Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Teatr

Go down 
+9
coolance
joy
santiago
kristen
heather
jonathan
elyse
madison
administracja
13 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
coolance

coolance

Liczba postów : 162

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:03 pm

- hm, nie wiem, chyba ze zwykłej ciekawości. chciałam po prostu wiedziec. - powiedziała wzruszając ramionami i patrząc na niego. uśmiechnęła się do niego i spojrzała mu w oczy, i pocałowała. uśmiechnęła się do jego ust. - czemu mam wrażenie, że tamta dziewczyna w czerwonej bluzce się na nas gapi, co? - zapytała się go, szepcząc mu na ucho. błagam, niech to będzie jego była xd
Powrót do góry Go down
liam

liam

Liczba postów : 106

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:05 pm

- nie wiem - powiedział i zaczął szukać wzrokiem owej dziewczyny w czerwonej bluzce. strasznie się zdziwił na jej widok, no tak, skoro to jego była. wyglądała chyba na zazdrosną. nie bardzo wiedział co powinien teraz zrobić, więc spojrzał z zakłopotaniem na coolance. - coolie, skarbie, może pójdziemy do mnie, hm? - zaproponował, starając się nie okazywać zakłopotania, no ale mu to nie wychodziło wcale.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:09 pm

spojrzała się na dziewczynę i tylko rozpoznała w niej jakąś koleżankę ze studiów liama. - wszystko w porządku? jeżeli chcesz, oczywiście pójdziemy do ciebie. - powiedziała z uśmiechem i tylko spojrzała się znowu na dziewczynę, która teraz chyba zaczęła isc w ich kierunku, była bardzo bardzo zła. a biedna coolie nie wiedziała o co jej do cholery chodzi. zaczęła pewnie ją wyzywac, że zabrała jej chłopaka. a coolance tylko pewnie patrzyła się na niego zakłopotana.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:12 pm

- tak, wszystko w porządku - zapewnił ją, wstając i pomagając wstać też coolance. objął ją i już zapewne mieli iść, kiedy to owa dziewczyna doszła w końcu do nich i zaczęła robić jakieś sceny, krzyczeć i takie inne. - catherine... - zaczął niepewnie, mocniej obejmując coolance. no tak, zapewne się nie znały, więc, z racji, że nie wiedział co zrobić, postanowił je sobie przedstawić, prawda. - to jest coolance, moja dziewczyna - powiedział z naciskiem na dwa ostatnie słowa. - a to catherine, moja była dziewczyna - powiedział, nie patrząc ani na jedną ani na drugą.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:16 pm

- nie, nie jest mi wcale miło poznac, bo mnie przed chwilą wyzwałaś. może byś się w końcu opanowała, bo na razie wychodzisz na wariatkę, co? ciszej trochę, bo ludzie się na ciebie patrzą. i nie dotykaj mnie. bo jak ja cię dotknę to będzie bolało. - zbliżyła się do dziewczyny i złapała ją za nadgarstek, gdy ta już po raz kolejny ją szarpnęła za ramię. wywinęła się z ramion liama i skrzyżowała ręce na piersiach. gdy ta znowu zaczęła ją szarpac, collie nie wytrzymała, i dała jej w twarz, zaraz po tym oddalając się gdzieś dalej, i zapalając papierosa.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:19 pm

liam chyba wyglądał na zszokowanego, boże, mam wrażenie, że wszystkie moje męskie postacie są pedałkowate. xd najpierw spojrzał na catherine.
- nic ci się nie stało? - zapytał. no, chyba się o nią martwił, w końcu byli razem chyba dość długo, nie wiem. dziewczyna pewnie zaczęła zaraz symulować, że coś ją boli i takie inne, chociaż posyłała coolance triumfalne uśmiechy, kiedy liam nie widział. w sumie nie wiedział co powinien zrobić, bo wiedział, że coolie pewnie się obrazi, jeśli pomoże catherine, a catherine z kolei uważała, że ma złamany nos, och.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:24 pm

kiedy zauważyła że on jej pomaga, coolie od razu się na niego obraziła. postanowiła, że pójdzie więc do domu. nie patrząc na catherine i liama, paląc papierosa, mruknęła coś pod nosem. - miłego wieczoru liam. - powiedziała tylko i oddaliła się powoli, znaczy, bo pewnie zaczęła płakac, mimo że sobie obiecała że nie będzie płakała. wpadła przez przypadek na jakiegoś chłopaka, przeprosiła go, i zaraz ruszyła przed siebie znowu. znienawidziła tą całą catherine, czy jak miała ona na imię, więc na razie sobie szła, dzwoniąc po taksówkę, bo miała tego wszystkiego dosc.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:28 pm

a liam pewnie nawrzeszczał tylko na catherine, kiedy zorientował, że kłamie, no bo w końcu studiował medycynę, wiadomo. kiedy zobaczył, że coolie się oddala, zaraz pobiegł za nią. jakimś cudem udało mu się ją dogonić.
- coolie? - zauważył, że płacze. - przepraszam - wiedział, że chyba zrobił źle, no tak. przytulił ją mocno, mając nadzieję, że nie będzie na niego zła.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:31 pm

- spieprzaj liam! idź sobie do tej tam, nie wiem jak ona ma na imię, pomóż jej, chyba cię potrzebuje! przecież złamałam jej nos! - odepchnęła go od siebie i ruszyła dalej przed siebie, bo nie chciała go znac, widziec, znienawidziła go w jednej chwili. wszystko się posypało, a nagle tutaj przed nią pojawiła się jej taksówka. nie było jej daleko, ale jednak miała kawałek, malutki kawałek. więc przyspieszyła. no cóż, obraziła się i to bardzo.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:34 pm

nie bardzo wiedział co powinien teraz zrobić, czy za nią pójść, czy też nie.
- coolie, do cholery! - krzyknął. - przestań, przecież wiesz, że cię kocham - popatrzył na nią, ocierając łzy z jej policzków. zapłacił taksówkarzowi i powiedział, że może odjechać. - co byś zrobiła na moim miejscu? - zapytał. - pewnie to samo, więc proszę cię, przestań - złapał ją za rękę, żeby już sobie nie poszła.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:40 pm

- nie, wiesz co bym zrobiła? dałabym facetowi w twarz, kazałabym mu spieprzac i posłałabym goo w diabły. - krzyknęła na niego i potem tylko wytarła łzy z policzków, bo bez przerwy jej leciały. nie chciała płakac, ale jednak sytuacja ją do tego zmusiła. - coś ty w ogóle zrobił z taksówką, ja chcę do domu! - obruszyła się tylko i spojrzała na niego całkiem zapłakana. tylko teraz starała się uspokoic, i tak stała, nic nie robiąc.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:42 pm

no tak, serce mu się krajało, kiedy widział płaczącą coolie i na dodatek nie potrafił jej uspokoić.
- odprowadzę cię, dobrze? a potem, jak chcesz, to sobie pójdę - powiedział, chociaż wcale nie chciał iść. zdjął swoją bluzę i zarzucił ją na ramiona coolance. - zgadzasz się? - objął ją ramieniem i pocałował w czoło. no tak, na pewno nie puściłby jej samej, zwłaszcza, że zaczęło się ściemniać.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:46 pm

- nie chce żebyś mnie odprowadzał. nie mam ochoty. nie chcę, okej? poradzę sobie, mam chyba już 20 lat i umiem trafic do domu. cholera jasna, dlaczego w ogóle odwołałeś mi taksówkę, już dawno bym była w domu. dzisiaj chcę byc sama, rozumiesz? - mruknęła tylko i pewnie spojrzała się gdzieś w bok, wiedział liam doskonale że ona bardzo łatwo się obrażała, a do siebie przekonac mógł tylko ją za pomocą jakiś bajerów.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:51 pm

a liam roześmiał się, chociaż wiedział, że pewnie za to jeszcze bardziej się obrazi.
- jesteś śliczna, kiedy się złościsz - powiedział i objął ją w talii. pocałował ją delikatnie, mając nadzieję, że to pomoże. a jak nie, to stwierdził, że da jej spokój, przynajmniej dzisiaj, bo może faktycznie powinna sobie to na spokojnie przemyśleć.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:54 pm

- no chyba sobie żartujesz teraz liam! - mruknęła i zapaliła papierosa, bo tamten jej upadł i nie miała już jak się zrelaksować. spojrzała się na niego i zaciągnęła się papierosem. - ja się na ciebie obraziłam, rozumiesz? mam ci to drukowanymi literkami napisac na kartce, czy jak? - mruknęła znowu niewzruszona, ale pewnie zmięknie jak tylko przyciągnie ją do siebie i pocałuje trochę odważniej niż teraz.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 9:56 pm

- tak, tak - przewrócił oczami. - ale ty nie umiesz się na mnie długo gniewać - powiedział i odgarnął jej włosy. zabrał jej papierosa, rzucił go i przydepnął butem, po czym pocałował ją, owszem, o wiele odważniej i namiętniej, może nawet z języczkiem, wplatając jej ręce we włosy. no tak, miał nadzieję, że teraz w końcu przestanie się obrażać, bo chwilami nie miał już do niej siły. xdd
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 10:00 pm

no tak to tylko coolance! więc, kiedy najpierw ją pocałował to biła go piąstkami w plecy, co go pewnie bolało, ale troszkę. potem kompletnie odleciała. kiedy się od niej odkleił, spojrzała się na niego. - ona dla ciebie nic nie znaczy, prawda? - szepnęła tylko do niego, przygryzła warge i poprawiła swoje włosy, bo chyba je trochę zmierzwił. nie wiedziała co ma powiedziec, była rozmazana i taka mała i biedna.
Powrót do góry Go down
liam

liam

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 10:03 pm

- nic a nic - powiedział, uśmiechając się. no tak, w końcu mu się udało. - kocham tylko ciebie, przecież o tym wiesz - pocałował ją jeszcze raz, ale tym razem krótko. - to mogę cię odprowadzić, czy nadal chcesz wracać sama? - upewnił się jeszcze.
Powrót do góry Go down
coolance

coolance

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyWto Sie 04, 2009 10:06 pm

- chodź ze mną. - mruknęła cicho i poszli.
Powrót do góry Go down
nicolas

nicolas

Liczba postów : 16

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyPią Sie 21, 2009 7:37 pm

siedział przed teatrem i palił papierosa, pijąc też kawę ze starbaksa. nudziło mu się okrutnie, prawda, jak to nicolasowi!
Powrót do góry Go down
sanouk.

sanouk.

Liczba postów : 68

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyPią Sie 21, 2009 7:44 pm

sanouk poszła sobie kupić bilety na jakiś nowy humanistyczno-awangardowy spektakl, bo to światowa dziewczyna, chociaż ostatnio czuła się jak tania dziwka xd zapewne wychodziła właśnie z budynku, kiedy zobaczyła nicolasa, i całkiem się ucieszyła - cześć nicolas - i usiadła obok niego na schodach? ławce? trawniku, traktorze? załóżmy że ławce.
Powrót do góry Go down
nicolas

nicolas

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyPią Sie 21, 2009 7:46 pm

- tak tak hej - powiedział tylko i spojrzał się na tyłek jakiejś dziewczyny, całkiem seksowny tyłek. no dobra, miał teraz wybór. zostawic w choolere sanouk i pójsc na ładnym tyłeczkiem, albo zostac z ładnym tyłeczkiem obok niego. na razie tylko miał dylemat, on nie umie dobrze traktowac kobiet. wzruszył tylko ramionami i wymusił uśmiech z siebie. zaciągnął się papierosem.
Powrót do góry Go down
sanouk.

sanouk.

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyPią Sie 21, 2009 7:54 pm

podciągnęła kolana pod brodę i objęła je ramionami, patrząc za owym seksownym tyłeczkiem, i klnąc w duchu bardzo szpetnie, rzec muszę - chcesz ze mną iść za tydzień do teatru? - ona zawsze kupowała o jeden bilet więcej, na wszelki wypadek.
Powrót do góry Go down
nicolas

nicolas

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyPią Sie 21, 2009 7:57 pm

- sanouk, ja i teatr? hm, pomyśl, ja i teatr pasujemy do siebie jak rzep do psiego ogona. - powiedział cicho i spojrzał się na nią i zaciągnął papierosem. w końcu jakoś uśmiechnął się całkiem miło. - na prawdę chcesz isc do tego całego teatru? - zapytał się jej, starał się, całkiem miło mu to wyszło!
Powrót do góry Go down
sanouk.

sanouk.

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 EmptyPią Sie 21, 2009 8:02 pm

zamrugała oczami - ja lubię teatr - powiedziała bardzo cicho, bo znowu poczuła że palnęła coś czego nie powinna, albo przynajmniej było to niewskazane - często chodzę do niego, wolę to niż kino - zmarszczyła śmiesznie nosek, bo nie cierpiała zapachu popkornu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Teatr - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Teatr   Teatr - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Teatr
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Kultura-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje