| salon | |
|
+11blanche. wolfgang rainer natalie darla. isabella tony jackie marcus madison administracja 15 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
tony
Liczba postów : 207 Join date : 28/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:32 pm | |
| - tak, poznałem ją jakieś parę dni temu - powiedział, odruchowo mocniej przyciągając do siebie jackie. - ma na imię blanche, czy jakoś tak - w sumie sam nie był pewien, może był sklerotykiem. pocałował jackie jakoś fajnie. | |
|
| |
natalie
Liczba postów : 233 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:32 pm | |
| /wybacz nie zauważyłam go xd spojrzała na rainera. mialą kiepski zapłon jak ja- cześć- usmiechnęła się ładnie- znam cię?- spytała przyjaźnie | |
|
| |
wolfgang
Liczba postów : 322 Join date : 10/06/2009 Skąd : Kopenhaga
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:33 pm | |
| Roześ iał się patrząc na jej słodką i niewinną minkę. - Okej przecież wiesz, że nie mogę Ci się oprzeć! - mrugnął prawy oczkiem i odgarnął jej kosmyk włosów za ucho - Mam nadzieję, że nie wyjdę na głupka przed całą społecznośćią. Tańcze tylko wtedy gdy jestem nietrzeźwy a i tak wszyscy się ze mnie śmieją. - powiedział lekko zażenowany | |
|
| |
mathilde
Liczba postów : 151 Join date : 30/06/2009
| przyszła z mikem- no zapowiada się że będą mieli organizatorzy niezłą jazde- spojrzała na tłum ludzi | |
|
| |
rainer
Liczba postów : 257 Join date : 03/07/2009
| siedział na jakimś tam krześle, sącząc drinka i rozglądając się do okoła, prawda, po czym przeniósł wzrok na natalie, uśmiechając się łagodnie. - nie, nie znamy się. - powiedział, mrugając w jej stronę. - rainer. - wyciągnął rękę ku niej z przyjaznym uśmiechem. | |
|
| |
madison
Liczba postów : 753 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:34 pm | |
| - ups, chyba jednak się wystaszyły- powiedziała śmiejąc się i uwieszając na marcusowym ramieniu. spojrzała w strone wyraźnie zdegustowanej mashy, która wydawać by się mogło miała taki sam humor jak madison. | |
|
| |
isabella
Liczba postów : 823 Join date : 10/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:34 pm | |
| - chyba nie bardzo - przyznała, ale może nie tańczyła gorzej niż np tony, więc nie zabije siebie, ani nikogo wokół. zarzuciła tjowi ręce na szyję, jakoś tak odruchowo i spojrzała gdzieś w bok. | |
|
| |
darla.
Liczba postów : 274 Join date : 12/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:35 pm | |
| cmoknęła go przelotnie w policzek, uśmiechając się ujmująco. nic nie powiedziała na temat tego, że ludzie nabijają się z tego jak wolf tańczy, bo chyba ją to rozbawiło, ale zazwyczaj mężczyźni gorzej tańczyli od kobiet, toteż wcale jej to nie zdziwiło. dopiła swojego drinka i odstawiła szklankę, gdzieś na stolik, który znajdował się niedaleko. | |
|
| |
masha
Liczba postów : 148 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:36 pm | |
| Gdy tylko dostrzegła madison oczywiście do niej podeszła i ucałowała jej dwa zgrabne policzki. Nie wypada się nie przywitać z gospodynią tej imprezy. - Hej Mad. Miła impreza - skłamała. wcale nie bawiła się dobrze. Ale jednak pozory trzeba zachowac | |
|
| |
blanche.
Liczba postów : 594 Join date : 01/07/2009 Skąd : rodem z nieba.
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:36 pm | |
| usiadła na jednym z nielicznych wolnych mebli, jakimś fotelu i patrzyła na same pary, co trochę ją frustrowało, bo jak zwykle była sama, ale pomyślała że w sumie nic w tym złego i popiła z kieliszka. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:37 pm | |
| -jestem natalie- uśmiechnęła się i usiadła na przeciwko niego. jakoś nie lubiła nigdy sie przedstawiać no ale trudno- zapowiada się niezła biba- powiedziała bo za bardzo nie wiedziała jak zacząć rozmowę | |
|
| |
marcus
Liczba postów : 521 Join date : 13/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:37 pm | |
| - to ty je odstraszyłaś. - powiedział, wystawiając czubek języka madison, po czym napił się drinka. - chodź, zatańczymy. - wymruczał do ucha madison, uśmiechając się ujmująco. miał, gdzieś, że muszą stać i witać się z wszystkimi, przecież mogą się dobrze bawić, co marcus miał zamiar zrobić. | |
|
| |
wolfgang
Liczba postów : 322 Join date : 10/06/2009 Skąd : Kopenhaga
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:38 pm | |
| Wychylił się do tyłu i spojrzał na pusty kieliszek Darli. - Przynieść jeszcze jednego? - zapytał i był już prawie gotowy do tego by wstać z kanapy. Oczywiście gdy ją o to zapytał ujął jej dłoń. I to całkiem przypadkowo. | |
|
| |
madison
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:39 pm | |
| - mówiąc szczerze jak dla mnie wcale nie jest taka miła. ale obiecałam nadrabiać miną- wymamrotała, patrząc na marcusa. - zatańczę, z tobą. obiecuję, ale troszkę później. muszę dokończyć pić, wtedy na pewno nogi same będa ciągnęły mnie do tańca- odparła znów przyglądając się Mashy.
Ostatnio zmieniony przez madison dnia Pią Lip 03, 2009 9:40 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
jackie
Liczba postów : 220 Join date : 19/06/2009 Age : 34 Skąd : paris.
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:39 pm | |
| uśmiechnęła się do niego, i teraz oddała pocałunek i przykleiła się doo niego bardziej. była zadowolona z tego. - blanche? hm, nie znam jej, chyba jest tu nowa, czy jakoś tak, nie wiem. - wzruszyła ramionami i tylko się uśmiechnęła do niego całkiem przyjaźnie. | |
|
| |
isabella
Liczba postów : 823 Join date : 10/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:40 pm | |
| nawet za bardzo się nie skrępowała, jak zazwyczaj w takich sytuacjach. chyba za bardzo zajęła się nauką tańca, która pewnie szła jej jakoś nieszczególnie, trudno! - prędzej zdemoluję to mieszkanie, niż nauczę się tańczyć - stwierdziła po chwili zrezygnowanym tonem. | |
|
| |
rainer
Liczba postów : 257 Join date : 03/07/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:40 pm | |
| - na to wygląda. - skwitował, uśmiechając się kącikowo, po czym napił się swojego drinka, który niestety skończył mu się, a więc wykombinował, magicznie drugiego. - jesteś sama? - spytał, bo był ciekawy, czy odbija właśnie komuś laskę, czy też nie, a osobiście chyba wolał nie robić tego. | |
|
| |
tony
Liczba postów : 207 Join date : 28/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:41 pm | |
| - tak, coś wspominała, że jest tu niedługo - wzruszył ramionami, na znak, że nie bardzo go to interesuje. nie chciał, żeby jackie była zazdrosna, czy zła. rozejrzał się wokół. ludzi było tu coraz więcej, a tym samym tony czuł się tu coraz gorzej. | |
|
| |
marcus
Liczba postów : 521 Join date : 13/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:42 pm | |
| kiwnął twierdząco głową, dopijając swojego drinka i biorąc następnego. uśmiechnął się przyjaźnie do mashy, zapewne się jej przedstawiając, bo chyba się nie znali, albo nie znali się, bo poznawanie się jest głupie. ;c | |
|
| |
masha
Liczba postów : 148 Join date : 10/06/2009
| - Fakt. Nie jest miła - powiedziała szczerze i jej sztuczny uśmiech gdzieś się ulotnił. Spojrzała na towarzysza Madison. Oczywiśćie nie przedstawiła się pierwsza, poniewaz wychodzila z zalozenia ze to on powinien sie przedstawic pierwszy. - Mysle, ze nie bede Ci przeszkadzac mad - mruhnela do niej wymownie
no to znali się, mniejsza ;c
Ostatnio zmieniony przez masha dnia Pią Lip 03, 2009 9:44 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
mike
Liczba postów : 110 Join date : 01/07/2009 Age : 35
| nno tak tak przyszli do nich, na tą imprezę, czy coś tam. nie wiem, i tylko on poszedł po drinki dla nich i stanął gdzies z boku i pił jakieś piwo, czy coś w tym stylu, nie wiem, może i tak. rozgladał się po ludziach jak na razie. - noo, dużo ludzi - mruknął do mati. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:44 pm | |
| -jestem sama- przyznała się. to było prawie jak przyznanie się ze nie ma chłopaka i nikt jej nie kocha i w ogóle ale już i tak dostatecznie nie na swoim miejscu się tu czuła- szczerze to nikogo tu nie znam... oprócz ciebie- uśmiechnęła się. wdzięczna mu była zę zagadał | |
|
| |
darla.
Liczba postów : 274 Join date : 12/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:44 pm | |
| kiwnęła twierdząco głową, ażeby przyniósł jej owego drinka, po czym rozejrzała się, po pomieszczeniu, gdzie było mnóstwo par, a samotni, siedzieli gdzieś po kątach z drinkami. westchnęła, poprawiając swoje włosy. | |
|
| |
madison
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:45 pm | |
| dopiła pospiesznie drinka, odpowiadając mashy uśmiechem. - idziemy tańczyć!- odparła zabierając marcusowi szklankę, którą następnie odstawiła i pociągnęła go na środek pomieszczenia, i uraczyła go całusem w policzek. | |
|
| |
mathilde
Liczba postów : 151 Join date : 30/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 9:46 pm | |
| też piła piwo. to jej przyniósł ^^- chyba nikogo tu nie znam- powiedziała zdenerwowana. przez to całe "nie-znanie-nikogo" nagle sie wystraszyła i przyzunęła się do niego- boje sie ich- stwierdziła | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: salon | |
| |
|
| |
| salon | |
|