| kristen | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
kristen
Liczba postów : 384 Join date : 06/07/2009 Age : 34
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:08 pm | |
| -nie wiem, nie mam pojęcia-pokręciła bezradnie głową. naprawdę nie wiedziała co jest powodem tego jej załamania. próbowała zrobić krok sprawdzając w jakim stanie jest jej noga, lecz w ostatniej chwili przytrzymała się szafki ratując się tym samym przed upadkiem. | |
|
| |
kevin
Liczba postów : 250 Join date : 28/06/2009
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:13 pm | |
| - wygląda na mocno stłuczoną, ale nie złamaną- odparł, choć wcale się na tym nie znał, ale uważał że gdyby jej noga była złamana to pewnie teraz kris wyłaby z bólu. - nie martw się, zajmę się tym- odparł mając na myśli ten rozbity kieliszek i wino, którego chciała się napić. nie był lekarzem więc nie znał się na stłuczeniach, ale chciał również jakoś pomóc jej kostce. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:16 pm | |
| skinęła głową po czym usiadła w drzwiach czekając na kevina. nie mogła sama dojść do salonu, więc po prostu przyglądała mu się, | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:19 pm | |
| szybko uwinął się z rozbitym szkłem i otworzył szafkę z której wyciągnął kieliszki. podszedł do kris pomagając jej dojść do kanapy stojącej w salonie. - może na wszelki wypadek powinien zobaczyć to lekarz, co?- zapytał kiedy kris już usiadła, a on odstawił spokojnie kieliszki na niewielki stolik. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:22 pm | |
| -nie, nie trzeba-potrząsnęła energicznie głową. miała uraz do wszelkich lekarzy i wolałaby pewnie umrzeć niż być badana przez jakiegoś specjalistę. podniosła swój kieliszek po czym wypiła połowę na raz. nie kłamała, że chciała się dziś upić, a stłuczona noga jeszcze to potwierdziła. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:26 pm | |
| - jak wolisz- uśmiechnął się niepewnie, bo pewnie kilka dni i nie będzie nawet śladu po stłuczeniu. sam również sięgnął po kieliszek z winem, w którym tylko zamoczył usta. nie przepadał za wszelkiego rodzaju winami, pił tylko jedno, które wydawało mu się w miarę dobre, ale niestety w kopenhadze ciężko było je dostać. rozsiadł się wygodniej w fotelu patrząc w sufit. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:31 pm | |
| -przepraszam za dzisiaj. no wiesz, za te moje nastroje i tak dalej. cud, że mnie nie zabiłeś.-zaśmiała się.przyglądała się kieliszkowi, po chwili dopiła go do dna i spojrzała na kevina. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:34 pm | |
| - przed nami jeszcze cały wieczór. pewnie będę miał niejedną okazję, żeby jeszcze to zrobić- zaśmiał się odstawiając kieliszek na stół. nie uważał, że przeprosiny były konieczne. każdy może mieć tak zwany zły dzień, a kevin chyba powoli przyzwyczajał się do tego, że nie zawsze wszystko musi być takie kolorowe jak w bajkach. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:37 pm | |
| -o taaak-potwierdziła po czym sięgnęła za siebie wyjmując stojące koło kanapy whisky. wzięła dwie szklanki i nalała prawie do pełna. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 9:40 pm | |
| uśmiechnął się patrząc na owe szklanki pełne whiskey, pewnie jeszcze pogadali, a potem kev poszedł, bo boli mnie głowa xd. pa ; * | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Nie Lip 19, 2009 11:21 pm | |
| kris wypiła pół butelki whisky po czym usnęła na kanapie, bo przecież nie wejdzie ze stłuczoną nogą po schodach. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 5:52 pm | |
| - kris?! to ja- krzyknął kiedy wszedł do jej mieszkania, bo zapomniała zamknąć drzwi na klucz. ściągnął buty i pewnie marynarkę, bo pogoda nie była najlepsza i powędrował do kuchni odstawiając zakupy na stół. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 5:55 pm | |
| -tu jestem-odpowiedziała mu na wypadek jakby jej nie widział, ani nie słyszał. podniosła się lekko na kanapie, na której leżała i rzuciła gdzieś w kąt jedną z tych dennych gazet, które czytała. sięgnęła po pilota i wyłączyła grającą muzykę, zapewne kooksów bo kris ich uwielbiała, podobnie jak ja. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:01 pm | |
| ja też ich uwielbiam <3333333333 xd - cześć. co słychać?- zapytał wyłaniając się zza kuchennych drzwi dosłownie na chwilę, bo chciał rozpakować zakupy i schować je do lodówki, w której faktycznie nie było zbyt wiele, bo już zdążył ją otworzyć i dokładnie się przypatrzyć co kris ma, a raczej czego nie ma. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:09 pm | |
| <3333 -to samo co wczoraj, nuda-odpowiedziała wypuszczając głośno powietrze z ust. -dziękuję-uśmiechnęła się do kevina poszukując swojego telefonu w tym całym bałaganie, który zdążyła już zrobić. oczywiście chodziło jej o zakupy i, że ogólnie jeszcze z nią wytrzymuje. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:14 pm | |
| kiedy już uporał się z zakupami ponownie podszedł do drzwi, opierając się o ich framugę. - potrzebujesz jeszcze czegoś? herbaty, kawy albo czegoś do jedzenia?- zapytał tak na wszelki wypadek, bo i tak miał zamiar napić się herbaty z cytryną, więc mógłby przy okazji zrobić też dla niej. miał nadzieje, że wybaczy mu to swobodne panoszenie się po jej domu. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:21 pm | |
| -herbaty?-zapytała. prawda, pogoda nie była dzisiaj zadowalająca. szczerze to kris wcale nie zazdrościła ludziom, którzy musieli dzisiaj wyjść z domu. przeciągnęła się i usiadła uważając na obolałą nogę. -czuj się jak u siebie w domu-dodała ponownie się uśmiechając. miała dzisiaj nadzwyczajnie dobry humor. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:23 pm | |
| wrócił po chwili z dwoma kubkami i jeden z nich podał kris. usiadł na fotelu, naprzeciwko niej uśmiechając się. - więc, lekarz sam otworzył ci lodówkę, tak?- zaśmiał się, bo chyba dobrze było mieć lekarza, który nie dość że troszczy się o twoje zdrowie to jeszcze o zawartość lodówki xd. ale przecież dieta też łączy się ze zdrowiem, więc to nic dziwnego. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:28 pm | |
| -serio. jakiś nienormalny. mówiłam,wszyscy lekarze to wariaci-uśmiechnęła się po czym napiła się herbaty ogrzewając sobie przy okazji ręce.
zw. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:32 pm | |
| ok. - najwyraźniej. pewnie jak zobaczył cię z tą bolącą kostką to się zmartwił, czy aby na pewno nie czeka cię śmierć głodowa- zaśmiał się sięgając po kubek, po czym upił łyk herbaty odstawiając kubek z powrotem na stolik. - a właśnie, jak noga?- zapytał bacznie przyglądając się kristine. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:38 pm | |
| -coraz lepiej, chociaż nadal mam pewne kłopoty z samodzielnym chodzeniem. boże, zupełnie jak z dzieckiem-powiedziała uświadamiając sobie, że naprawdę potrzebuje kogoś do ciągłej pomocy, jak inwalida normalnie. postanowiła w myślach, że jutro zrobi coś samodzielnie, na przykład coś do jedzenia z produktów, które kupił k. bo miała nadzieję, że kupił coś jadalnego. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:44 pm | |
| oczywiście, że kupił. wprawdzie nie do końca wiedział, czego kris potrzebuje, więc pewnie wykupił pół sklepiku, tak na wszelki wypadek, żeby nie musiał biegać po zakupy dla niej kilka razy na dzień. - dzieci są bardziej płaczliwe- mrugnął do niej, ciesząc się iż dzisiaj dopisuje jej humor. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:51 pm | |
| -przypominam, że ostatnio płakałam!-zaśmiała się i odstawiła swój kubek na stolik. -kto wie, może znowu porozbijam parę kieliszków i zrobię sobie coś z drugą nogą-odpowiedziała chociaż w myślach modliła się, aby nic się jej nie stało. nie wiedziała czy to wytrzyma, a tym bardziej czy kevin to zniesie. | |
|
| |
kevin
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 6:55 pm | |
| - błagam nie. musiałbym chyba wozić cię na wózku inwalidzkim i wyprowadzać na spacery- odparł śmiejąc się jednocześnie. nie wyobrażał sobie jakby to było gdyby kris miała coś nie tak z drugą nogą. chyba kevin by tego nie przeżył. nie żeby opieka nią była bardzo męcząca, ale jednak wolałby aby była cała i zdrowa. | |
|
| |
kristen
| Temat: Re: kristen Wto Lip 21, 2009 7:01 pm | |
| -nie dałabym się wozić na tym okropnym wózku! nosiłbyś mnie na rękach-zaśmiała się chociaż opcja wydała się kusząca. podniosła swój kubek, ale nie napiła się tylko trzymała go w ręce. tak, kris też wolałaby być cała i nie miała zamiaru w najbliższej przyszłości łamać drugiej nogi, ani rzucać kieliszkami. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: kristen | |
| |
|
| |
| kristen | |
|