| Kongens Nytorv | |
|
+11pheobe vianne cooper heather isabella jackie wolfgang marcus elyse olivia administracja 15 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
heather
Liczba postów : 356 Join date : 05/07/2009 Age : 34
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:05 pm | |
| zmroziła go wzrokiem. - chyba bym umarła, jakbym miała jeszcze jakiegoś bachora w rodzinie. zresztą oni i tak mieszkają w los angeles - wzruszyła ramionami. - zaczekam aż będę miała własne, czyli nigdy - machnęła ręką. nie chciała mieć dzieci, może kiedyś jej się odwidzi. poza tym, wiadomo, nie miała z kim, prawda, szkoda. | |
|
| |
cooper
Liczba postów : 214 Join date : 07/07/2009
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:14 pm | |
| cooper roześmiał się, po czym spochmurniał, bo niestety jego rodzice mieszkali w kopenhadze i on musiał zajmować się swoją nieznośną siostrą, która tak doszczętnie go przypominała. - punkt dla ciebie. - stwierdził z lekką niechęcią, uśmiechając się pod nosem, po czym wyrzucił niedopałek papierosa i przygniótł go podeszwą czarnego trampka. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:16 pm | |
| - zawsze we wszystkim wygrywam - uśmiechnęła się tak jak emotka <cwaniak2> na gg. xdd założyła nogę na nogę i dziękowała bogu, że zrobiło się już na tyle późno, że wszystkie dzieciaki poszły już do domów i było tu teraz całkiem cicho. nawet pan z balonikami się zmył! | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:21 pm | |
| pewnie cooper również był rad z tego powodu. pokręcił głową z dezaprobatą i spojrzał na heather. - tak ci się tylko wydaje. - rzucił pewnym tonem, w którym kryła się nutka pogardy, po czym wyciągnął z kieszeni paczkę papierosów i ponownie zapalił. - chcesz? - spytał, podsuwając jej ową pod nos. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:23 pm | |
| - nie wydaje mi się, ja to wiem. nie chcę, przed chwilą wypaliłam pół paczki - spojrzała na papierosy i pokręciła przecząco głową. usiadła sobie na ławce bokiem, żeby lepiej widzieć coopera. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:27 pm | |
| roześmiał się ironicznie, odchylając do tyłu głowę, po czym z nieznikającym z jego ust ironicznym uśmiechem, zabrał sprzed jej nosa, wyciągniętą rękę, w której trzymał paczkę papierosów i schował ową do kieszeni swoich jeansów. spojrzał przed siebie, mocno zaciągając się papierosem. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:30 pm | |
| - co w tym śmiesznego? - zmarszczyła brwi i spiorunowała go wzrokiem, po czym założyła rękę na rękę i zaczęła udawać wielce obrażoną | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:35 pm | |
| - ależ nic. - powiedział z pełną powagą. - bynajmniej nie śmieję się z powodu, iż wypaliłaś pół paczki papierosów. - rzucił, uśmiechając się uroczo. - spokojnie, skarbie. - dodał, a na jego twarzy ponownie pojawił się ironiczny uśmiech, który nikł, gdy wsadził do ust papierosa i zaciągnął się. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:37 pm | |
| - jasne, nic - prychnęła. - boże, ty palisz więcej niż ja - nie wiedziała, że to w ogóle możliwe. roześmiała się cicho i poprawiła sobie włosy, pewnie wiał lekki wiaterek i trochę jej się poczochrały, prawda. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:41 pm | |
| spojrzał na papierosa trzymanego w dłoni i wzruszył ramionami. - przynajmniej szybciej zejdę z tego świata, niż ty. - powiedział, uśmiechając się szyderczo i wypuścił nosem dym tytoniowy, po czym ponownie się zaciągnął. rozłożył się wygodnie na ławce, po czym spojrzał na niebo, na którym nie było żadnych gwiazd, bo zasłaniały je chmury. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:45 pm | |
| - i to dla ciebie powód do dumy? - zmarszczyła brwi. - przy moim trybie życia nie dożyję trzydziestki - wzruszyła ramionami i zsunęła się, tak, że prawie leżała na ławce. wyciągnęła nogi przed siebie. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:47 pm | |
| - dla ciebie też, bo zaczynasz się ze mną kłócić w tej kwestii. - stwierdził, uśmiechając się triumfalnie i ironicznie, bo właśnie o to też mu chodziło. zaciągnął się papierosem, spoglądając na heather spod przymrużonych powiek. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:49 pm | |
| - wcale się nie kłócę - spojrzała na niego z lekkim poirytowaniem, bo chyba dążył do tego, żeby wyprowadzić ją z równowagi. - radzę ci mnie nie denerwować - zmrużyła groźnie oczy. - bo konsekwencje będą straszne - szaleńczy śmiech! | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:54 pm | |
| on natomiast roześmiał się ironicznie. - wybacz, najdroższa. - powiedział, skłaniając się w pół z ręką na sercu i z tego wszystkiego o mało nawet nie przypalił sobie papierosem swojej ulubionej polówki, co też jej powiedział, dodając, że to iście żentelmeńskie poświęcenie, po czym pewnie ponownie roześmiał się ironicznie i wrócił do uprzedniej pozycji, siedzącej. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 10:56 pm | |
| roześmiała się, bo ją tym rozbawił. - no dobra, wybaczam - powiedziała, ale kiedy się ironicznie roześmiał, znowu zrobiła naburmuszoną minę. - jesteś okropny, tak, czy inaczej! ale i tak cię lubię - uśmiechnęła się. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:04 pm | |
| - mógłbym powiedzieć, to samo, ale za dżentemena mnie nie uznają, więc nie zważając na to, co wypada, a co nie, nie powiem tego. - skwitował, jakże soczystym i długim zdaniem, po czym posyłając jej szeroki uśmiech, w którym ukazał rząd swoich równych i białych zębów, zaciągnął się papierosem. aż dziw, że ma takie białe zęby, skoro kopci jak smok. ;c | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:08 pm | |
| - tak, tak - mruknęła i zabrała mu papierosa, żeby sama się nim zaciągnąć. oddała mu go po paru sekundach, może się jej nie brzydzi, kto wie. xd | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:13 pm | |
| chyba się jej nie brzydził, bo podziękował, kiedy owego mu zwróciła i również się zaciągnął, wyciągając nogi przed siebie. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:17 pm | |
| założyła nogę na nogę i wyciągnęła z kieszeni telefon. - jezu, już tak późno? - skrzywiła się. - nocuję tu dzisiaj, za daleko mam do domu - stwierdziła, rozsiadając się wygodniej na ławce. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:23 pm | |
| - bardzo orginalny i odważny krok. - stwierdził, kiwając głową z aprobatą, uśmiechając się cynicznie, po czym dopalił papierosa i wyrzucił, gdzieś na trawę niedopałek z nadzieją, że nic się od niego nie podpali. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:24 pm | |
| - czemu odważny? nikogo tu o tej porze nie ma, a w razie czego poradzę sobie. zresztą, nie zrozumiałeś aluzji, myślałam, że zostaniesz ze mną i będziesz mnie bronił - uniosła brwi, spoglądając na niego i zaśmiała się. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:28 pm | |
| - masz rację, nikogo tu nie ma oprócz tych ćpunów i zapitych kolesi, pod tamta ławką. - powiedział obojętnie, wskazując głową na każdego z wyżej wymienionych. - i wybacz, ale nie mam zamiaru poświęcać się dla twojego lenistwa. - stwierdził, uśmiechając się ironicznie w jej stronę. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:30 pm | |
| - jesteś okropny - powiedziała po raz enty. - więc pozwolisz, żeby mi zrobili krzywdę, tak? mój duch będzie cię nawiedzał! - postraszyła go. - zresztą co za różnica, czy spędzę noc tutaj, czy wrócę do domu, skoro podczas drogi i tak może mnie ktoś napaść - machnęła ręką. | |
|
| |
cooper
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:51 pm | |
| - w drodze powrotnej do domu, hm - podrapał się po brodzie, urywając. - a więc w drodze do domu moge ci towarzyszyć, ale nie licz na to, że zostanę tu z tobą. - dodał, śmiejąc się ironicznie i kręcąc głową z dezaprobatą. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Lip 07, 2009 11:54 pm | |
| - po prostu stchórzyłeś! - powiedziała i roześmiała się głośno. - boisz się tu nocować i boisz się MNIE - dumnie wypięła pierś i rozejrzała się. - hej, naprawdę robi się ciemno - stwierdziła, lekko przerażona i skuliła się na ławce. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kongens Nytorv | |
| |
|
| |
| Kongens Nytorv | |
|