|
| Teatr | |
|
+9coolance joy santiago kristen heather jonathan elyse madison administracja 13 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
liam
Liczba postów : 106 Join date : 29/07/2009 Age : 36
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 5:43 pm | |
| - tak, studiuję - przytaknął, po czym również się uśmiechnął, widząc jej uśmiech. masło maślane, ale wiesz o co chodzi. dobrze wiedział, że marianne ma prawo myśleć, że jest jak większość innych kolegów nicolasa, których pewnie liam znał. no ale on zawsze się wyróżniał, zawsze był poważniejszy i bardziej ułożony niż jego rówieśnicy. stety albo niestety. | |
| | | marianne
Liczba postów : 33 Join date : 20/08/2009 Age : 32 Skąd : paris
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 5:47 pm | |
| - to świetnie. nie spodziewałam się tego w sumie, ale to naprawdę bardzo fajnie - powiedziała, a w jej głosie było słychać coś na wzór euforii, bo to radosne dziecko na ogół - trudno było sie dostać? - zapytała jeszcze, choć dobrze wiedziała, że jest trudno. ale z jej wynikami wierzyła, ze sie dostanie, musiała się dostać. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 5:49 pm | |
| - dosyć ciężko - przyznał, bo w sumie kosztowało go to wiele nieprzespanych nocy, w sensie nie, że się denerwował, a uczył się całe dnie i noce. no ale mu się udało, zdolne dziecko z niego widocznie. - ale na pewno dasz radę - uśmiechnął się pokrzepiająco. może i nie wiedział jakie oceny ma marianne i nie miał żadnej pewności, że zdoła dostać się na medycynę, ale rozmawiając z nią, miał wrażenie, że jest ambitna. | |
| | | marianne
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 5:54 pm | |
| - tak jak myślałam, ale poradzę sobie. spokojnie. jeszcze spotkasz mnie za kilka lat jako koleżankę po fachu - uśmiechnęła się całkiem sympatycznie. w sumie nie wiedziała nawet jaki kierunek liam obrał, ale lekarz to lekarz. pewnei dopiła do konca swoją zimną już kawę, o której, przez swoją wrodzona gadatliwość, zapomniała. | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 5:56 pm | |
| - nie wątpię - powiedział. - wybrałaś już specjalizację? - zapytał, bo liam wybrał diagnostykę, ha, jak doktor house i jak ja w przyszłości. myślał też nad pediatrią, ale nie przepadał za dziećmi, więc odpadało. | |
| | | marianne
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 6:00 pm | |
| ona też długo myślała nad pediatrią, ale w końcu stwierdziła, ze to zbyt nudne - kardiochirurgia - powiedziała, przeczesując pasmo blond włosów. zdawała sobie sprawę, ze to trudna specjalizacja, ale chirurgia ja w dziwny sposób kręciła, a kardiochirurgia to już w ogóle. taki konik, którzy mogą mieć tylko lekarze z powołania :d | |
| | | liam
| Temat: Re: Teatr Nie Wrz 06, 2009 6:04 pm | |
| i pewnie pogadali jeszcze i liam poszedł, bo straciłam na niego wenę kompletnie. ;c | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Teatr | |
| |
| | | | Teatr | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
|
|