|
| katty | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
sidney
Liczba postów : 173 Join date : 17/09/2009 Age : 35 Skąd : kanada
| Temat: katty Wto Wrz 22, 2009 8:36 pm | |
| sidney czekał na stacji metra, na odpowiedni pociąg, który mógłby go zawieść do domu, jako iż swojego cadillaca zostawił w garażu. znów! w każdym bądź razie nudziło mu się niemiłosiernie, bo był jakiś atak terrorystyczny czy inne, a kobiety wokół nie były warte jego jakże ogromnej uwagi. wyjął telefon z kieszeni dislów i wykręcił numer katty... | |
| | | katty
Liczba postów : 201 Join date : 17/09/2009 Age : 34 Skąd : floryda.
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:40 pm | |
| katty siedziała sobie akurat na balkonie i paliła papierosa, pewnie jej się znowu nudziło, albo może i trochę była zajęta. więc na razie tylko wzięła telefon do ręki i zobaczyła że dzwoni sid, odebrała. odchrząknęła tylko i oblizała usta. włożyła sobie papierosa i poprawiła się na krześle. - taaak? - powiedziała trochę już głośniej i rozejrzała się dookoła za swoim kotem, właściwie to za kotką. | |
| | | sidney
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:44 pm | |
| również odchrząknął, właściwie gdyby katty odebrała sekundę później, pewnie by się rozłączył, tyle czasu zabrało jej odbieranie... - cześć mała! - powiedział wesoło, bynajmniej nie ze względu na przechodzącą obok długonogą dziewczynę. poważnie! podrapał się za uchem. - co tam? - naprawdę miał dobry humor dzisiaj, mógł nawet z tego wszystkiego wdrapać się na balkon katty. | |
| | | katty
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:46 pm | |
| - właśnie siedzę na balkonie, piję szklaneczkę kakao, szukam swojej kotki maurycy i jeszcze na dodatek palę papieroska, czyli jest całkiem miło i przyjaźnie. ciepło mi też, jakbyś pytał. - zaśmiała się tylko i oblizała swoje usta. zaciągnęła się papierosem i przygryzła wargi, bo nigdzie kotki jej nie było, a chciała się z nią pobawić! więc, tylko westchnęła. - a co u ciebie duży? - zapytała się radośnie. | |
| | | sidney
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:50 pm | |
| metro przyjechało, zadowolony sidney wpakował się do środka i zajął miejsce gdzieś na samym końcu wagonika! wyprostował nieco swoje długie nogi i poprawił w dłoni telefon. - okej, w takim razie spodziewaj się mnie u ciebie za jakieś dziesięć minut - mruknął, całkiem seksownie myślę i tylko uśmiechnął się do siebie. - to twoje kakao jest strasznie kuszące! u mnie, hm, w porządeczku, jadę metrem. do ciebie! :d | |
| | | katty
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:54 pm | |
| - ojej, ale ja taka w ogóle nie ubrana jestem, łażę w jakiejś wyciągniętej koszulce, ojej ojej! - zaśmiała się tylko i oblizała usta. pewnie było jej na rękę że będzie miała towarzystwo. - wypijemy sobie kakałko, zapalimy papierosa i porozmawiamy. może ci pokażę nawet tego całego swojego royce'a? - zaciągnęła się papierosem i napiła się kakałka, kończyło jej się, ale chyba będzie musiała zrobić jeszcze trochę więcej! | |
| | | sidney
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:56 pm | |
| zaraz też idę zrobić sobie kakao! - i co z tego, hm? - zaśmiał się i wstał, bo metro dojechało już na odpowiednią stację, uf, obyło się bez ofiar. popatrzył za siebie, czy aby przypadkiem niczego nie zostawił i wyszedł. - pięć minut, czekaj! - rozłączył się xd | |
| | | katty
| Temat: Re: katty Wto Wrz 22, 2009 8:58 pm | |
| więc ona poszła zrobić kakao! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: katty | |
| |
| | | | katty | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |