| salon | |
|
+11blanche. wolfgang rainer natalie darla. isabella tony jackie marcus madison administracja 15 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
masha
Liczba postów : 148 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 10:53 pm | |
| - Głupek - zaśmiała się - Zbankrutujesz na telefony do afryki - oparla glowe na jego ramieniu i przygladala sie gosciom. - Bede usychac z tesknoty za soba - powiedziala i miala nadzieje, ze tak wlasnie bedzie. Troche sie bala tego wyjazdu | |
|
| |
madison
Liczba postów : 753 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 10:53 pm | |
| - koniecznie- uśmiechnęła się. - wiesz co, marcus. zajmij się muzyką, bo i tak nikt już nie tańczy, więc włącz coś przyjemniejszego dla ucha, a ja pójdę po słomki, bo chyba schowałam je w kuchni, a już żadnych nie ma i zaraz wrócę- odparła zabierając ze sobą swoją szklaneczkę. tak naprawdę miała w planach jeszcze przypudrowanie noska i inne tego typu babskie zajęcia, o czym marcus pewnie doskonale wiedział, toteż mad. prędko nie wróci. - albo lepiej zajmij się znudzonymi gośćmi- zaśmiała się po czym wstała i zniknęła w długim korytarzu. | |
|
| |
natalie
Liczba postów : 233 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 10:55 pm | |
| -pytasz co lubię czy co będę studiować?- złapała go mocniej za rękę, ze zdenerwowanie pewnie. wolała unikać tego tematu. tylko się denerwowała ciągle bo u niej to nie było takie łatwe- wiesz. to nie zawsze się łączy-zauważyła. na przykład ona lubiła muzykę i balet a rodzice zmusili ją do zapisania się na prawo. ciągle się do nich nie odzywa. | |
|
| |
marcus
Liczba postów : 521 Join date : 13/06/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 10:56 pm | |
| toteż zapewne podszedł do wieży i grzebiąc w stercie płyt, wybrał najlepszą i zmienil muzykę, na jakąś miłą i przyjemną, po czym rozjerzał się po pomieszczeniu, ogarniając wzrokiem cały tłum i uśmiechnął się pod nosem. oparł się o barek, gdzie spokojnie sączył swojego drinka, bo jako mężczyzna, jakoś nie miał pomysłu, żeby zając się towarzystwem, które według niego samo i tak nieźle się bawiło. | |
|
| |
rainer
Liczba postów : 257 Join date : 03/07/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 10:58 pm | |
| - chcę wiedzieć i jedno i drugie. - powiedział, uśmiechając się przyjaźnie i odstawiając szklankę na stolik, pogładził drugą dłonią policzek natalie, po czym pewnie w delikatnym uścisku swojej dłoni, zamknął drugą dłoń natalie, uśmiechając się ujmująco i wyczekująco na jej odpowiedź, a może nawet opowieść. | |
|
| |
corey
Liczba postów : 135 Join date : 02/07/2009
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 10:59 pm | |
| zdziwił się jej pytaniem, ale że była jedyną przychylną mu tu osobą to postanowił być dla niej miły do końca wieczoru. i może trochę dłużej- zajmę się tobą- powiedział i uśmiechnął się żeby jeszcze dodatkowo podkreślić dobre zamiary- a coś jest nie tak? źle się czujesz?- spytał i spojrzał na nią badawczo. nie wykrył nic poza ramiączkiem które znowu jej spadło więc je poprawił | |
|
| |
masha
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:01 pm | |
| Uśmiechnęła się tylko ale on i tak pewnie nie widział tego uśmiechu. - Jak dziadek? - zapytała skubiąc jego koszulkę. Wcale nie miala imprezowego nastroju. Nawet nie wiem czemu tu jeszcze siedziala. Nie podobalo jej sie ale byl przy niej dylan i to on jej umilal czas, ktory faktycznie stawal sie przyjeniejszym | |
|
| |
blanche.
Liczba postów : 594 Join date : 01/07/2009 Skąd : rodem z nieba.
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:02 pm | |
| trochę było jej duszno, ale poza tym nic się nie działo - mam małe problemy z sercem natury medycznej. czasami mdleję, oczywiście w najmniej oczekiwanych momentach - oparła głowę o ramię corey'a w sposób czysto przyjacielski, chociaż oczywiście on może go odczytać jak chce i popatrzyła na brata. kiedy złowiła jego spojrzenie, mrugnęła do niego i uśmiechnęła się znacząco. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:04 pm | |
| nie lubiła poruszać tego tematu. zwłaszcza tłumaczyć się obcym osobą, ale on był dla niej cały czas miły i podobało jej się że trzymał ją za rękę- no dobrze. ale to nie jest jakaś szczególnie pasjonująca opowieść- uprzedziła go- więc... od zawsze gram na pianinie i ćwiczę balet. i zawsze wiedziałam że to chcę robić, ale moi rodzice, a szczególnie mój ojciec, uparli się żebym zaczęła studiować prawo. strasznie się z nimi pokłóciłam i wyjechałam tutaj. mimo to żebym miała za co żyć i płacić rachunki w końcu wyszło tak jak oni chcieli bo od września będę studiować to beznadziejne prawo- powiedziała i spojrzała na niego. upewniała się czy nie zasnął | |
|
| |
corey
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:07 pm | |
| odetchnął kiedy zapewniła go ze nic jej nie jest. bo on w głębi duszy był dobrym chłopcem. objął ją ramieniem. sam nie wiedział czy po przyjacielsku czy też nie- nie znam się na kardiologii ale gdyby coś się działo to od razu mów to cię stąd zabiorę- obiecał jej bardzo troskliwym tonem | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:09 pm | |
| słuchał uważnie, z małą przerwą na łobuzerski uśmiech do siostry, a takto cały czas, prawda. - to niedorzeczne, żeby rodzice sprzeciwali się marzeniom córki i jeszcze wymagali od niej, żeby studiowała prawo, by później bronić brutalnych bandytów, którzy mogą zrobić jej krzywdę. - powiedzał jednym tchem, całkiem wciągnięty i oburzony. przytupnął nawet nogą dla lepszego efektu i ukazania swego oburzenia, które spowodowali w nim jej rodzice, ale oczywiście zrobił też minę, w której mówił, że ich nie potępia, bo przecież ich nie zna. | |
|
| |
blanche.
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:10 pm | |
| - dzięki - powiedziała w jego ramie - powiedz mi coś o sobie - popatrzyła na jego twarz i stwierdziła że jest słodki ;3 | |
|
| |
masha
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:12 pm | |
| - Wiesz co? Lubię Twojego dziadka. Za podejście do życia - roześmiała się i wstala z kanapy - Pójdę już. Jutro muszę wczesnie wstac. - ucalowala jego policzek i zanim wyszla obiecala, ze niedlugo sie odezwie | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:15 pm | |
| rozbawił ją tą wzmianką o brutalnych bandytach i jeszcze była mu wdzięczna że ją wysłuchał. za zwyczaj wszyscy mówili że to nie fer i zmieniali tylko temat- dzięki- pocałowała go, tak wyszło że w usta. miała zamiar w policzek ale w momencie kiedy się do niego przysuwała to zmieniła zdanie- też im to mówiłam ,ale mnie nie słuchali. i tak nie zrezygnuje z baletu- powiedziała jeszcze buntowniczo i uśmiechnęła się do niego po raz kolejny | |
|
| |
corey
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:17 pm | |
| spojrzał w dół na nią i się uśmiechnął- nie ma sprawy- powiedział całkiem szczerze- właściwie nie ma nic ciekawego do opowiadania- nie chciał opowiadać jej smutnej historii swojego życia. jego matka umarła na raka. nie chciał jej dręczyć. przynajmniej nie tutaj i nie teraz- po porstu tu przyjechałem bo słyszałem że to fajne miasto. a co z tobą? | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:19 pm | |
| mrugnął do niej, udając, że owy pocałunek nie zrobił na nim żadnego wrażenia, a dobry był w udwaniu, toteż na pewno natalie nie domyśliła się, iż stwierdził, że było to całkiem miłe. - masz rację, nie rezygnuj. - kiwnął głową z aprobatą, uśmiechając się przyjaźnie, po czym wypuścił jej dłonie ze swoich i opierając się o krzesło, napił się drinka. | |
|
| |
blanche.
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:22 pm | |
| - podróżowałam z rodzicami i z bratem po świecie, i w końcu miałam tak dość, że zostaliśmy w pierwszym lepszym mieście. wiesz, teraz muszę się z nim męczyć, ale w sumie jest fajny. tam siedzi - machnęła ręką w kierunku rainera i natalie. kiedy corey mówił, wyczuła jakieś napięcie, więc go nie wypytywała - przerzedziło się jakoś - stwierdziła, bo po raz pierwszy od jakiegoś czasu rozejrzała się dookoła. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:25 pm | |
| przeraziła się odrobinę że po tym całusie tak się odsunął. poczuła że musi sie jeszcze napić. wzięła jakiegoś drinka. wyglądał na całkiem mocnego, ale wiemy jak to jest w takich sytuacjach. natalie poczuła się zdesperowana odrobinę- a ty co artysto? od zawsze wiedziałeś że będziesz tworzył?- spytała. nawet nie ironicznie ani nic. | |
|
| |
corey
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:29 pm | |
| -wydaje się w porządku- stwierdził patrząc na rainera. ucieszył się też przy okazji że mrugała do brata a nie do swojego eks chłopaka. to by nie było zbyt fajne- faktycznie jakoś mniej ludzi- również się rozejrzał- może to dobrze. mniejszy tłok. przynajmniej mi nie zemdlejesz tu- uśmiechnął się do niej na znak ze cały czas był czujny ^^ | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:29 pm | |
| uśmiechnął się w stronę blanche z nadzieją, że natalie nie stwierdzi, że to jakaś jego koleżanka, z którą niedajboże łączy go coś więcej, po czym nachylił się nad natalie. - po pierwsze, skarbie - powiedział, uśmiechając się seksownie. - nie powinnaś tyle pić. - dokończył wcześniejsze zdanie i wyciągnał z dłoni natalie owego mocnego drinka, którego sam opróżnił i pustą szklankę postawił na stoliku obok. - a po drugie zaś, odpowiadając na twoje pytanie, nie, nie od zawsze chciałem tworzyć. - powiedział, uśmiechając się łagodnie. - jak byłem mały to chciałem zostać strażakiem, rzecz jasna. - powiedział, tym razem uśmiechając się łobuzersko, bo każdy mały chłopiec chciał być strażakiem w dzieciństwie. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:37 pm | |
| roześmiała się. dużo rzeczy ją teraz bawiło- rainer strażak! dobrze że jednak wolisz malować. dobrze ze zmieniłeś jednak zdanie. malarstwo jakoś bardziej do ciebie pasuje- uśmiechnęła się do niego pijanie w tym również uroczo- myślę że masz racje... za dużo wypiłam- powiedziała i złapała się za głowę chyba za bardzo jej się kręciło. właściwie to nagle poczuła się nienajlepiej | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:39 pm | |
| pewnie widząc, że trochę się zatacza i mdli ją, złapał ją łagodnie i spytał, całkiem czule, czy chcę iść do łazienki, i że z pewnością nie pójdzie tam sama, tylko ją doprowadzid o owej, prawda. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:46 pm | |
| nie czuła się za dobrze. tak to jest jak się wypije za dużo. zaczęła się wachlować ręką i poprosiła żeby ją tam zabrał jednak xd zacznę w łazience ;x | |
|
| |
blanche.
| Temat: Re: salon Pią Lip 03, 2009 11:57 pm | |
| to pewnie zasnęła na ramieniu corey'a wtulając się nie jak mała dziewczynka. paaa ;* | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: salon | |
| |
|
| |
| salon | |
|