|
| Wonder Bar | |
|
+20dwayne danielle tallulah sarah pontus mercedes eliah marcus lauren cooper duncan. madison masha amelia velvet isabella darla. elyse daniel administracja 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
kristen
Liczba postów : 384 Join date : 06/07/2009 Age : 34
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:34 pm | |
| -skąd wiesz czy sama? mój mąż płaci taksówkarzowi na zewnątrz-uśmiechnęła się do niego milutko wskazując głową na drzwi. podziękowała barmanowi i upiła łyka swojego drinka. cholera, spaliłam tosty ;x | |
| | | ian
Liczba postów : 61 Join date : 21/08/2009
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:37 pm | |
| - aaa. - łyso mu się zrobiło i się odwrócił, koniec z ładnymi usteczkami! | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:40 pm | |
| -żartowałam!-powiedziała widząc wyraz twarzy iana. dotknęła jego policzka przybliżając się odrobinę. -a ty?-wymruczała mu do ucha. -co tu robisz sam? | |
| | | ian
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:42 pm | |
| no weź! gorąco mu się pewnie w gatkach zrobilo, uhuh. - ja? ja, lubię być sam a potem spotykać ładne dziewczyny. ;d - zafalował brwiami i odwrócił się w jej stronę. - mój mąż? jak mogłem się dać nabrać. -zaśmiał się i pokręcił głową. | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:47 pm | |
| -ładne dziewczyny, mówisz?-zapytała podnosząc jedną brew. uniosła swoją szklankę chcąc się przyjrzeć jej zawartości, po czym napiła się i zapaliła papierosa uśmiechając się miło do barmana dziękując za użyczenie zapalniczki. | |
| | | ian
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:51 pm | |
| - no mówię. - pokiwał głową. - bardzo ładne. - uśmiechnął się seksownie, dziś fajny miał humor, przynajmniej kogoś znajomego spotkał, szansą na sukces. ;d poprosił barmana by i mu zapalił, co ten zgromił go wzrokiem, podziękował chłopakowi, a sam się zaciągnął dymem, popatrzył na kristen. | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 9:57 pm | |
| pokiwała głową również patrząc na iana po czym uśmiechnęła się, pewnie odsłaniając swoje równiutkie ząbki. przejechała ręką po jego ramieniu, a później po klacie, mru. | |
| | | ian
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:00 pm | |
| no niechże ona przestanie, zaraz rozporek pęknie. on położył rękę na jej ramieniu po czym zaczął je głaskać, przejeżdżał palcem po nieskazitelnej wręcz skórze. uśmiechał się lekko, oh. | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:04 pm | |
| zaśmiała się cicho i dopijając swojego drinka zeskoczyła z niezbyt wygodnego stołka, mrucząc coś, że idzie do toalety. nie wiedziała czy pójdzie za nią, ty zdecyduj. ona weszła i usiadła na marmurowym blacie obciągając swoją sukienkę po czym przejechała usta malinowym błyszczykiem, mniam. | |
| | | ian
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:07 pm | |
| moim zdaniem fajnie będzie jak pójdzie za nią. więc poszedł stanął w drzwiach toalety i oparł się o framugę drzwi. - mogę spróbować tego błyszczyka ? - chodziło mu o jeden mały pocałunek, junoł. | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:13 pm | |
| -spróbować zawsze można-zaśmiała się przeczesując swoje włosy. oparła się o lustro zakładając nogę na nogę, hr. | |
| | | ian
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:17 pm | |
| pewnie podszedł do niej powoli i złapał ją za biodra, potem przesunął swoją twarz do jej twarzy i polizał jej usta, uhhhhh.:d - mm, malinowy? - podniósł brwi i ukazał swe równiutkie ząbki. jednak nie czekając na odpowiedź wpił się w jej usta i zaczął ją super całować, bo ian się świetnie całuje.<2+1 | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:22 pm | |
| owinęła nogę w okół jego biodra, dobrze, że nie było ludzi w kiblu, jeszcze by ich do sądu podali, albo coś, cóż. wymruczała mu coś do ucha przybliżając się bliżej. | |
| | | ian
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:26 pm | |
| na ich szczęście o tak. głaskał ją po plecach tak fajnie i miło. i po szyi ją lekko całował. - mrr. -zamruczał jej do ucha. - chodźźź. - i pewnie ją wziął za rączkę i gdzieś zaprowadził <3 ej ja idę! pa! :c* | |
| | | kristen
| Temat: Re: Wonder Bar Nie Wrz 06, 2009 10:46 pm | |
| hm, no to pewnie poszła z nim. pa ;c | |
| | | carly
Liczba postów : 94 Join date : 26/08/2009 Age : 32
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 10:22 pm | |
| siemanko, to carly postanowiła się nieco zabawić, poderwać jakiegoś miłego, młodego duńskiego milionera i przy okazji napić się kolorowych drinków. więc siedziała przy barze popijając malibu i ostro konwersując z barmanem, przy okazji rozglądała się za jakimś konkretnym celem czyt. interesującym chłopakiem. | |
| | | pontus
Liczba postów : 126 Join date : 18/07/2009
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 10:30 pm | |
| konkretny cel, czyt. interesujący chłopak, czyt. pontus właśnie wszedł do wonder baru w swojej fajnej, wyćwiekowanej, o ile takie słowo w ogóle egzystuje w słowniku, a przypuszczam, że jednak nie, no ale dobra, jestem twórcą od maleńkości, ramonesce narzuconej na jakąś koszulkę z napisem obrażającym małe pieski i starsze panie, a potem zobaczył rudą czuprynę i już się domyślił, że znowu jest w niewłaściwym miejscu w niewłaściwym czasie! | |
| | | carly
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 10:35 pm | |
| ona od razu zauważyła tą wyćwiekowaną ramoneskę. i w jednej chwili przestała się liczyć rozmowa z barmanem i obserwowanie wybranych celów do podrywu czy coś. no bo taki pontus swoją osobowością przyćmiewał wszystkich facetów w klubie! i w sumie nie tylko osobowością. i cóż, jedynie uśmiechnęła się błogo w jego stronę i skinęła palcem tak zachęcająco, ażeby podszedł do niej i najlepiej usiadł i porozmawiał też. | |
| | | pontus
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 10:39 pm | |
| - o, carly! - udał zaskoczonego, sama powiedz, czy dobrze to zagrał, bo w sumie nie wiem, może za bardzo go jiuż, hm, dekoncentrowała jej obecność, tym bardziej, że ostatnio była jedną z trzech, wyłączając papierosy i kawę, rzeczy o których myślenie zajmowało mu większość jego cennego, pontusowego czasu. odruchowo przeczesał włosy dłonią i podszedł do carly, całując ją na powitanie w policzek. chociaż pewnie bardziej w kącik ust - dawno się nie, uhm, widzieliśmy. warto dodać, że myślał głównie o tym, czy byłoby im dobrze. razem. w, uhm, łóżku. biedny pontus! | |
| | | carly
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 10:50 pm | |
| załóżmy, że się mu udało, carly była już po kilku drinkach, także jej spostrzegawczość nieco zmalała, ale tylko NIECO, żeby nie było, że zabiła wszystkie szare komórki. - cześć. - odparła na powitanie, a uśmieszek z jej twarzy wręcz nie schodził, no bo jak mogła się nie uśmiechać, gdy pontus był w pobliżu, sama jego obecność wywoływała uśmiech. w końcu ostatnio nie wdawała się w dłuższe i głębsze konwersacje z nikim poza nim, niech się czuje zaszczycony!!! - faktycznie dawno, ale nic się nie zmieniłeś od naszego ostatniego spotkania. - podsumowała, w sumie mogła się mylić, może trochę schudł, albo przytył, a może podciął sobie nieco włosy, cóż, jak powiedziałam... jej spostrzegawczość była nieco zaburzona, co jej oczywiście wybaczamy. a i dodam, że śnił jej się kilka razy seksik z pontusikiem, z czego można wywnioskować, że chciałaby z nim spędzić noc, ale jak zawsze pojawiała się druga strona medalu i to, że nie chciałaby spieprzyć z nim relacji. | |
| | | pontus
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 10:58 pm | |
| albo pieprzyć z nim relacji, no fajnie w sumie. - tak, prawda - tylko wytatuował sobie wielkiego smoka na całych plecach, jak ten psychopata od hannibala, czy coś - w zasadzie ty też niewiele, wyglądasz równie dobrze jak wtedy - posłał jej uśmiech łamacza serc, ten równie czarujący jak zawadiacki i bez pytania czy może, i tak mógł, usiadł na stołku obok niej, zamawiając jakiś dobry trunek, albo po prostu gin z tonikiem czy inny rum z kolą, pewnie nie miał nastroju na zbytnią ekstrawagancję - albo i jeszcze lepiej. w każdym razie dobrze cię widzieć. co u ciebie? | |
| | | carly
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 11:05 pm | |
| właśnie posłał jej ten seksy uśmiech, dzięki któremu kobietom uginały się kolana, ale nie jej, przecież znała te sztuczki i metody, dlatego od razu wlepiła wzrok w swoje malibu, które zaczęła nieco nerwowo mieszać słomką, po czym pociągnęła przez nią kilka głębszych łyków. - na pewno nie lepiej, raczej równie dobrze jak wtedy, nie wyspałam się i obudziłam z mega kacem. - podsumowała. rankiem dziękowała bogu za mocną kawę, tajgery, witaminy i tym podobne wynalazki. -bez zmian, dalej łamię serca naiwniaków myślących, że a nuż zakocham się w nich od pierwszego wejrzenia. a co u ciebie? - nie oczekiwała wielkich zmian, bo przecież wiedziała, że nie okaże się, że pontus zakochał się i nagle miał dziewczynę, to nie w jego stylu. | |
| | | pontus
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 11:16 pm | |
| i aspirynę! - tak carly, skromność jest podstawą wszystkiego - rzucił w ramach komentarza do jej 'raczej równie dobrze jak wtedy' i uśmiechnął się szeroko, upijając łyk alkoholu - u mnie nic specjalnego - ostatnio nawet rozważał czy by może nie wcisnąć jej bajeczki o wielkiej miłości którą nagle do kogoś zapałał tym samym wywołując u biednej carly atak zazdrości, ale jednak się powstrzymał, chociaż przypuszczał, że ona bez trudu podjęłaby się wykonania takiego kroku - mam za sobą pierwszy dzień nauki - no bo w końcu pan student, a jakże - i szczerze mówiąc już czuję się tak, jakbym miał za sobą cały rok. ale cóż - dramatycznie wzruszył ramionami - nie pozostaje mi nic innego jak strzelić sobie kieliszek wódki i tak skakać, z weekendu do weekendu. jeśli wiesz co mam na myśli. | |
| | | carly
| Temat: Re: Wonder Bar Pią Paź 02, 2009 11:21 pm | |
| skromność, hm, jakby się tak przyjrzeć carly to w zasadzie była skromna, tzn znała swoją wartość i przy facetach, do których zarywała zachowywała się jak ósmy cud świata, ale przy pontusie w zasadzie stawała się nieco skromniejsza, bardziej ogarnięta i przede wszystkim powstrzymywała swój popęd płciowy, a to najważniejsze! - ah, a co ja mam powiedzieć? tzn wiesz, ja uczę się już ponad miesiąc. - co z tego, że jej nauka ograniczała się do uczenia literatury, biologii i angielskiego... w sumie nic więcej nie było jej potrzebne! chciała być psycholożką i już, ale to jej takie skryte marzenia, może kiedyś je zrealizuje, jak dostanie się na studia. - hm, zapomniałeś dodać tego, że przelatujesz jeszcze dziewczyny, tak a propos tych weekendów i wódki. - no bo w sumie do tej pory tak robił, a carly nie wiedziała czy zmienił się czy nie, czy ustatkował i wgl. ;d | |
| | | pontus
| Temat: Re: Wonder Bar Sob Paź 03, 2009 1:26 am | |
| powstrzymywała, aha, akurat! ; d też chcę na psychologię! z tym, że carly pewnie zasłynie jako badaczka męskich popędów płciowych, a jej pierwszym obiektem badawczym będzie, albo może już jest, pontusek. super, obydwoje będą sławni. - eh, carly - westchnął i machnął ręką, prawie przy tym rozlewając swojego drinka, czy też swój czysty alkohol, huhu - naprawdę mi przykro, ale chyba mnie przeceniasz -tak, ten to dopiero był skromny - postarzałem się, nie mam już takiej siły witalnej jak kiedyś - uśmiechnął się zawadiacko - wiesz. starość nie radość. - poza tym, co oczywiście zdecydował sie przemilczeć oszczędzał ostatnio siły na jedną panienkę. na nią. haaa. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wonder Bar | |
| |
| | | | Wonder Bar | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
|
|