Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

vianne i dejwida.

Go down 
+4
colton
patty
mythoya
david
8 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17
AutorWiadomość
patty

patty

Liczba postów : 379

vianne i dejwida. - Page 17 Empty
PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 1:49 am

- okej. jutro ci pomogę, zoostanę z tobą. przy okazji pewnie poznam twoją siostrę! - powiedziała z uśmiechem, poszli do sypialni i zasnęli sobie <3
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:28 pm

więc, kiedy już sobie wstała i się ogarnęła, siedziała sobie na parapecie i jadła jabłko. nie paliła papierosa, ale za to czekała aż david w końcu wybierze swoje jakieś ciuchy, żeby ona dopiero mogła też go ogarnąć. no więc, na razie przeglądała jakieś czasopisma z jego pokoju i tak czekała i czekała xd
Powrót do góry Go down
david

david

Liczba postów : 522

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:30 pm

david oczywiście w swojej sypialni miał wyciągniętą walizkę i już był spakowany do połowy. załużmy, że patty pomogła mu coś uprasować. spakował już najważniejsze rzeczy. poszedł do salonu pewno po jakieś kolejne ubrania albo ręczniki, które były w dużej szafie - dzięki, że zostałaś dzisiaj - wycedził przez zęby podchodząc do niej i całując ją w szyję - co ty będziesz porabiała beze mnie? - zapytał się całkiem wesoły no i właśnie się zastanawiał.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:34 pm

- hm, jeszcze nie wiem! będę pewnie nadal cwiczyła swoje ruchy posuwiste, jak to mawia mój lekarz i jeszcze będe pewnie trochę odpoczywała. takie tam różne głupoty - powiedziała z uśmiechem i przeczesała palcami jego włosy. ugryzła sobie jabłuszko i tylko oblizała swoje usta, smakowały bardzo słodko. - a ty, co ty będziesz beze mnie robił, oczywiście oprócz tęsknienia i dzwonienia, hm? - zapytała się całkiem miło.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:38 pm

te ruchy posuwiste nadal go rozśmieszały i wybuchł długim śmiechem. objął ją gdzieś w talii wpatrując się w swój piękny widok z okna i trochę się skrzywił. nie mam dziś weny na dejwa ;ccc. zagryzł policzki od środka po czym nachylił się nad nią i ugryzł jabłko, które patty trzymała w rączkach - sam nie wiem. pewno będę starał się wypoczywać - odrzekł poprawiając swoją koszulę.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:41 pm

- ja będe przez ten tydzień pracowała nad wernisażem, czyli będzie ciężko, latanie po jakiś facetach, nie wiem dlaczego właśnie tym wszystkim zajmują się faceci. - powiedziała wzruszajac ramionami i wzięła sobie ugryzła jabłuszko, zielone, albo nie wiem jakie. spojrzała się na niego i uśmiechnęła. - no dobra, więc, masz już wszystko wszystko? pomóc ci jeszcze w czymś? - zapytała się go, pewnie od rana się pakowali xd
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:45 pm

właściwie to do reflekscji, czemu wszystkim zajmuja się faceci. uśmiechnął się lekko spoglądając na swoją walizkę, która była tylko do połowy spakowana, brakowało tylko jakis tam kosmetyków. - prawie - przełknął jabłko, zielone! - już nie wiele mi zostało do spakowania - stwierdził - ale poradzę sobie, spokojnie - no tak. pewno spakuje dwa żele pod prysznic i zapomni szamponu albo odwrotnie!
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:50 pm

taak, więc lepiej zaraz go sprawdzi. - hm, no dobra, ale ja cię jeszcze sprawdzę, bo jak znam facetów, to albo coś zapomną, albo jeszcze wezmą za dużo i tyle z waszego pakowania wychodzi - zaśmiała się i skończyła jesc swoje jabłuszko. spojrzała się na niego z uśmiechem. - wiessz, cieszę się że zostałam, przynajmniej masz mnie przez ostatnie trzy dni tylko dla siebie - powiedziała całując go w nos, lubiła jego nos.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:54 pm

a on lubił jej. - jak ci się chce - wcale mu to nie przeszkadzało, że patty zaraz sprawdzi jego stan rzeczy. oby się tylko nie okazało, że spakował swojego psa do walizki. a stefcio nawet leci z nim. biedny będzie musiał siedzieć w samolocie gdzieś pod pokładem. odczepił sie od niej, a raczej tylko swoje ręce i zaprowadził ja do sypialni gdzie stała jego walizka - to w sumie racja. mamy siebie na trzy dni, a później już na zawsze - pokiwał głową stojąc nad walizką.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 7:58 pm

uśmiechnęła się do siebie i tylko podeszła do walizki. - dobra, uwaga. więc taak. co my tutaj mamy - powiedziała i zaczęła grzebać w jego walizce, chciała wiedzieć czego nie ma jeszcze, a co już ma. miał prawie wszystko, włącznie z jej zdjęciem, tak, wyczaiła jego wrażliwość. - mhm, no, jeszcze tylko weź jakieś przybory do mycia i masz wszystko. - powiedziała z uśmiechem i tylko westchnęła. 2 tygodnie to było bardzo dla niej dużo, ona pewnie będzie za nim tęskniła. na razie więc sobie oparła się o coś i na niego patrzyła.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:03 pm

dla niego też. dwa tygodnie to zdecydowanie za dużo. zrobił smutną minę, zanudzi się tam na śmierć. wraca dopiero 30 sierpnia. dwa dni przez rozpoczęciem nowego roku. jak on się z tym wszystkim ogarnie. poszedł do łazienki i wziął to co należało, od grzebienia przez maszynkę do golenia i żel do ciała po czym wrzucił to wszystko do walizki i ją zamknął. - mam nadzieję, że niczego nie zapomniałem - westchnął. ta jej niebieska spódniczka przykuwa strasznie uwagę. opadł na łóżko trochę zmęczony bo się pakował od rana ;d.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:08 pm

- niczego niczego! - powiedziała kładąc sie obok niego i tylko pocałowała go prosto w usta. - jesteś teraz już całkowicie spakowany. teraz możemy sobie robic co tylko chcemy, a ty chcesz pewnie odpocząc - powiedziała z uśmiechem znowu i poprawiła się na łóżku. patrzyła się trochę na sufit, trochę na swoje kości biodrowe i brzuch, może też trochę na davida. uśmiechnęła się do siebie i podrapała się po brzuchu. na razie nic nie robiła, wstali wcześnie rano, więc byli oboje zmęczeni z lekka.
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:11 pm

- troszeczkę. może nawet położę się wcześnie spać - ziewnął. był dzisiaj wyjątkowo zmęczony. nigdy nie przeszkadzało mu to, że wstawał rano albo budził się dopiero o szesnastej. zatkał usta dłonią i jeszcze sprawdził mieszkanie czy przypadkiem coś mu się jeszcze nie przyda. na szczęście raczej wszystko spakował. chociaż to się okaże na miejscu. pocałował ją również w usta dosyć namiętnie i długo, a później we włosy. i pewno zaraz będę musiała spadać.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:15 pm

tak tak. - hm, dobrze, więc może zjedzmy kolację, wypijmy trochę wina na odprężenie i pójdziemy wcześniej dzisiaj spac. dzisiaj też zostanę u ciebie a rano odprowadzę cię na samolot. - powiedziała z uśmiechem i tylko oblizała po pocałunku usta, smakowały jabłkami, były bardzo słodkie. uśmiechnęła się do niego i przytuliła teraz, w końcu zobaczą się dopiero za dwa tygodnie, jak nie dalej. no właśnie, ale się w końcu kiedyś zobaczą. więc na razie sobie ziewnęła, wypiła dzisiaj chyba z 5 kaw xd
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:18 pm

- no dobra. dzięki - popatrzył się na zegarek i zastanowił się gdzie jest vianne bo ona przecież leci razem z nim. miał przynajmniej nadzieję, że pojawi się jutro rano na lotnisku i go nie zawiedzie. uśmiechnął się do niej idąc do kuchni i przygotowywując jakąś szybką, ale pożywną kolację. właściwie to co można zjeść na śniadanie, żeby się najeść przed podróżą? kiedy zrobił jakieś kanapki i tosty nakrył do stołu i chyba już zjedli.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:21 pm

nie było vianne, ale pewnie rano będzie <3 no właśnie, no tak tak, więc teraz kiedy się napili wina, poszli do sypialni. - hm, jutro rano będziesz już na lotnisku, pożegnamy się, a wieczorem będziesz w londynie - powiedziała myśląc na głos i pewnie przyglądając się mu, uśmiechnęła się do siebie i pocałowała go w nos. przebrała się w jakieś wygodne ciuchy i co z tego że spadały jej z tyłka jego przyduże dresowe spodnie
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:23 pm

pewno będzie jeszcze rano w londynie. westchnął ciężko siadając na łózku. trochę się stresował przed lotem. w ogóle bał się latania i to nie kojarzyło mu się zbyt miło. napił się jeszcze łyka wina i pocałował ją w usta przytulając do siebie - no to do zobaczenia za dwa tygodnie.
Powrót do góry Go down
patty

patty

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:25 pm

- taak, do zobaczenia. - powiedziała smutno i tylko pewnie poszli sobie spać? xd
Powrót do góry Go down
david

david

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 EmptySob Sie 15, 2009 8:26 pm

mhmm. poszli.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: vianne i dejwida.   vianne i dejwida. - Page 17 Empty

Powrót do góry Go down

vianne i dejwida.
Powrót do góry 
Strona 17 z 17Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17
 Similar topics
-
» dejwida
» vianne.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Domy i mieszkania-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje