życiu-tak, właśnie powiedział na ile jedzie. miał nadzieję, że go teraz nie rzuci mówiąc, że hm to za długo i ich związek nie przetrwa. walnął się w głowę ręką i to chyba w guza, mam nadzieję, że nie nabił sobie drugiego-to będzie straszne-powtórzył całując ją w kark.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:00 pm

westchnęła tylko cicho i wtuliła się w niego, pewnie jakby chciała mieć go tylko dla siebie i zachować w jakimś pudełku, czy nie wiem, może w jakiejś klatce. oparła się o jego tors i w ciszy słuchała jego bicia serca, i równomiernego oddechu. nic nie mówiła, po prostu cieszyła się tym, co ma, czyli że ma dejwa. uśmiechnęła się do siebie i poprawiła włosy, ale tylko nieznacznie. - wiem, to będzie cholernie trudne. ale damy radę. od czego jest w końcu internet, co? - powiedziała z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:05 pm

w klatce! <3
może go zamknąć w jakimś pudełku po lodówce, wyłożyć mu sianem i systematycznie go dokarmiać.
-no tak. nie mówiąc, że większość czasu będę spędzał na wsi i tam nawet telewizora nie ma-zapalił papierosa. w paryżu będzie tylko na chwilę. pewno będzie załatwiał jakieś interesy jego babci. może przepisze mu spadek albo kilka krów i świń. dejwid tą druzgocącą wiadomością spieprzył sobie dzisiejszy wieczór, przynajmniej tak mu się wydawało. jego oddech był teraz niespokojny. mocno się zaciągnął nalewając im po lampce wina.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:12 pm

- och, deeejw. - mruknęła do niego i tylko przytuliła się do niego bardziej. pewnie przyjrzała się mu, i tylko delikatnie uśmiechnęła. - będę tęskniła. ale wiesz, we wrześniu sobie odrobimy. a nawet dzisiaj możemy trochę poodrabiać. - powiedziała z uśmiechem i tylko napiła się wina, było całkiem niezłe. wyczuła, że był niespokojny, więc zaczęła głaskać delikatnie jego dłoń. chyba tak, spojrzała się na niego. - poradzimy sobie razem przecież, prawda? - powiedziała z uśmiechem, chciała dodać mu otuchy.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:18 pm

-chyba oddzielnie-poprawił ją lekko się uśmiechając. nie chciał się przyznawać, ale już zaczynał tęsknić-możemy już coś zadziałaś. pamiętasz, że mam ładną książeczkę, hę?-od razu zrobiło mu się lepiej. wiadomo przecież, to facet, a oni nie myślą jak ludzie powinni, mózgiem. nawet się chyba trochę podniecił-to teraz mi powiedz. jaki wybierasz numerek, co?-pocałował ją w usta dość długo po czym oderwał się od niej i czekał na odpowiedź. przy okazji wyjął OBOWIĄZKOWĄ lekturę.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:26 pm

- hm, myślę, że to będzie numer 5 - powiedziała całkiem miło i pewnie przygryzła wargę i spojrzała na niego, nie wiedziała co to numer 5, nie pamiętała zupełnie, ale znając ją, pewnie trafi na jakąś bardzo powyginaną figurę, i pewnie zatnie się w połowie, i potem nie będą nic mogli zrobić. spojrzała się na niego i tylko uśmiechnęła, usiadła na nim okrakiem i zaczęła macać, to tylko patty. - a więc, co wybrałam? - zapytała się go, całując i pewnie otwierając książeczkę na wiadomym wybranym numerze, mhm.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:32 pm

a on nawet nie miał zamiaru otwierać magicznej książeczki. -numer pięć to seks w wannie, numer dwadzieścia też i o i numer sześćdziesiąt dziewięć też-pokiwał głową wpatrując się w patty-widzisz. a to pech. niestety wybrałaś numerek pięć, więc...-zgasił papierosa-zabieramy się do dzieła i zabrał ją do swojej dużej wanny w której kąpała się tylko jego siostra. fuj.nalał sporo wody, ale bez przesady, nie chciał ich przecież utopić plus dodał trochę jakiegoś ładnie pachnącego olejku i zrobiła się piana, dużo piany. z początku miał taki plan żeby się nie rozbierać i wejść w ubraniu do wanny lecz jego ciuchy były za drogie, stanowczo za drogie. szybko się rozebrał i skoczył do wanny.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:35 pm

zaśmiała się tylko i zrobiła mu całkiem fajny pokaz, kiedy tylko się rozbierała. weszła do wanny i od razu usiadła na nim, tak, bo jest całkiem miła, i domyślna. pocałowała go namiętnie i tylko jeździła językiem po jego podniebieniu. - mhm, seks w wannie, brzmi całkiem podniecająco. w takim razie zawsze będę wybierała numerek 5. a jak mi się znudzi, to dopiero wybiorę inne numerki. - powiedziała z uśmiechem i znowu go pocałowała, jakby się chciała z nim jeszcze trochę podrażnić, prawda, tak tak.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:43 pm

bardzo miła zwłaszcza, że dejwid dzisiaj chciał być na dole, nie zamierzał górować. również ją pocałował, nigdzie mu się nie śpieszyło, naprawdę. wbił swój język w jej gardło, ale bez przesady, nie chciał jej udusić, to musiałoby strasznie wyglądać. przyczyna zgonu:całowanie się z chłopakiem. rękoma jeździł po jej piersiach, plecach i udach. chciał mieć ją tylko dla siebie. gdyby był wierzący może by mu się to nie podobało, że bóg na nich patrzy. fuj, bóg to pewnie seksoholik i pedofil.-tylko tak się składa patty, że każdy numerek to był seks w wannie-powiedział cicho. znał na pamięć pierwszych dziesięć stron kamasutry. akurat numer pięć to była jakaś pozycja na pingwina albo kurę, ale to chyba nie dla nich.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:48 pm

jakby ja udusił, to by dopiero mieli śmiechu w kostnicy, że ją chłopak udusił pocałunkami xd więc tylko pocałowała go namiętnie, z języczkiem, jeździła rękoma po jego torsie, plecach, delikatnie masowała jego krocze, tak, była wielofunkcyjna. uśmiechnęła się do siebie, potem do niego. - mhm, nieprzyzwoity chłopiec - zachichotała i przejechała językiem po jego ustach, a potem się na niego nadziała, i zaczęła wykonywać całkiem płynne ruchy biodrami, co było całkiem przyjemne i dla niego i dla niej, prawda. oparła ręce o jego ramiona więc, i go całowała.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 10:56 pm

jęknął cicho odchylając głowę do tyłu. ten nieprzyzwoity chłopiec strasznie go podniecił. w myślach powtarzał sobie tylko 'o, tak, tak, tak!' z sekundy na sekundę było mu coraz lepiej i przyjemniej. zagryzł tylko dolna wargę, a rękami dotykał jej piersi, które mógł objąć jedną ręką i pośladki. wdychał głęboko powietrze żeby dostało się do samych płuc, a niej tylko ust. przechylił patty troszeczkę do siebie i pocałował w szyję po czym znowu ja wyprostował.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptySro Lip 22, 2009 11:02 pm

kiedy tylko bezbłędnie poruszała biodrami, robiła to całkiem powoli, jakby delektowała się ich chwilą, taką tylko między nimi. uśmiechała się bez przerwy, i tylko potem kiedy chciała już osiągnąć całkowitą przyjemność, zaczęła po prostu przyspieszać. było jej cholernie dobrze kiedy była na górze, mogła wszystko kontrolować, znaczy, kiedy i jak, i jak szybko, prawda. więc, nachyliła się nad nim, i pocałowała, bardzo bardzo namiętnie i z języczkiem, mhm, tak bardzo. i przyspieszyła jeszcze.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyPią Lip 24, 2009 6:29 pm

kiedy doszedł jęknął głośniej po czym pocałował patty w usta. przechylił ją do siebie kładąc ją na swoim mokrym torsie. delektował się wspaniałą chwilą, która zaraz się skończyła. zaczął całować jej piersi, dekolt i obojczyk. rękoma odgarniał jej włosy z ramion i chyba sięgnął po papierosa, którego zaraz zapalił i patty też dał. tak, luił palić w wannie. mru.
Powrót do góry Go down
eliah

eliah

Liczba postów : 125

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyWto Lip 28, 2009 4:58 pm

okej, więc eliah przyszedł do vianne, w celu zabrania ją na wycieczkę po kopenhadze, prawda. miał tylko nadzieję, że nie złapie ich deszcz, bo chyba trochę się zachmurzyło. zapukał do drzwi i czekając aż mu otworzy, zaczął sobie nucić pod nosem jakąś przyjemną piosenkę.
Powrót do góry Go down
vianne

vianne

Liczba postów : 570

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyWto Lip 28, 2009 5:08 pm

kończąc wiązać trampka, spojrzała w stronę drzwi z nadzieją, że to właśnie eliah przyszedł, a nie jedna z jej sąsiadek pożyczyć cukru. poprawiła kucyk prawie na czubku głowy i otworzyła drzwi. odetchnęła z ulgą, kiedy zobaczyła eliaha i uśmiechnęła się entuzjastycznie. - cześć. - powiedziała, po czym wyszła z mieszkania, zamykając je na klucz, a kiedy wsadziła breloczek z kluczami do kieszeni spodni, odwróciła się w stronę eliaha i cmoknęła go w kącik ust, tak na powitanie.
Powrót do góry Go down
eliah

eliah

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyWto Lip 28, 2009 5:11 pm

uśmiechnął się na jej widok, bo całkiem ładnie wyglądała. niestety, eliah to eliah, więc kiedy pocałowała go w kącik ust, to on ją w sam środek ust, no cóż. uśmiechnął się przy tym jeszcze raz, całkiem uroczo i pociągnął ją za rękę w stronę schodów.
- to dokąd idziemy najpierw? - zapytał, bo chyba nie miał żadnego planu na tą wycieczkę, cóż.
Powrót do góry Go down
vianne

vianne

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyWto Lip 28, 2009 5:16 pm

- zwiedzać pałace królewskie, jak każdy turysta, bo my dzisiaj jesteśmy turystami, eliah. - stwierdziła, uśmiechając się entuzjastycznie, po czym złapała go za rękę i pociągnęła po schodach dość szybko z nadzieją, że nie poplączą mu się nogi i nie stoczy się z prędkością światła pod same drzwi wyjściowe i na szczęście tak się nie stało, a kiedy stanęli już przed budynkiem vianne spojrzała w niebo, mrużąc oczy. - masz jakiś magiczny parasol? - spytała, spoglądając na eliaha i uśmiechnęła się łagodnie, gdyż pogoda faktycznie nie była za przyjemna. ;c
Powrót do góry Go down
eliah

eliah

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyWto Lip 28, 2009 5:21 pm

- nie mam - zaśmiał się. - spokojnie, nie jesteśmy z cukru - wzruszył ramionami i spojrzał na vianne. - pałace królewskie, tak? - rozejrzał się. pewnie do jakiegoś tam pałacu nie mieli zbyt daleko, w sumie nie wiem. - możemy iść, jak chcesz - powiedział w końcu, starając się, żeby ton jego głosu był dość entuzjastyczny. właściwie vianne obudziła go tym smsem i chyba jeszcze do końca się nie obudził, ale miał nadzieję, że tego po nim nie widać!
Powrót do góry Go down
vianne

vianne

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyWto Lip 28, 2009 5:26 pm

eliah jest hardkorem! xd
- naprawdę? nie jesteśmy? - zapytała, delikatnie szarpiąc za rękaw eliaha i pewnie nawet złapała go za dwa policzki, żeby to sprawdzić, a kiedy już się upewniła, że faktycznie nie kruszy się w jej dłoniach, spojrzała na niego, uśmiechając się łobuzersko i zmierzwiła jego artystyczny nieład. - więc chodźmy. - zaoponowała, kiwając głową z aprobatą i pewnie poszli, zacznij. ;x
Powrót do góry Go down
phillip

phillip

Liczba postów : 219

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 EmptyNie Sie 02, 2009 9:18 pm

przyszli więc do mieszkania vianne. phillip dzielnie czekał, aż ona otworzy drzwi, a wcześniej wydobędzie z torebki swoje klucze.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

vianne i dejwida.
Powrót do góry 
Strona 8 z 17Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» dejwida
» vianne.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Domy i mieszkania-
Skocz do:  
Free forum | Sztuka | Mangas | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje