| jackie. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
tony
Liczba postów : 207 Join date : 28/06/2009
| Temat: Re: jackie. Pon Cze 29, 2009 8:51 pm | |
| - no tak, zapomniałem, że zawsze musi wyjść na twoje - zaśmiał się, odgarniając sobie włosy z czoła. - no nie wiem, chyba masz rację, nie istnieje - przytaknął po chwili namysłu i zabrał jej z powrotem swojego papierosa, żeby się zaciągnąć. poza tym, tony nigdy nie lubił, kiedy jackie paliła, pewnie się o nią martwił, urocze. | |
|
| |
jackie
Liczba postów : 220 Join date : 19/06/2009 Age : 34 Skąd : paris.
| Temat: Re: jackie. Pon Cze 29, 2009 8:54 pm | |
| - jesteś taki słodki, kiedy tylko się denerwujesz, ale mimo wszystko i tak cię przecież uwielbiam - powiedziała mu do ucha, tak fajnie smyrając go nosem po policzku i przyglądając mu się. znowu zabrała mu papierosa, chyba z nim się trochę drażniła, zaciągnęła się papierosem, i mu go oddała. i jeszcze przejechała palcami po jego włosach. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pon Cze 29, 2009 9:02 pm | |
| - ty za to jesteś słodka, kiedy się denerwujesz. chyba będę cię musiał częściej wkurzać - zaśmiał się, bo naprawdę lubił na nią patrzeć, kiedy się złościła, bo to było strasznie urocze. zgasił papierosa, załóżmy, że obok była jakaś popielniczka. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pon Cze 29, 2009 9:04 pm | |
| uśmiechnęła się do niego i trochę poprawiła. - tony, my teraz jesteśmy razem, prawda? - zapytała, jakby była małym dzieckiem, i chciała jakiegoś cukierka, który jej akurat właśnie smakował. i pewnie chciała się dowiedzieć od niego czegoś co ją zadowoli, czyli jakiegoś oczywiście właśnie potwierdzenia. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pon Cze 29, 2009 9:07 pm | |
| zastanowił się przez chwilę. właściwie nie był gotowy chyba na żaden związek, tak mu się zdawało. no ale jackie, to jackie. - chyba tak - pokiwał głową, całując ją w szyję. - mhm, tak. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pon Cze 29, 2009 9:08 pm | |
| to sobie pogadali & poszli spać <3 | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:11 am | |
| tony postanowił nie odpisywać jackie na smsa. zaczynał się zastanawiać na co się obraziła i zapukał, mając nadzieję, że go wpuści, prawda. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:18 am | |
| właściwie jackie, była już w pidżamce składającej się z bokserek i koszulce na ramiączkach i chciała już iść spać. obraziła sie na tonyego, bo nie chciał do niej przyjść, i powiedziała sobie, że pewnie ma ją gdzieś. więc poszła otworzyć. - o, tony, miałeś przyjść jutro. - mruknęła drapiąc się po ramieniu nagim i wpuściła go do środka. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:20 am | |
| - ale przyszedłem dzisiaj, to źle? - zapytał. wszedł i uważnie na nią patrzył. pocałował ją w kącik ust, a potem objął w talii. - co się stało, skarbie, hm? | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:27 am | |
| nawet się nie uśmiechnęła i tylko wzruszyła bezwiednie ramionami, i spojrzała na niego. - nic się nie stało. przecież nie chciałeś przyjść dzisiaj, to po co przyszedłeś, co? - zapytała, całkiem na niego obrażona, ale szarpać się z nim nie szarpała, niech ją przebłaga, bo ona tak już ma. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:28 am | |
| - jaaaaackie. przecież jest późno, myślałem, że jesteś zmęczona, czy coś takiego - pocałował ją w nos. - zresztą byliśmy umówieni na jutro. - i nie to, że nie chciałem przyjść. kocham cię bardzo, serio - popatrzył jej w oczy. - przepraszam. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:35 am | |
| - no to co, że byliśmy umówieni na jutro? co za różnica, czy mógłbyś zobaczyć się ze mną jutro, pojutrze, i czy na przykład nie codziennie, co? - mruknęła, kładąc ręce na jego klatce piersiowej i mu się przyglądała. - ja cię też kocham, no, ale wiesz, tak się nie robi. - mruknęła i się przytuliła do niego. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Czw Lip 02, 2009 12:36 am | |
| no i pewnie poszli spać, czy coś takiego, bo muszę iść. ;c | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:01 am | |
| pewnie tony jest bardzo słowny i takie inne bajery, więc postanowił zrobić niespodziankę jackie i przyjść, z nadzieją, że go nie wygoni. dajmy na to, że nawet znalazł jakieś kwiatki, nie wiem gdzie o tej porze, ale mniejsza! zapukał do drzwi. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:04 am | |
| właściwie wyszła już dawno z wanny, więc nie miała problemu z otwieraniem drzwi. owinęła się w seksowny szlafroczek i tylko poszła do drzwi i spojrzała kto idzie,i okazało się, że to tony do niej przyszedł, proszę bardzo. otworzyła w końcu te drzwi. - a jednak jesteś - zaśmiała się słodko i zaprosiła go do środka. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:09 am | |
| - mówiłem, że przyjdę - wszedł z rozbrajającym uśmiechem do środka i nachylił się nad jackie, żeby jakoś miło ją pocałować. - stęskniłem się za tobą od rana, nawet bardzo. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:11 am | |
| uśmiechnęła się do niego szeroko i zarzuciła mu ręce na szyję, prawda, mimo wszystko widywali się dość często jak na zwykłą parę. a może nie byli aż tacy zwykli. kochali się jak dwa wariaty, i to było ich szczęście. - ja też bardzo bardzo tęskniłam. podobało mi się dzisiejsze śniadanie - zachichotała, pewnie rano mieli jakiś zajebisty seks xd | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:15 am | |
| - mhm. takie śniadania mógłbym 'jeść' codziennie - uśmiechnął się z błyskiem w oku, powoli rozwiązując jej szlafroczek, bo może jej się nie przyda, czy coś takiego. pocałował ją w nos. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:18 am | |
| przygryzła wargę i się do niego uśmiechnęła. pocałowała go całkiem namiętnie, z języczkiem, przesuwając mu językiem po podniebieniu i odsunęła się na chwilę, żeby zdjąć mu koszulkę, a potem zsunęła szlafroczek i zaraz po tym zniknęła za rogiem, całkiem naga, idąc w stronę sypialni xd | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:22 am | |
| przekręcił jeszcze odruchowo zamek w drzwiach, bo może wcześniej tego nie zrobił i popędził za jackie. - jak tak dalej pójdzie, to chyba w ogóle nie będę od ciebie wychodził - popatrzył na nią z wyraźnym zachwytem i zajął się całowaniem jej ramion, szyi, ust i takie tam. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:25 am | |
| tylko oddawała każdy jego pocałunek i przyciągnęła go tak, że to ona stała przy ścianie, a on praktycznie stał przy niej. całowała go bardzo bardzo namiętnie i objęła go w pasie udami, rozpinając wcześniej jego spodnie, które poleciały w dół, razem z bokserkami. drapała go po karczku, mhm. - ale to też jest bardzo dobre rozwiązanie - mruknęła skubiąc wargami jego ucho. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:26 am | |
| - kocham cię - powiedział, chociaż mówił jej to nie raz, ale trudno. pocałował ją w szyję i objął jakoś w talii, po czym wszedł w nią całkiem delikatnie, starając się znaleźć jakiś odpowiadający im rytm. | |
|
| |
jackie
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:32 am | |
| szepnęła mu to samo do ucha, i odchyliła do tyłu głowę, bo cholernie jej było przyjemnie. miała na niego ochotę, kochała go, kusiła, byli razem, i było dobrze. rozmawiali, dużo rozmawiali, prawda, to teraz nadrabiają. jęczała tylko cichuteńko gdzieś w jego ramię i drapała go po pleckach. | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 12:33 am | |
| po jakimś czasie doszli. pewnie było im całkiem przyjemnie i w ogóle. odsunął się od niej minimalnie, a potem ją pocałował. - jesteś zajebista - stwiedził tylko. i poszli spać pewnie, czy coś takiego, bo lecę! | |
|
| |
tony
| Temat: Re: jackie. Pią Lip 03, 2009 8:22 pm | |
| przyszedł po jackie, miał nadzieję, że się nie spóźnił, ani nic takiego! chociaż pewnie liczył się z tym, że i tak będzie musiał na nią czekać, prawda. zapukał, przy okazji mierzwiąc sobie lekko włosy. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jackie. | |
| |
|
| |
| jackie. | |
|