|
| Teatr | |
|
+9coolance joy santiago kristen heather jonathan elyse madison administracja 13 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
coolance
Liczba postów : 162 Join date : 29/07/2009 Age : 35 Skąd : spain.
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:03 pm | |
| - hm, nie wiem, chyba ze zwykłej ciekawości. chciałam po prostu wiedziec. - powiedziała wzruszając ramionami i patrząc na niego. uśmiechnęła się do niego i spojrzała mu w oczy, i pocałowała. uśmiechnęła się do jego ust. - czemu mam wrażenie, że tamta dziewczyna w czerwonej bluzce się na nas gapi, co? - zapytała się go, szepcząc mu na ucho. błagam, niech to będzie jego była xd | |
| | | liam
Liczba postów : 106 Join date : 29/07/2009 Age : 36
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:05 pm | |
| - nie wiem - powiedział i zaczął szukać wzrokiem owej dziewczyny w czerwonej bluzce. strasznie się zdziwił na jej widok, no tak, skoro to jego była. wyglądała chyba na zazdrosną. nie bardzo wiedział co powinien teraz zrobić, więc spojrzał z zakłopotaniem na coolance. - coolie, skarbie, może pójdziemy do mnie, hm? - zaproponował, starając się nie okazywać zakłopotania, no ale mu to nie wychodziło wcale. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:09 pm | |
| spojrzała się na dziewczynę i tylko rozpoznała w niej jakąś koleżankę ze studiów liama. - wszystko w porządku? jeżeli chcesz, oczywiście pójdziemy do ciebie. - powiedziała z uśmiechem i tylko spojrzała się znowu na dziewczynę, która teraz chyba zaczęła isc w ich kierunku, była bardzo bardzo zła. a biedna coolie nie wiedziała o co jej do cholery chodzi. zaczęła pewnie ją wyzywac, że zabrała jej chłopaka. a coolance tylko pewnie patrzyła się na niego zakłopotana. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:12 pm | |
| - tak, wszystko w porządku - zapewnił ją, wstając i pomagając wstać też coolance. objął ją i już zapewne mieli iść, kiedy to owa dziewczyna doszła w końcu do nich i zaczęła robić jakieś sceny, krzyczeć i takie inne. - catherine... - zaczął niepewnie, mocniej obejmując coolance. no tak, zapewne się nie znały, więc, z racji, że nie wiedział co zrobić, postanowił je sobie przedstawić, prawda. - to jest coolance, moja dziewczyna - powiedział z naciskiem na dwa ostatnie słowa. - a to catherine, moja była dziewczyna - powiedział, nie patrząc ani na jedną ani na drugą. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:16 pm | |
| - nie, nie jest mi wcale miło poznac, bo mnie przed chwilą wyzwałaś. może byś się w końcu opanowała, bo na razie wychodzisz na wariatkę, co? ciszej trochę, bo ludzie się na ciebie patrzą. i nie dotykaj mnie. bo jak ja cię dotknę to będzie bolało. - zbliżyła się do dziewczyny i złapała ją za nadgarstek, gdy ta już po raz kolejny ją szarpnęła za ramię. wywinęła się z ramion liama i skrzyżowała ręce na piersiach. gdy ta znowu zaczęła ją szarpac, collie nie wytrzymała, i dała jej w twarz, zaraz po tym oddalając się gdzieś dalej, i zapalając papierosa. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:19 pm | |
| liam chyba wyglądał na zszokowanego, boże, mam wrażenie, że wszystkie moje męskie postacie są pedałkowate. xd najpierw spojrzał na catherine. - nic ci się nie stało? - zapytał. no, chyba się o nią martwił, w końcu byli razem chyba dość długo, nie wiem. dziewczyna pewnie zaczęła zaraz symulować, że coś ją boli i takie inne, chociaż posyłała coolance triumfalne uśmiechy, kiedy liam nie widział. w sumie nie wiedział co powinien zrobić, bo wiedział, że coolie pewnie się obrazi, jeśli pomoże catherine, a catherine z kolei uważała, że ma złamany nos, och. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:24 pm | |
| kiedy zauważyła że on jej pomaga, coolie od razu się na niego obraziła. postanowiła, że pójdzie więc do domu. nie patrząc na catherine i liama, paląc papierosa, mruknęła coś pod nosem. - miłego wieczoru liam. - powiedziała tylko i oddaliła się powoli, znaczy, bo pewnie zaczęła płakac, mimo że sobie obiecała że nie będzie płakała. wpadła przez przypadek na jakiegoś chłopaka, przeprosiła go, i zaraz ruszyła przed siebie znowu. znienawidziła tą całą catherine, czy jak miała ona na imię, więc na razie sobie szła, dzwoniąc po taksówkę, bo miała tego wszystkiego dosc. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:28 pm | |
| a liam pewnie nawrzeszczał tylko na catherine, kiedy zorientował, że kłamie, no bo w końcu studiował medycynę, wiadomo. kiedy zobaczył, że coolie się oddala, zaraz pobiegł za nią. jakimś cudem udało mu się ją dogonić. - coolie? - zauważył, że płacze. - przepraszam - wiedział, że chyba zrobił źle, no tak. przytulił ją mocno, mając nadzieję, że nie będzie na niego zła. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:31 pm | |
| - spieprzaj liam! idź sobie do tej tam, nie wiem jak ona ma na imię, pomóż jej, chyba cię potrzebuje! przecież złamałam jej nos! - odepchnęła go od siebie i ruszyła dalej przed siebie, bo nie chciała go znac, widziec, znienawidziła go w jednej chwili. wszystko się posypało, a nagle tutaj przed nią pojawiła się jej taksówka. nie było jej daleko, ale jednak miała kawałek, malutki kawałek. więc przyspieszyła. no cóż, obraziła się i to bardzo. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:34 pm | |
| nie bardzo wiedział co powinien teraz zrobić, czy za nią pójść, czy też nie. - coolie, do cholery! - krzyknął. - przestań, przecież wiesz, że cię kocham - popatrzył na nią, ocierając łzy z jej policzków. zapłacił taksówkarzowi i powiedział, że może odjechać. - co byś zrobiła na moim miejscu? - zapytał. - pewnie to samo, więc proszę cię, przestań - złapał ją za rękę, żeby już sobie nie poszła. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:40 pm | |
| - nie, wiesz co bym zrobiła? dałabym facetowi w twarz, kazałabym mu spieprzac i posłałabym goo w diabły. - krzyknęła na niego i potem tylko wytarła łzy z policzków, bo bez przerwy jej leciały. nie chciała płakac, ale jednak sytuacja ją do tego zmusiła. - coś ty w ogóle zrobił z taksówką, ja chcę do domu! - obruszyła się tylko i spojrzała na niego całkiem zapłakana. tylko teraz starała się uspokoic, i tak stała, nic nie robiąc. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:42 pm | |
| no tak, serce mu się krajało, kiedy widział płaczącą coolie i na dodatek nie potrafił jej uspokoić. - odprowadzę cię, dobrze? a potem, jak chcesz, to sobie pójdę - powiedział, chociaż wcale nie chciał iść. zdjął swoją bluzę i zarzucił ją na ramiona coolance. - zgadzasz się? - objął ją ramieniem i pocałował w czoło. no tak, na pewno nie puściłby jej samej, zwłaszcza, że zaczęło się ściemniać. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:46 pm | |
| - nie chce żebyś mnie odprowadzał. nie mam ochoty. nie chcę, okej? poradzę sobie, mam chyba już 20 lat i umiem trafic do domu. cholera jasna, dlaczego w ogóle odwołałeś mi taksówkę, już dawno bym była w domu. dzisiaj chcę byc sama, rozumiesz? - mruknęła tylko i pewnie spojrzała się gdzieś w bok, wiedział liam doskonale że ona bardzo łatwo się obrażała, a do siebie przekonac mógł tylko ją za pomocą jakiś bajerów. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:51 pm | |
| a liam roześmiał się, chociaż wiedział, że pewnie za to jeszcze bardziej się obrazi. - jesteś śliczna, kiedy się złościsz - powiedział i objął ją w talii. pocałował ją delikatnie, mając nadzieję, że to pomoże. a jak nie, to stwierdził, że da jej spokój, przynajmniej dzisiaj, bo może faktycznie powinna sobie to na spokojnie przemyśleć. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:54 pm | |
| - no chyba sobie żartujesz teraz liam! - mruknęła i zapaliła papierosa, bo tamten jej upadł i nie miała już jak się zrelaksować. spojrzała się na niego i zaciągnęła się papierosem. - ja się na ciebie obraziłam, rozumiesz? mam ci to drukowanymi literkami napisac na kartce, czy jak? - mruknęła znowu niewzruszona, ale pewnie zmięknie jak tylko przyciągnie ją do siebie i pocałuje trochę odważniej niż teraz. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 9:56 pm | |
| - tak, tak - przewrócił oczami. - ale ty nie umiesz się na mnie długo gniewać - powiedział i odgarnął jej włosy. zabrał jej papierosa, rzucił go i przydepnął butem, po czym pocałował ją, owszem, o wiele odważniej i namiętniej, może nawet z języczkiem, wplatając jej ręce we włosy. no tak, miał nadzieję, że teraz w końcu przestanie się obrażać, bo chwilami nie miał już do niej siły. xdd | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 10:00 pm | |
| no tak to tylko coolance! więc, kiedy najpierw ją pocałował to biła go piąstkami w plecy, co go pewnie bolało, ale troszkę. potem kompletnie odleciała. kiedy się od niej odkleił, spojrzała się na niego. - ona dla ciebie nic nie znaczy, prawda? - szepnęła tylko do niego, przygryzła warge i poprawiła swoje włosy, bo chyba je trochę zmierzwił. nie wiedziała co ma powiedziec, była rozmazana i taka mała i biedna. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 10:03 pm | |
| - nic a nic - powiedział, uśmiechając się. no tak, w końcu mu się udało. - kocham tylko ciebie, przecież o tym wiesz - pocałował ją jeszcze raz, ale tym razem krótko. - to mogę cię odprowadzić, czy nadal chcesz wracać sama? - upewnił się jeszcze. | |
| | | coolance
| Temat: Re: Teatr Wto Sie 04, 2009 10:06 pm | |
| - chodź ze mną. - mruknęła cicho i poszli. | |
| | | nicolas
Liczba postów : 16 Join date : 20/08/2009 Age : 36 Skąd : paryż.
| Temat: Re: Teatr Pią Sie 21, 2009 7:37 pm | |
| siedział przed teatrem i palił papierosa, pijąc też kawę ze starbaksa. nudziło mu się okrutnie, prawda, jak to nicolasowi! | |
| | | sanouk.
Liczba postów : 68 Join date : 05/07/2009
| Temat: Re: Teatr Pią Sie 21, 2009 7:44 pm | |
| sanouk poszła sobie kupić bilety na jakiś nowy humanistyczno-awangardowy spektakl, bo to światowa dziewczyna, chociaż ostatnio czuła się jak tania dziwka xd zapewne wychodziła właśnie z budynku, kiedy zobaczyła nicolasa, i całkiem się ucieszyła - cześć nicolas - i usiadła obok niego na schodach? ławce? trawniku, traktorze? załóżmy że ławce. | |
| | | nicolas
| Temat: Re: Teatr Pią Sie 21, 2009 7:46 pm | |
| - tak tak hej - powiedział tylko i spojrzał się na tyłek jakiejś dziewczyny, całkiem seksowny tyłek. no dobra, miał teraz wybór. zostawic w choolere sanouk i pójsc na ładnym tyłeczkiem, albo zostac z ładnym tyłeczkiem obok niego. na razie tylko miał dylemat, on nie umie dobrze traktowac kobiet. wzruszył tylko ramionami i wymusił uśmiech z siebie. zaciągnął się papierosem. | |
| | | sanouk.
| Temat: Re: Teatr Pią Sie 21, 2009 7:54 pm | |
| podciągnęła kolana pod brodę i objęła je ramionami, patrząc za owym seksownym tyłeczkiem, i klnąc w duchu bardzo szpetnie, rzec muszę - chcesz ze mną iść za tydzień do teatru? - ona zawsze kupowała o jeden bilet więcej, na wszelki wypadek. | |
| | | nicolas
| Temat: Re: Teatr Pią Sie 21, 2009 7:57 pm | |
| - sanouk, ja i teatr? hm, pomyśl, ja i teatr pasujemy do siebie jak rzep do psiego ogona. - powiedział cicho i spojrzał się na nią i zaciągnął papierosem. w końcu jakoś uśmiechnął się całkiem miło. - na prawdę chcesz isc do tego całego teatru? - zapytał się jej, starał się, całkiem miło mu to wyszło! | |
| | | sanouk.
| Temat: Re: Teatr Pią Sie 21, 2009 8:02 pm | |
| zamrugała oczami - ja lubię teatr - powiedziała bardzo cicho, bo znowu poczuła że palnęła coś czego nie powinna, albo przynajmniej było to niewskazane - często chodzę do niego, wolę to niż kino - zmarszczyła śmiesznie nosek, bo nie cierpiała zapachu popkornu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Teatr | |
| |
| | | | Teatr | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
|
|