| patty. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
david
Liczba postów : 522 Join date : 07/07/2009
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:03 am | |
| - nie przypominam sobie - skłamał drocząc się z nią. uśmiechnął się do niej lekko unosząc lewy kącik ust wyżej niż prawy. zmarszczył czoło całując ją we włosy - ale jeśli chcesz możesz mi to powiedzieć - szepnął jej prosto do ucha oblizując wargi, które powoli robiły się suche. położył swoją ciężką głowę na jej ramieniu i sam też przesunął się na jej lewą stronę. położył się na boku wpatrując się w jej nagie ciało, które było strasznie ładne i szczupłe i chyba pokochał jej kości biodrowe. | |
|
| |
patty
Liczba postów : 379 Join date : 10/07/2009 Age : 34 Skąd : kopenhaga.
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:07 am | |
| - kocham cię. najbardziej na świecie. pamiętaj o tym zawsze - szepnęła mu seksownie do ucha i pocałowała w dolną wargę. muskała jego usta swoimi ustami, głaskała go po policzku i przejechała ręką po jego boku, patrząc mu prosto w oczy. byli jak kochankowie odrabiający stracony czas. uwielbiała tak z nim lezec, patrzec na niego, na jego idealne ciało. uwielbiała go przytulac, całowac, drażnic się z nim. pocałowała go jeszcze raz i teraz tylko przygryzła wargę. | |
|
| |
david
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:12 am | |
| głowę oparł teraz o kocyk na którym obydwoje leżeli. lewą ręką objął ją za całą klatką piersiową tuż pod linią biustu, a prawą dotykał jej skroni. uwielbiał jej delikatną skórę na twarzy i jej miękkie pachnące włosy. czubkiem nosa przejechał po jej szyi. wyczuł dzisiejsze perfumy. jakąś woń piżma i kwiatów. zaciągnął się jej zapachem w którym wyczuwał jeszcze trochę alkoholu, ale to mu nic nie przeszkadzało, tym bardziej nie czuł zapachu papierosów bo sam palił. - będę pamiętał - kiwnął lekko głową jak tylko pozwalała mu sytuacja. podrapał się lekko po szyi i chyba miał właśnie ochotę na papierosa. | |
|
| |
patty
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:19 am | |
| kiedy ją tylko delikatnie dotykał, ona zapewne tylko mruczała jak kocica. spojrzała się na niego i pocałowała go w nos. - chcesz zapalic? - zapytała się go, jakimś cudem sięgając po papierosy i podając mu teraz paczkę, żeby sobie wziął jednego. zapalniczkę miała na swoim brzuchu, a ona na brzuchu miała spore łaskotki, więc pewnie jak będzie ją brał, to się zacznie śmiac. no ale sama zapaliła papierosa i porządnie się nim zaciągnęła. - mmm, nie ma jak papieros - mruknęła z zadowolenia, mhm, było jej całkiem dobrzee. | |
|
| |
david
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:22 am | |
| nic nie mówiąc wziął od niej jej papierosa i porządnie się nim zaciągnął po czym wypuścił dym gdzieś nad jej głową, a nie jak to robią włosi wypuszczają ci prosto w twarz kiedy jesteś w klubie. oddał jej papierosa i uśmiechnął się do niej podnosząc lewy kącik ust do góry. oblizał usta na których wyczuwał smak jej papierosów. chyba była za bardzo łagodne dla niego. - nie jest ci zimno? - spytał się z troską. miał pod sobą jakiś ciepły kocyk i gdyby tylko chciała mógłby ich nim okryć. | |
|
| |
patty
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:27 am | |
| - hm, nie, jestem wystarczająco rozgrzana. a poza tym ty mnie nieźle grzejesz - powiedziała z uśmiechem i musnęła jego wargi, z których powoli wydobywał się dym papierosowy. zaciągnęła się znowu papierosem i przejechała palcami po swoich kościach biodrowych. przygryzła wargę i do niego się uśmiechnęła. - uwielbiam takie właśnie wieczory. są idealne - powiedziała z uśmiechem i oblizała usta, smakowały jakoś tak mentolowo. | |
|
| |
david
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:31 am | |
| znowu się podniecił kiedy patty powiedziała, że jest rozgrzana. może czekała na więcej? pocałował ją w sam środek brzucha wpatrując się w jej twarz z której promieniowała radość. - chciałbym kiedyś z tobą zatańczyć - westchnął pociągając nosem. znowu jego alergia przypominała o sobie. znowu pożyczył od niej papierosa i pociągnął dwa razy wypuszczając dym nosem. ha. miszcz. podrapał się po policzku dotykając opuszkami palców jej ust. | |
|
| |
patty
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:39 am | |
| uśmiechnęła się pod nosem i pewnie wywinęła się z jego objęc żeby teraz właczyc jakąś całkiem zajebistą muzyczkę, pewnie całkiem latynoską. - zapraszam pana do tańca - powiedziała wyciągają rękę i tylko czekając na jego decyzję, kobiecie się nie odmawia, tym bardziej że ona była rozgrzana, plus jeszcze na dodatek była całkiem naga. patrzyła na niego i tylko przygryzła seksownie dolną wargę. | |
|
| |
david
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:42 am | |
| - haha- zaśmiał się dosyć głośno - patty, nie. nie będziemy tańczyli nadzy w twoim domu - pokręcił przecząco głową. ten pomysł wydawał mu się zbyt szalony, ba, on był szalony. wyobrażał sobie to raczej całkiem inaczej. ale ćśśś. on kiedyś zrobi coś fajnego. - wracaj do łóżka - poprosił klepiąc jej miejsce otwartą dłonią po czym się znowu zaśmiał. | |
|
| |
patty
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:46 am | |
| - no dobraa, nie to nie, ale pamiętaj, proponowałam i więcej razy nie zamierzam! - zaśmiała się i wróciła do niego, właściwie przecież byli na kanapie. wtuliła się więc znowu w niego i objęła się tak jak wcześniej. pocałowała go w nos i dolną wargę. powoli pewnie przysypiała, ale na razie nie wybierala się spac. więc przytuliła się do niego całego, był bardzo ciepły dzisiaj. i rozgrzany jak ona ;d | |
|
| |
david
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:50 am | |
| ja ona nie zaproponuje to on to zrobi ;d. objął ją za talię maksymalnie przysuwając do siebie. chwilę tak poleżał wpatrując się w sufit po czym wstał i zaczął szukać sypialni. jeszcze nigdy nie był w jej sypialni. pewno to było dużym przeżyciem. kiedy znalazł sypialnie szybkim krokiem podszedł do patty i wziął ją na swoje ręce, ramiona, cokolwiek i zaniósł ich do sypialni. kiedy już się obok niej położył znowu po jej lewej stronie powiedział: - tu jest o wiele bardziej przytulnie - schował się pod kołdrę, do pasa w dół. | |
|
| |
patty
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 12:54 am | |
| wyciągnęła się jak jakiś kot, a ja wiem doskonale co to znaczy, szczególnie jak śpię z moją kotką i ona leży mi w nogach, zajmując połowę łóżka, na którym akurat chcę spac. - mhm, masz rację. i tak mięciutko. kocham te poduszki. wiesz jak cudownie tutaj się je śniadanie? jutro się przekonasz o tym. zafunduję ci... ekstra śniadanie. - i co z tego że chciała powiedziec że loda na śniadanie, to tylko ona. przygryzzła wargi i uśmiechnęła się zaraz do niego. przytuliła się znowu do niego. - jesteś cieepły - wymruczała rozmarzona i powoli śpiąca. | |
|
| |
david
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 1:00 am | |
| hah, ja tak samo mam z psem. zawsze się rozpycha! kiedy wspomniała o śniadaniu wyobraził sobie poranną kawę, ona czasami była lepsza niż seks. i do tego jeszcze jajecznicę albo rogalika, świeżutka gazetka i paczka papierosów. tak, wymarzone śniadanie. no i nie zapominając o patty, ale ona raczej na deser z wisienką na czubku. przytulił się do niej i pozwolił oprzeć jej się o swoje umięśnione ramię. pocałował ją w czoło i też powoli robił się senny. rzeczywiście ten seks poprawił mu nastrój, ale u facetów jak to bywa od razu po wydzielany jest hormon i dejw cudem powsztrzymywał się żeby nie pójść spać. | |
|
| |
patty
| Temat: Re: patty. Czw Sie 13, 2009 1:02 am | |
| i poszli w końcu spać! <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: patty. | |
| |
|
| |
| patty. | |
|