| eliah! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
jelka.
Liczba postów : 152 Join date : 06/07/2009 Skąd : skopje
| Temat: eliah! Czw Sie 06, 2009 9:46 pm | |
| jako że nie znalazłam jego mieszkania, więc je założyłam c; no więc pewnie stali przed jego mieszkaniem, a gdy eliah juz otworzył drzwi, jelka weszła za nim i oparła się o ścianę oglądając obraz znajdujący się na przeciwległej ścianie - ładny jest - powiedziała przekrzywiając głowę. | |
|
| |
eliah
Liczba postów : 125 Join date : 08/07/2009
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 9:49 pm | |
| - nie ja go rysowałem - zaśmiał się i pociągnął ją za rękę do salonu, gdzie kazał jej się rozgościć, a sam poszedł robić kawę, z którą po krótkiej chwili wrócił. postawił na stole cukier, mleczko, kawy i takie inne, po czym usiadł obok jelki. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 9:54 pm | |
| no więc jelka siedziała sobie bardzo grzecznie na kanapie czekając aż eliah przyjdzie - masz bardzo ładny salon - powiedziała jako że nie widziała reszty, ale salon był ładny w rzeczywistości - dziękuję - dodała gdy eliah postawił kawę i schowała w niej swój uśmiech - oo. jaka dobra - powiedziała mrugając oczami. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 9:56 pm | |
| ledwo się powstrzymał, żeby nie powiedzieć, że sypialnię miał jeszcze ładniejszą, ale to sama prawda, bo sypialnia była jego ulubionym pomieszczeniem, hrhr. - dziękuję - uśmiechnął się uroczo. - taak, w końcu wypróbowałem ten cholerny ekspres - powiedział, siadając wygodniej na kanapie. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:00 pm | |
| nie wątpię, sypialnię pewnie ma super. zawlecze ją tam? ;x - ja nie mam ekspresu - powiedziała smutno popijając dalej kawę, bo była mniam, kawa nie jelka, ale jelka pewnie trochę też, konńczę już ten kawałek wywodu xd - wszystko mi wybucha, a po incydencie z sokowirówka i marchewkami nie ryzykuję. nawet nie masz pojęcia jak trudno je zmyć ze ścian - dodała opierając się na poduszce trochę bliżej eliah'a. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:05 pm | |
| nie wiem, jak chcesz xd - może lepiej przemalować ściany? - zauważył i napił się kawy, po czym uśmiechnął się ujmująco do jelki. - poza tym wystarczy najpierw przeczytać instrukcję. kupię ci ekspres na urodziny - obiecał i odruchowo pocałował ją w czoło. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:10 pm | |
| zmrużyła wesoło oczy - próbowałam, ale prawie wpadłam w kubeł z farbą w kolorze trawiasta zieleń, więc mój wuj musiał przyjechać z australii i pomalować. co i tak mu się nie udalo - położyła głowę na ramieniu eliaha -kochany jesteś. czy będzie żółty? - spytała patrząc na niego - to będzie pasował do marchewkowo-zielonej kuchni - i zaśmiała się lekko. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:12 pm | |
| - może być żółty, nie znam się na tym - wzruszył ramionami i objął jelkę ramieniem, kalkulując sobie w myślach, że jest śliczna, więc tylko się do niej uśmiechnął i odgarnął jej kosmyk włosów za ucho. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:16 pm | |
| a ona zapewne odgarnęła drugi, bo jej włosy prowadzą swój wlasny tryb życia, jak moje - zółty jest ładnym kolorem - powiedziała jakoś tak w jego koszulkę, która pewnie przyjemnie pachniała niewiemczym, ale jak przyjemnie to przyjemnie - kochany jesteś że mi go kupisz - dodała, bo pomyślała że jest nieuprzejma, a nie chciała taka być dla eliaha bo go bardzobardzo lubiła, i pocałowała go w policzek. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:21 pm | |
| - oczywiście, że jestem kochany - powiedział nieskromnie, uśmiechając się do żelki, jelki. xd zabrał jej filiżankę z kawą, którą pewnie trzymała w ręku i odstawił na stolik, po czym, całkiem spontanicznie ją pocałował. no tak, w końcu to eliah. xd | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:24 pm | |
| wszyscy wiemy jaki on jest, ten eliah xd jelka zapewne przeżywała dylemat moralny, który na szczęscie został uśpiony i odwzajemniła pocałunek, dziękując w duchu chłopakowi, że zabrał jej kawę, bo inaczej byłaby wszędzie - nie będę się spierać - wyszeptała mu do ucha. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:30 pm | |
| - mhm, ze mną nie można się spierać, zawsze mam rację - zaśmiał się i wrócił do jakże przyjemnego całowania jelki, przy okazji ciągnąc ją w stronę sypialni, bo, jak już wszyscy wiemy, eliah miał bardzo ładną sypialnię! xd | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:33 pm | |
| zapewne zaciągnięta przez niego siłą jelka zdołała ocenić walory estetyczne jego sypialni, zanim jeszcze rzucili się, nie przerywając całowania, na łóżko. tak więc jelka objęła eliaha za szyję i chichocząc kontynuowała wcześniejsze zajęcie ;x | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:40 pm | |
| eliah całkiem szybko pozbył się wszystkich jej ubrań, zupełnie jakby dokądś mu się spieszyło, chociaż wcale tak nie było. nie przestając całować jelki-żelki wszedł w nią całkiem delikatnie jak na niego, bo wcale nie chciał jej przestraszyć, czy coś w tym stylu, gdyż bardzo ją lubił! | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:45 pm | |
| boże, jak to jest uprawiać seks z żelkiem? xdd przyjmuję że ona nie pozostawała mu dłużna, i nie siedział w ubraniu na niej, no bo jak to. bynajmniej jej nie przestraszył, wręcz przeciwnie bym rzekła. zaczęła wodzieć palcami po jego klatce piersiowej, mrucząc coś o tym że jej dobrze, mrr. i ona też go bardzo lubi i docenia jego delikatnośc, oui. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:47 pm | |
| oboże, nie wiem, zapytaj eliaha xddd no tak, więc pewnie zabawiali się tak przez dłuższą chwilę, aż w końcu doszli, może nawet jednocześnie, jakie to urocze. położył się obok żelki i pocałował ją jeszcze raz w usta, mrucząc pod nosem coś, że jest świetna i w ogóle i tylko objął ją ramieniem, wyrównując swój oddech. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:52 pm | |
| nie omieszkam xdd zapewne doszli razem, jestem całkiem pewna tego faktu. jelka wtuliła się w niego ufnie, o jakie to słodziaszne, i pewnie szepnęła że on też, bo zapewne tak było. westchnęła cicho, starając się nie myśleć o tym, że pewnie mu wcale na niej nei zalezy pleple. takie myślenie destrukcyjne ;c | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:54 pm | |
| no i nie ukrywajmy, chyba nie bardzo mu na niej zależy, bo w końcu to tylko eliah, ale jak żelka zacznie coś mówić na ten temat, to może zrobi mu się jej trochę żal i zastanowi się nad swoim zachowaniem! | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:57 pm | |
| hoho. zapewne weźmiemy to, ja i ona, do siebie! zatem po chwili namysłu jelka usiadła w pościeli, i podciągnąwszy nogi po brodę zaczęła smutno patrzeć w ścianę, snując obrazy ciąży, wózków, bucików, złamanego serca, ugodzonej dumy i w ogóle parada żałości. prychnęła cicho - ależ ze mnie idiotka. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 10:59 pm | |
| o, niech żelka zajdzie w ciążę! xddd - dlaczego? coś się stało? - zapytał, zastanawiając się, czy zrobił coś nie tak i nawet się trochę przejął! usiadł obok żelki i objął ją ramieniem, po czym pocałował ją w skroń. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 11:03 pm | |
| okej! będzie fajnie ;x a ona pewnie doszła do tego ze jej opieka społeczna zabiera dziecko, bo wychowuje je bez ojca i w tym momencie wybuchnęła płaczem i zarzuciła ręce na szyję eliah'a, zapominając o drobnym szczególe, że to on sprawił że płacze - czemu mam wrażenie, że będę w ciąży? - wyrzuciła z siebie, wciąż wtulając się w chłopaka, jakby mógł odgonić wizję kobiety z opieki społecznej, która ma wąsy i mówi jak wojskowy. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 11:05 pm | |
| spojrzał na nią z nieukrywanym przerażeniem. - jak to? źle się czujesz? - biedny eliah nie pomyślał, że teraz jeszcze nie będzie miała żadnych objawów ciąży przecież! przytulił ją mocno. - ej, nie martw się, skarbie, na pewno nie będzie tak źle - powiedział i pocałował ją w ramię, chociaż nadal był przerażony, bo nie potrafił sobie wyobrazić siebie jako ojca, właściwie ja też nie. :< znaczy nie siebie, eliaha. xdddddd | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 11:12 pm | |
| oderwała się od niego, kręcąc głową - jeszcze nie, jak niby miałabym się źle poczuć gorzej kilkanaście minut po seksie wynikiem którego miałaby ta ciążą się pojawić - zaśmiała się przez łzy - w sumie, ja je wychowam, jakbyś ty nie chciał, poradzę sobie, spróbuję... - i pokiwała głową bez przekonania - będzie ładne i mądre, i będzie miało malutkie stópki - boże, ona już jest przekonana że jest w ciąży xd ja też nie xddd ani ciebie ani eliaha. | |
|
| |
eliah
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 11:13 pm | |
| - jelka, daj spokój - powiedział i ułożył ją na poduszkach. - nie będziesz sama wychowywać dziecka. zresztą, nawet nie wiemy czy na pewno jesteś w ciąży - właściwie chciał jej zaproponować, że jeśli to się potwierdzi, to ma usunąć, ale podejrzewał, że się na niego obrazi. tak czy siak przytulił ją, chcąc ją jakoś uspokoić. | |
|
| |
jelka.
| Temat: Re: eliah! Czw Sie 06, 2009 11:17 pm | |
| policzyła zatem do dziesięciu i wspak, jak to robił lord byron, który był gejem i nie wiedział jak sie teraz czuła jelka, na pewno - przepraszam, zupełnie się rozkleiłam, strasznie mi przykro - potrząsnęła głową, bo czuła że jest w ciaży, ale poczeka na potwierdzenie specjalisty itede - ale pamiętaj, nie masz w stosunku do mnie rzadnych zobowiązań - dodała choć wiedziała że i tak on o tym wie. a czemu? bo to eliah! xd | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: eliah! | |
| |
|
| |
| eliah! | |
|