|
| Amager Strandpark | |
|
+10mercedes charlie sarah cherry kristen wolfgang eliah marcus heather nanou 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
aurelia
Liczba postów : 153 Join date : 17/09/2009 Age : 33 Skąd : londyn
| Temat: Re: Amager Strandpark Sob Wrz 26, 2009 8:47 pm | |
| a ona widząc brooklyna z jakąś dziewczyną uśmiechnęła się z przekąsem i otworzyła gazetę, by zaraz się w niej zaczytać. dobrze, że były lampy, które dawały oświetlenie na całą plażę, bo inaczej by oślepła. kiedy usłyszała obok siebie brooklyna, uśmiechnęła się. - cześć brooklyn - spojrzała na niego przelotnie. - niebrzydka - skomentowała jego miłą koleżankę. | |
| | | brooklyn
Liczba postów : 69 Join date : 17/09/2009 Age : 33 Skąd : la
| Temat: Re: Amager Strandpark Sob Wrz 26, 2009 8:49 pm | |
| - ładna ładna, ale wiesz, jakaś taka przygłupia. nie umie się posługiwać chyba logicznym myśleniem, w końcu jest blondynką. jest totalnie beznadziejna, ale ładny ma przynajmniej tyłek - powiedział z uśmiechem i tylko oblizał usta. stwierdziłam jakoś chyba, że oni to zejść się nie umieją zbytnio. więc na razie tylko uśmiechnął się do siebie i zaciągnął się papierosem, smakował się nim. | |
| | | aurelia
| Temat: Re: Amager Strandpark Sob Wrz 26, 2009 9:00 pm | |
| złożyła vogue, w sensie, że gazetę, nie brooklyna i zaciągnęła się fajką. westchnęła też. - nie wiedziałam, że zwracasz na takie coś uwagę. znaczy nie mówię o tyłku, tyłki ważne są nawet dla mnie - zachichotała i zgasiła papierosa w piasku, zaraz drapiąc się po ramieniu odzianym w szary kardigan. no właśnie, ciężko im się zejść, wydaje mi się, że to musi być takie mega od podstaw i nieświadome! popatrzyła znów na niego, a wiatr niesfornie rozwiał jej włosy. - dzięki brooklyn, ja jestem blondynką i co z tego? - zagaiła, udając wzburzenie. | |
| | | brooklyn
Liczba postów : 69 Join date : 17/09/2009 Age : 33 Skąd : la
| Temat: Re: Amager Strandpark Sob Wrz 26, 2009 9:04 pm | |
| - ojej, no dobra, daj spokój, jesteś mila i mądra, w ogóle mi się bardzo podobasz - powiedział i tylko pocałował ją w czoło. zaciągnął sie papierosem i oblizał usta, smakowały dymem i papierosami, może też trochę jeszcze błyszczykiem pani josie, która teraz się na niego nieźle patrzyła. więc na razie tylko westchnął. przygryzł wargę i westchnął, tak na wzdychanie mu się zebrało. - mhm, chodź, idziemy na kawę, josie mnie zabiej zaraz wzrokiem - mruknął i objął ją ramieniem. | |
| | | aurelia
| Temat: Re: Amager Strandpark Sob Wrz 26, 2009 9:14 pm | |
| ona tylko zaśmiała się i podrapała go palcem wskazującym po podbródku. niby przez przypadek! - mhm, okej, załóżmy, że ci wierzę - ona pewnie też wstała i otrzepała tyłek z piasku, triumfująco patrząc się na zdenerwowaną josie. ha! jeden - zero. - okej, chyba sama muszę sprawdzić jaki ty masz tyłek, brooklyn - mruknęła tylko i kiedy ją objął, ona zsunęła swoją rękę na jego pupę! ha, poszli i zaczniesz gdzie tam chcesz. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Amager Strandpark | |
| |
| | | | Amager Strandpark | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
|
|