Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

jackie.

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
jackie

jackie

Liczba postów : 220

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:43 pm

dobra, ona już właśnie była uszykowana, więc otworzyła mu drzwi i tylko sobie poprawiła włosy ostatni raz i spojrzała się w lusterko, żeby teraz umalowac usta. - hej, wejdz wejdz - pokiwała głową i malowała usta nadal.
Powrót do góry Go down
tony

tony

Liczba postów : 207

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:46 pm

- cześć, gotowa? - upewnił się, wchodząc do środka. pocałował ją w policzek, bo nie chciał jej przeszkadzać w malowaniu ust, tak myślę. a potem zaczął jej się przyglądać. - ślicznie wyglądasz.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:48 pm

- dziękuję - powiedziała i przygładziła swoją przykrótką sukieneczkę, żeby nie było, miała wysokie obcasy, co uwydatniło jej nogi bardzo długie. uśmiechnęła się do niego. - i jak, może byc? - zapytała się go z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:49 pm

- może - uśmiechnął się. - serio, ślicznie wyglądasz - wziął ją za rękę i przyciągnął do siebie, żeby mógł ją objąć. miał nadzieję, że nie pogniecie jej sukienki, i że nie będzie na niego za to zła!
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:51 pm

nie bęędzie, właśnie jej się to spodobało więc się do niego uśmiechnęła. - ty też jesteś całkiem całkiem przystojny. mam bardzo zajebistego chłopaka! - zaśmiała się i przyjrzała się mu. - okej, idziemy? - zapytała.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:53 pm

- idziemy - i poszli! ;d
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 8:54 pm

i zacznę? xd
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 10:53 pm

on jest bezdomny chyba, to przyszli do niej, i pewnie od razu poszli do kuchni. - masz na coś ochotę, co? ja jestem już zmęczona, padam prawie że z nóg, cholera - mruknęła zdejmujac swoje szpilki i przytulając się do niego.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 10:55 pm

o, no patrz, byłam pewna, że zrobiłam mu mieszkanie. :c
- nie, ale jak chcesz, to zrobię ci coś do picia, a ty odpocznij, hm? - zaciągnął ją na kanapę, usiadł obok i pocałował ją w nos. - chyba, że jesteś strasznie zmęczona, to możemy iść spać, mhm, jak wolisz, skarbie.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPią Lip 03, 2009 10:58 pm

- kochanie, ja idę już spac, okej? to do jutra - powiedziała z uśmiechem, pocałowała go jeszcze całkiem namiętnie i seksownie i poszła soobie spac.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 3:37 pm

no więc przyszli do jackie, na obiad i kąpiel, zakładam, że może zrobili po drodze jakieś zakupy. tony zaniósł więc zakupy do kuchni i zastanawiał się, co się z tego da zrobić, hmhmhm.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 3:40 pm

pewnie ona się wszystkim zajęła, bo wiadomo, nie wiedziała, czy umie tony gotować, pewnie jak to facet nie umiał, więc ona wolała wszystko zrobić sama. i zrobiła jakoś szybko kurczaka w sosie cytrynowym, to jej popisowe danie w sumie jest i kazała toniemu nakryć do stołu, i takie tam. a sama podała kurczaka. - mhm, tony, zapraszam na obiad - powiedziała pewnie siadając przy stoliku!
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 3:44 pm

w między czasie grzecznie nakrył do stołu i takie inne. pewnie bardzo mu smakowało i w ogóle!
- hm, pozmywam, no nie? - powiedział, kiedy zjedli i zaczął zbierać naczynia. a może jackie miała zmywarkę, jeśli tak, to tylko powkładał do niej naczynia i przytulił się do jackie. - to teraz chyba kąpiel, tak? - zapytał z błyskiem w oku i pocałował ją w nos.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 3:46 pm

uśmiechnęła się do niego i tylko pocałowała przelotnie w nos. - mhm, taak taak, chyba tak, kąpiel całkowicie odprężająca, widzę, że ci tego brakowało. - zaśmiała się znowu i tylko pocałowała go, i zwiała mu, do łazienki, gdzie napuściła wody do wanny, rozebrała się i wlazła do gorącej wody, i czekała na chłopaka. - toooony, idziesz? - zakrzyknęła, bawiąc się pianką w wannie.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 3:52 pm

tony przez ten czas wyczarował wino i kieliszki. poszedł do łazienki i podał jej jeden kieliszek, po czym rozebrał się i też wszedł do wanny.
- tęskniłem za tobą, bardzo - pocałował ją w ramię. - co robiłaś przez ten czas, hm?
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 3:56 pm

napiła się tylko wina i spojrzała się na niego i potem uśmiechnęła. - a wyjechałam na pewien czas, wiesz, zwiedzałam trochę świata, byłam w londynie, we francji i takie tam. - powiedziała spokojnie i przytuliła się do niego. - mhm, całkiem tu przyjemnie, ciepło, i jeszcze ty, i wino, to maarzenie po prostu - mruknęła rozmarzona.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:11 pm

- następnym razem pojedziemy razem - powiedział. - jeśli chcesz, oczywiście - wziął swój kieliszek i też się napił. pocałował ją w czoło. - hm, więc jak było w tym londynie? i we francji.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:13 pm

- hm, swietnie, tylko że tam było pełno zakochanych par, a ja byłam zupełnie sama, i było beznadziejnie, ale tylko pod tym względem. - powiedziała z uśmiechem i napiła się wina, i spojrzała na niego. - mhm, a ty co robiłeś tony, kochanie? - zapytała się go, tak miło całkiem jak na nią.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:19 pm

- nic szczególnego, w sumie nudziłem się - odgarnął jej włosy. - wyjeżdżam w sierpniu. chyba na cały miesiąc - westchnął. wiedział, że to chyba nie najlepszy moment, żeby jej o tym powiedzieć, ale wolał mieć to za sobą.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:22 pm

- w sierpniu? o jaaa. - mruknęła niezadowolona i tylko przytuliła się do niego. - a gdzie wyjeżdżaasz, co? - zapytała się trochę smutno i obraziła się może trochę też, bo to tylko jackie, a kobieta zmienną jest w końcu. spojrzała się na niego i tylko przygryzła wargę, jego, bo zaraz pocałowała go bardzo namiętnie i z języczkiem.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:25 pm

postanowił jej na razie nie odpowiadać, bo pewnie był za bardzo zajęty całowaniem jej. przysunął ją bliżej siebie i odstawił swój kieliszek z winem. objął ją gdzieś w talii i całował jej ramiona, obojczyki, szyję i wszystko, do czego miał najbliżej.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:29 pm

a ona niestety już nie zdążyła odstawić kieliszka na bok, i całe wino wylądowało na tonym, no cóż, i tylko ona przygryzła swoją dolną wargę i spojrzała na niego. bawiła się jego włosami i tak na niego patrzyła. - ups, i co teraz, całe moje wino jest na tobie - zaśmiała się tylko, pomiędzy zapewne kolejnymi pocałunkami.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:31 pm

chyba jednak nie bardzo się tym przejął, cóż.
- trudno - mruknął tylko i znowu ją pocałował. ach, pewnie się bardzo za nią stęsknił, tak myślę. - nie mam pojęcia jak wytrzymam cały miesiąc bez ciebie - popatrzył jej w oczy i znowu się do niej przykleił.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:37 pm

- mamy w końcu telefony i internet, zapomniałeś? a najwyżej będziemy żyli w celibacie przez miesiąc - zaśmiała się i pewnie znowu przylgnęła do niego i zaczęła go całować coraz to namiętniej i namiętniej, masując delikatnie jego plecki i jeszcze schodząc jedną ręką w dół po jego udzie, mruczaśnie.
Powrót do góry Go down
tony

tony

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 EmptyPon Lip 13, 2009 4:44 pm

tony jednak wiedział, że telefony i internet, to jednak nie to samo, pewnie bardzo kochał jackie. ale w sumie tony to tony, ciekawe, czy da radę wytrzymać przez miesiąc w celibacie. postanowił jednak na razie nad tym nie myśleć i zajął się jackie. pocałował ją jakoś przyjemnie i namiętnie, przy okazji masując jej piersi.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

jackie. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: jackie.   jackie. - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

jackie.
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» jackie.
» jackie sunshine [alex sandor]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Domy i mieszkania-
Skocz do:  
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje