Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

salon

Go down 
+11
blanche.
wolfgang
rainer
natalie
darla.
isabella
tony
jackie
marcus
madison
administracja
15 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
madison

madison

Liczba postów : 753

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:14 pm

- chyba- powtórzyła po nim, uśmiechając się niemrawo do machającego jej Wolfa, po czym spojrzała pewnie na Darlę, z racji iż jej nie znała. bawiła się słomką, która znajdowała się w jej pustej już szklance, i rozglądała się dookoła.
Powrót do góry Go down
isabella

isabella

Liczba postów : 823

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:15 pm

- taaak, tylko my tacy samotni - zaśmiała się. - cześć blanche! - pocałowała ją w policzek. - no proszę, jednak tu trafiłaś - puściła jej oczko, dokańczając swojego drinka.
Powrót do góry Go down
marcus

marcus

Liczba postów : 521

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:17 pm

- Boże, madison. - wymruczał, marszcząc nos. - zmień tą minę, bo zaraz wszystkich nas tu zabijesz. - powiedział, uśmiechając się łagodnie, bo to wcale nie było zgriźliwie wypowiedziane, a gdzieś kryła się tutaj nutka zainteresowania i opiekuńczości. - co się stało? - spytał jeszcze, przyglądając jej się badawczo i napił się swojego drinka.
Powrót do góry Go down
wolfgang

wolfgang

Liczba postów : 322

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:17 pm

- Nie wiem czy to był dobry pomysł żeby tu przychodzić - wyznał szczerze i usiadł wygodniej na kanape obejmując ramieniem darle. Wypił jednym haustem drinka i odlozyl pusty hm kieliszek na bok. Chyba tylko czekal na moment kiedy i darli zabraknie drinka przynajmniej bedzie mogl sobie przyniesc wiekszy asortyment.
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

Liczba postów : 594

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:18 pm

- zgadnij kogo przywlokłam ze sobą. - wskazała głową na rainera - braciszka. mówię ci, myślałam że go nie namówię - przewróciła teatralnie oczami - przedstawisz nas? - spytała, patrząc z uśmiechem na tj'a.
Powrót do góry Go down
darla.

darla.

Liczba postów : 274

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:19 pm

- dlaczego? - spytała z zaciekawieniem, przysuwając się trochę w jego stronę. uśmiechnęła się delikatnie, po czym zamoczyła usta w drinku. przez jej głowę przeleciało milion myśli, dlaczego wolfgang nie chciał tu być, ale żadnej nie wypowiedziała na głos, nawet nie dając po sobie poznać, że takie posiada.
Powrót do góry Go down
natalie

natalie

Liczba postów : 233

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:19 pm

próbowała znaleźć gospodynię, bo tak wypada podobno. co było trudne bo nie znała madison. w końcu zobaczyła jakąś dziewczynę do której wszyscy podchodzili kiedy wchodzili. pomyślała że to ona- cześć, jesteś gospodynią?- spytała madison z uśmiechem
Powrót do góry Go down
madison

madison

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:20 pm

- nie wiem, marcus. chyba po prostu nie mam ochoty na imprezę. ale obiecuję, że będę się uśmiechać- powiedziała z ręką na sercu i tak, uśmiechnęła się wcale nie wymuszenie, a szczerze i zostawiła w spokoju zgryzioną przez nią słomkę. - pójdę po kolejnego drinka- mrugnęła do niego prawym okiem, wstając i kierując się w stronę barku. - tak, to ja we własnej osobie!- odparła do natalie.

Ostatnio zmieniony przez madison dnia Pią Lip 03, 2009 9:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

salon - Page 2 Empty

- blanka - pociągnęła drinka przez słomkę - całkiem przyjemna frekwencja muszę powiedzieć - dodała rozglądając się. zauważywszy wolfiego pomachała mu ręką, uśmiechając się.
Powrót do góry Go down
isabella

isabella

salon - Page 2 Empty

- to jest tj, a to blanche - pokiwała głową, przedstawiając ich sobie, chociaż tj już ją wyprzedził. - przyprowadziłaś rainera? - zapytała, wytrzeszczając oczy. - to chyba sukces - wzruszyła ramionami, rozglądając się po nowo przybyłych ludziach.
Powrót do góry Go down
marcus

marcus

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:22 pm

uśmiechnął się w jej kierunku nikle i odprowadził jej tyłek do barku, gdzie stanęła, po czym zaciągnął się papierosem, który niestety już mu się kończył, a więc wrzucił niedopałek do popielnicy i również skierował się po jakiegoś drinka.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

Liczba postów : 220

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:22 pm

- nie umiesz tańczyc, to nic nie szkodzi - zaśmiała się i pocałowała go delikatnie w usta, dobrze, że nie podchodziła do nich blanche, chyba by była trochę o nią zazdrosna. no cóż, więc pociągnęła tonyego na środek i zarzuciła mu ręce na szyję i zaczęła tańczyc. - okej, to tańczymy! - zasmiała się.
Powrót do góry Go down
natalie

natalie

Liczba postów : 233

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:23 pm

-hmm wiem ze to początek ale chciałam ci podziękować za zorganizowanie- usmiechnęła się. troche jej było głupio- w ogóle jestem natalie- wyciągnęła do niej rękę
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:23 pm

- duży, w końcu chyba zrozumiał, że nie może ciągle myśleć o... jill - ha, zapamiętała jej imię - czy ta dziewczyna to madison? chyba powinnam się przywitać - powiedziała i nie czekając na odpowiedź, podeszła do mad - hej, jestem blanka, a ty musisz być naszą gospodynią, tak? - spytała z miłym uśmiechem na buzi.
Powrót do góry Go down
tony

tony

Liczba postów : 207

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:24 pm

- tylko na mnie nie krzycz, jak ci nadepnę na stopę - ostrzegł i objął ją w talii. może jednak miał jakieś wyczucie rytmu, więc nawet pewnie nie szło im aż tak źle. zauważył blanche, więc posłał jej uśmiech, ale pewnie jackie pomyśli, że uśmiechał się do niej, bo tak to wyglądało.
Powrót do góry Go down
madison

madison

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:25 pm

- tak- uśmiechnęła się do blanki i natalie. pewnie czuła się trochę dziwnie, gdy nagle tak zaczęto się nia interesować. - miło mi was poznać- uśmiechneła się do nich. - mam nadzieję, ze będziecie się dobrze bawić, lepiej niż ja!- zaśmiała się chwytając za szklankę z drinkiem i zerkając na marcusa, bo on też był organizatorem xd
Powrót do góry Go down
wolfgang

wolfgang

Liczba postów : 322

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:26 pm

- Chyba nie czuję się dzisiaj najlepiej, ale nie przejmuj się tym Ty baw się jak najlepiej. I postaram się nie zepsuć Ci zabawy - powiedział uśmiechajac sie subtelnie i dmuchnal w jej idealnie ulozona grzywke -Tylko nie karz mi tanczyc - zasmial sie, bo to niecalkiem dobrze mu wychodzi
Powrót do góry Go down
marcus

marcus

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:27 pm

marcus stał oparty o barek i sącząc drinka, podśmiechiwał się pod nosem z madison, która obtoczona była kobietami, jak na jakimś kółku haftu, ale czegóż on by nie zrobił, żeby wszystkie go tak oblazły, a kiedy zobaczył, że madison kieruje się w stronę kanapy, gdzie go nie było, pomachał w jej stronę. - madison, tutaj. - krzyknał z nadzieją, że wszystkie oczy nie zwrócą się na niego.
Powrót do góry Go down
isabella

isabella

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:27 pm

- zawsze jej zazdrościłam imienia - zaśmiała się. pewnie jak były małe, to isabella chciała mieć na imię blanche i takie inne! uśmiechnęła się więc tylko, zdając sobie w końcu sprawę z tego, że tj ją obejmuje, ale może nawet jej to jakoś szczególnie nie przeszkadzało, może nawet przeciwnie, prawda!
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

Liczba postów : 220

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:28 pm

no spoko, na razie jackie nic nie zauważyła,ale kiedyś w końcu zauważy, a wtedy miła nie będzie i będzie dramowata drama ;d uśmiechnęła się do niego i spojrzała się na kogoś, na kogo on patrzył i zauważyła, że to blanche własnie. - znasz ją? - zapytała po prostu z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
masha

masha

Liczba postów : 148

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:28 pm

Weszła jak zwykle spóźniona ubrana w mala czarna. Bylo zbyt duzo osob by kogos znalezc w tym tlumie. Zlapala wiec za drinka i nie pytajac o zgode po prostu zapalila skreta. Miala ochote sie zabawic ale chyba nie bardzo bylo z kim. Krecilo jej sie w glowie od tylu par
Powrót do góry Go down
madison

madison

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:29 pm

- marcus, jesteś jak jakiś duch!- odparła przysuwając się do niego i chwytając go pod ramię, po czym przedstawiła go natalie i blance. mhm, i już był otoczony przez dziewczyny!
Powrót do góry Go down
darla.

darla.

Liczba postów : 274

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:30 pm

pogładziła dłonią jego policzek, uśmiechając się seksownie. - to niemożliwe. - wymruczała, patrząc na wolfganga z zadziornym uśmiechem. - musisz przynajmniej raz ze mną zatańczyć. - powiedziała stanowczo, aczkolwiek uśmiechnęła się słodko, jak pięcioletnia dziewczynka i równie słodkie oczka, zrobiła.
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:31 pm

uśmiechnęła się miło do wszystkich po czym spytała, czy nie widzieli gdzieś jej brata, bo chyba się zgubił, bidulek. zobaczyła też że jej kieliszek jest pusty więc poszła go napełnić, przepychając się grzecznie acz stanowczo pomiędzy ludźmi.
Powrót do góry Go down
marcus

marcus

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 EmptyPią Lip 03, 2009 9:32 pm

roześmiał się na słowa madison całkiem dźwięcznie, po czym przyjaźnie i jakże szarmancko, przywitał się z obiema paniami, wyciągając do nich rękę, ale spoczko nie pocałował je w nie. xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

salon - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: salon   salon - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

salon
Powrót do góry 
Strona 2 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: O f f - t o p :: Kosz :: IMPREZA: mieszkanie Madison-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje