Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

salon

Go down 
+11
blanche.
wolfgang
rainer
natalie
darla.
isabella
tony
jackie
marcus
madison
administracja
15 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
tony

tony

Liczba postów : 207

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:32 pm

- tak, poznałem ją jakieś parę dni temu - powiedział, odruchowo mocniej przyciągając do siebie jackie. - ma na imię blanche, czy jakoś tak - w sumie sam nie był pewien, może był sklerotykiem. pocałował jackie jakoś fajnie.
Powrót do góry Go down
natalie

natalie

Liczba postów : 233

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:32 pm

/wybacz nie zauważyłam go xd
spojrzała na rainera. mialą kiepski zapłon jak ja- cześć- usmiechnęła się ładnie- znam cię?- spytała przyjaźnie
Powrót do góry Go down
wolfgang

wolfgang

Liczba postów : 322

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:33 pm

Roześ iał się patrząc na jej słodką i niewinną minkę. - Okej przecież wiesz, że nie mogę Ci się oprzeć! - mrugnął prawy oczkiem i odgarnął jej kosmyk włosów za ucho - Mam nadzieję, że nie wyjdę na głupka przed całą społecznośćią. Tańcze tylko wtedy gdy jestem nietrzeźwy a i tak wszyscy się ze mnie śmieją. - powiedział lekko zażenowany
Powrót do góry Go down
mathilde

mathilde

Liczba postów : 151

salon - Page 3 Empty

przyszła z mikem- no zapowiada się że będą mieli organizatorzy niezłą jazde- spojrzała na tłum ludzi
Powrót do góry Go down
rainer

rainer

Liczba postów : 257

salon - Page 3 Empty

siedział na jakimś tam krześle, sącząc drinka i rozglądając się do okoła, prawda, po czym przeniósł wzrok na natalie, uśmiechając się łagodnie. - nie, nie znamy się. - powiedział, mrugając w jej stronę. - rainer. - wyciągnął rękę ku niej z przyjaznym uśmiechem.
Powrót do góry Go down
madison

madison

Liczba postów : 753

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:34 pm

- ups, chyba jednak się wystaszyły- powiedziała śmiejąc się i uwieszając na marcusowym ramieniu. spojrzała w strone wyraźnie zdegustowanej mashy, która wydawać by się mogło miała taki sam humor jak madison.
Powrót do góry Go down
isabella

isabella

Liczba postów : 823

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:34 pm

- chyba nie bardzo - przyznała, ale może nie tańczyła gorzej niż np tony, więc nie zabije siebie, ani nikogo wokół. zarzuciła tjowi ręce na szyję, jakoś tak odruchowo i spojrzała gdzieś w bok.
Powrót do góry Go down
darla.

darla.

Liczba postów : 274

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:35 pm

cmoknęła go przelotnie w policzek, uśmiechając się ujmująco. nic nie powiedziała na temat tego, że ludzie nabijają się z tego jak wolf tańczy, bo chyba ją to rozbawiło, ale zazwyczaj mężczyźni gorzej tańczyli od kobiet, toteż wcale jej to nie zdziwiło. dopiła swojego drinka i odstawiła szklankę, gdzieś na stolik, który znajdował się niedaleko.
Powrót do góry Go down
masha

masha

Liczba postów : 148

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:36 pm

Gdy tylko dostrzegła madison oczywiście do niej podeszła i ucałowała jej dwa zgrabne policzki. Nie wypada się nie przywitać z gospodynią tej imprezy.
- Hej Mad. Miła impreza - skłamała. wcale nie bawiła się dobrze. Ale jednak pozory trzeba zachowac
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

Liczba postów : 594

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:36 pm

usiadła na jednym z nielicznych wolnych mebli, jakimś fotelu i patrzyła na same pary, co trochę ją frustrowało, bo jak zwykle była sama, ale pomyślała że w sumie nic w tym złego i popiła z kieliszka.
Powrót do góry Go down
natalie

natalie

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:37 pm

-jestem natalie- uśmiechnęła się i usiadła na przeciwko niego. jakoś nie lubiła nigdy sie przedstawiać no ale trudno- zapowiada się niezła biba- powiedziała bo za bardzo nie wiedziała jak zacząć rozmowę
Powrót do góry Go down
marcus

marcus

Liczba postów : 521

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:37 pm

- to ty je odstraszyłaś. - powiedział, wystawiając czubek języka madison, po czym napił się drinka. - chodź, zatańczymy. - wymruczał do ucha madison, uśmiechając się ujmująco. miał, gdzieś, że muszą stać i witać się z wszystkimi, przecież mogą się dobrze bawić, co marcus miał zamiar zrobić.
Powrót do góry Go down
wolfgang

wolfgang

Liczba postów : 322

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:38 pm

Wychylił się do tyłu i spojrzał na pusty kieliszek Darli.
- Przynieść jeszcze jednego? - zapytał i był już prawie gotowy do tego by wstać z kanapy. Oczywiście gdy ją o to zapytał ujął jej dłoń. I to całkiem przypadkowo.
Powrót do góry Go down
madison

madison

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:39 pm

- mówiąc szczerze jak dla mnie wcale nie jest taka miła. ale obiecałam nadrabiać miną- wymamrotała, patrząc na marcusa. - zatańczę, z tobą. obiecuję, ale troszkę później. muszę dokończyć pić, wtedy na pewno nogi same będa ciągnęły mnie do tańca- odparła znów przyglądając się Mashy.

Ostatnio zmieniony przez madison dnia Pią Lip 03, 2009 9:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

Liczba postów : 220

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:39 pm

uśmiechnęła się do niego, i teraz oddała pocałunek i przykleiła się doo niego bardziej. była zadowolona z tego. - blanche? hm, nie znam jej, chyba jest tu nowa, czy jakoś tak, nie wiem. - wzruszyła ramionami i tylko się uśmiechnęła do niego całkiem przyjaźnie.
Powrót do góry Go down
isabella

isabella

Liczba postów : 823

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:40 pm

nawet za bardzo się nie skrępowała, jak zazwyczaj w takich sytuacjach. chyba za bardzo zajęła się nauką tańca, która pewnie szła jej jakoś nieszczególnie, trudno!
- prędzej zdemoluję to mieszkanie, niż nauczę się tańczyć - stwierdziła po chwili zrezygnowanym tonem.
Powrót do góry Go down
rainer

rainer

Liczba postów : 257

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:40 pm

- na to wygląda. - skwitował, uśmiechając się kącikowo, po czym napił się swojego drinka, który niestety skończył mu się, a więc wykombinował, magicznie drugiego. - jesteś sama? - spytał, bo był ciekawy, czy odbija właśnie komuś laskę, czy też nie, a osobiście chyba wolał nie robić tego.
Powrót do góry Go down
tony

tony

Liczba postów : 207

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:41 pm

- tak, coś wspominała, że jest tu niedługo - wzruszył ramionami, na znak, że nie bardzo go to interesuje. nie chciał, żeby jackie była zazdrosna, czy zła. rozejrzał się wokół. ludzi było tu coraz więcej, a tym samym tony czuł się tu coraz gorzej.
Powrót do góry Go down
marcus

marcus

Liczba postów : 521

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:42 pm

kiwnął twierdząco głową, dopijając swojego drinka i biorąc następnego. uśmiechnął się przyjaźnie do mashy, zapewne się jej przedstawiając, bo chyba się nie znali, albo nie znali się, bo poznawanie się jest głupie. ;c
Powrót do góry Go down
masha

masha

Liczba postów : 148

salon - Page 3 Empty

- Fakt. Nie jest miła - powiedziała szczerze i jej sztuczny uśmiech gdzieś się ulotnił. Spojrzała na towarzysza Madison. Oczywiśćie nie przedstawiła się pierwsza, poniewaz wychodzila z zalozenia ze to on powinien sie przedstawic pierwszy. - Mysle, ze nie bede Ci przeszkadzac mad - mruhnela do niej wymownie

no to znali się, mniejsza ;c

Ostatnio zmieniony przez masha dnia Pią Lip 03, 2009 9:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
mike

mike

Liczba postów : 110

salon - Page 3 Empty

nno tak tak przyszli do nich, na tą imprezę, czy coś tam. nie wiem, i tylko on poszedł po drinki dla nich i stanął gdzies z boku i pił jakieś piwo, czy coś w tym stylu, nie wiem, może i tak. rozgladał się po ludziach jak na razie. - noo, dużo ludzi - mruknął do mati.
Powrót do góry Go down
natalie

natalie

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:44 pm

-jestem sama- przyznała się. to było prawie jak przyznanie się ze nie ma chłopaka i nikt jej nie kocha i w ogóle ale już i tak dostatecznie nie na swoim miejscu się tu czuła- szczerze to nikogo tu nie znam... oprócz ciebie- uśmiechnęła się. wdzięczna mu była zę zagadał
Powrót do góry Go down
darla.

darla.

Liczba postów : 274

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:44 pm

kiwnęła twierdząco głową, ażeby przyniósł jej owego drinka, po czym rozejrzała się, po pomieszczeniu, gdzie było mnóstwo par, a samotni, siedzieli gdzieś po kątach z drinkami. westchnęła, poprawiając swoje włosy.
Powrót do góry Go down
madison

madison

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:45 pm

dopiła pospiesznie drinka, odpowiadając mashy uśmiechem.
- idziemy tańczyć!- odparła zabierając marcusowi szklankę, którą następnie odstawiła i pociągnęła go na środek pomieszczenia, i uraczyła go całusem w policzek.
Powrót do góry Go down
mathilde

mathilde

Liczba postów : 151

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 9:46 pm

też piła piwo. to jej przyniósł ^^- chyba nikogo tu nie znam- powiedziała zdenerwowana. przez to całe "nie-znanie-nikogo" nagle sie wystraszyła i przyzunęła się do niego- boje sie ich- stwierdziła
Powrót do góry Go down
Sponsored content

salon - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

salon
Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: O f f - t o p :: Kosz :: IMPREZA: mieszkanie Madison-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje