|
| Kongens Nytorv | |
|
+11pheobe vianne cooper heather isabella jackie wolfgang marcus elyse olivia administracja 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
lane
Liczba postów : 59 Join date : 26/08/2009 Age : 33 Skąd : lyon
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:21 pm | |
| - tak na pewno zwrócę się do was, może dostanę działkę - powiedziała, choć to było bardzo niemiłe i brzydkie z jej strony, no ale nim zdążyła ugryźć się w język, już to wypowiedziała. pewnie zrobiło jej się głupio, no ale trudno. napiła się zimnej już kawy, spuszczając wzrok. w sumie to miała problemy, ale nie chciała się żalić, choć notabene sami jej część problemów przysporzyli swoim zachowaniem. | |
| | | charles
Liczba postów : 151 Join date : 26/08/2009 Age : 36
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:25 pm | |
| zrobiło mu się smutno, serio! bo jego siostra od tamtego zajścia zapewne traktowała go jedynie jako ćpuna i nikogo więcej, właściwie to był dla niej nikim, on bynajmniej tak to odczuwał. - lejn, daruj sobie. możesz nas uważać za ćpunów, ale nie musisz mówić tego głośno. jeśli ci to nie pasuje zmień rodzeństwo, albo odetnij się od nas. - wzruszył ramionami. hm, potraktował ją nieco chłodno, zupełnie jak lejn go. | |
| | | lane
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:34 pm | |
| jej za to było bardzo głupio, bo w sumie nie chciała go tak potraktować. zagryzła dolną wargę, która lekko drżała, pewnie zaraz się mu rozpłacze i tyle będzie z tej ich rozmowy. - może tak będzie najlepiej - powiedziała bardzo cicho, bo z trudem jej to przeszło przez gardło. - znaczy ciężko będzie zmienić sobie rodzeństwo, ale odciąć się jest dużo łatwiej, prawda? zawsze mogę wyjechać gdzieś daleko i o was zapomnieć. hm, moze nie będe musiała sie martwić, że kiedyś usłyszę, że któreś z was przedawkowało. dzięki za podsuniecie tak genialnego pomysłu, charles - dodała jeszcze odwracając się, zeby nie widział, że oczy zaszły jej łzami, chociaż i tak mógł odczytać wszystko z tonu jej głosu, który swoja droga strasznie drżał. ruszyła przed siebie, wyrzucając kubek do pobliskiego kosza na śmieci. | |
| | | charles
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:38 pm | |
| oboże nie! nie mogła tego zrobić! przeciez była jego małą siostrzyczką, którą nie tak dawno poznał, a już prawie stracił. nie puści jej nigdzie, o nie. ruszył pośpiesznie za nią i uchwycił ją za dłoń, przecież słyszał jej głos, wiedział, że dziewcze się łamie i musiał jakoś temu zaradzić. - na prawdę chcesz się od nas odciąć? - zapytał niepewnym głosem, może i on zacznie płakać, w sumie chłopaki nie płaczą, ale moim zdaniem płaczący chłopak to nie wstyd. i cóż stał tak wlepiając swoje smutne oczęta w smukłe plecki swojej siostry, nie było w tym żadnego podtekstu erotycznego! | |
| | | lane
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:43 pm | |
| o tak, płaczący chłopcy, jak jude w holiday <3 - nie idioto, nie chcę - mruknęła, ale już normalnie, jak normalna lejn, z tym ze pochlipująca. no, ale nie była niesympatyczna, a to duży postęp. i nawet to 'idioto' brzmiało jakoś bardziej czule, bez żadnych podtekstów również, po prostu tak jak do brata się mówi. w końcu kochała swoje rodzeństwo, mimo wszystko. odwróciła się w jego stronę i przytuliła się do niego, właściwie przyklejając swój policzek do jego klatki piersiowej. | |
| | | charles
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:49 pm | |
| o nie, płakała! jak czarls nie lubił gdy dziewczyny płaczą, serioo. a szczególnie jeśli on był po części powodem tego płaczu, czuł się jak dupek, nawet jeszcze bardziej niż dupek w przypadku lejn, w końcu to jego siostrzyczka, jego malutka siostrzyczka. - więc skoro nie chcesz to zaakceptuj to jacy jesteśmy z amandą, my naprawdę z tym walczymy uwierz. - szepnął cicho, głaszcząc ją jednocześnie po głowie, a żeby się uspokoiła. | |
| | | lane
| Temat: Re: Kongens Nytorv Wto Wrz 15, 2009 10:52 pm | |
| pewnie uspokoiła się pokrótce, a on ją jakoś odprowadził do domu, czy coś, bo ja uciekam już. | |
| | | disney
Liczba postów : 57 Join date : 20/09/2009 Age : 36 Skąd : kanada
| Temat: Re: Kongens Nytorv Nie Paź 04, 2009 7:58 pm | |
| siedział sobie tutaj i palił papierosa, pewnie myślał o tym wszystkim, pewnie trochę o amandzie też! bo tak mu się jakoś dziwnie zatęskniło. okej, tak czy inaczej. siedział i palił papierosa. | |
| | | amelie
Liczba postów : 29 Join date : 17/09/2009 Skąd : paris
| Temat: Re: Kongens Nytorv Nie Paź 04, 2009 8:03 pm | |
| siema. tak więc amelka szła sobie przez ten plac popijając kawkę i myśląc co tu zrobić, żeby nie było tak nudno w tej kopenhadze. dosiadła się do disneya, nie wiem czy go znała, ty zdecyduj. nawet powiedziała mu cześć, uśmiechając się figlarnie. | |
| | | disney
| Temat: Re: Kongens Nytorv Nie Paź 04, 2009 8:06 pm | |
| uśmiechnął się też do dziewczyny, nie znał jej. zgasił więc papierosa, bo przecież wiedział że niektóre dziewczyny nie lubiły jak chłopak przy nich palił. więc na razie tylko oblizał usta i napił się kawy. - cześć. hm, sama zawsze tak przysiadasz się do nieznajomych? - zapytał się jej, z czystej ciekawości, w końcu to przyszły pan psycholog będzie! | |
| | | amelie
| Temat: Re: Kongens Nytorv Nie Paź 04, 2009 8:10 pm | |
| wzruszyła ramionami nie przestając się uśmiechać. jaka z niej radosna dziewczynka normalnie! -jak ci przeszkadzam to mogę sobie iść-powiedziała wiedząc, że nie odmówi jej towarzystwa. rozejrzała się dookoła oblizując usta. -amelie jestem-przypomniała sobie po chwili, że wypadałoby się przedstawić, toteż to zrobiła. | |
| | | disney
| Temat: Re: Kongens Nytorv Nie Paź 04, 2009 8:14 pm | |
| - miło mi, amelie. jestem disney. jak ten z kreskówek - zaśmiał się i spojrzał na dziewczynę. - nie, nie idziesz. zostajesz. bardzo miło mi się będzie pewnie spędzało czas. zimno jest, nieprawdaż? mogę w takim razie zaprosić cię na coś rozgrzewającego? byle nie na kawę, bo wiesz, kawę już jedną właśnie wypiłem - pokiwał głową i tylko odchrząknął, to tak po papierosach pewnie. | |
| | | amelie
| Temat: Re: Kongens Nytorv Nie Paź 04, 2009 8:18 pm | |
| jeju, amelka już go lubiła za to imię, noo! -w takim razie prowadź!-powiedziała wstając i otulając się swoim kardiganem, sierota nie włożyła nic cieplejszego xd i nawet zacznij gdzieś! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kongens Nytorv | |
| |
| | | | Kongens Nytorv | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
|
|