| jamie | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
jamie
Liczba postów : 162 Join date : 08/07/2009
| Temat: jamie Sro Lip 08, 2009 10:39 pm | |
| | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 10:43 pm | |
| weszli, oczywiście przepuścił ją w drzwiach bo był dżentelmenem i zdjął jej płaszcz czy co tam miała. następnie usiadła na sofie klepiąc miejsce koło siebie. bał się, że za chwilę rzuci się na h. więc usiadł w miarę bezpiecznej odległości aby w razie czego mogła uciec. ;d | |
|
| |
heather
Liczba postów : 356 Join date : 05/07/2009 Age : 34
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 10:45 pm | |
| usiadła pewnie, gdzieś na tej sofie. - no więc powiedz mi, czemu cię tak długo nie było, hm? - popatrzyła na niego, cały czas się uśmiechając, może miała dobry humor. ;d | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 10:48 pm | |
| wzruszył ramionami bo tak naprawdę nie znał odpowiedzi. -nie wiedziałem czy jest sens przyjeżdżać. ale kristen mnie namówiła.-wykrzywił lekko usta. w tej jakże pięknej chwili miał ochotę udusić swoją siostrę , że go przekonała. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 10:50 pm | |
| - cieszę się, że cię namówiła - przysunęła się bliżej niego. - serio. przynajmniej teraz nie będę już za tobą tęskniła - zaśmiała się. - no chyba, że masz zamiar mnie unikać? - przysunęła się jeszcze bliżej. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 10:53 pm | |
| -ja też się cieszę-powiedział co było prawdą bo po kwestii h. zmienił zdanie. Objął ją ramieniem całując ją w głowę i głaszcząc po włosach.
dopadł mnie brak weny, więc krótko ;c | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 10:55 pm | |
| - ale ja bardziej, serio - znów się zaśmiała, a potem delikatnie musnęła jego usta. okej, nie wiedziała, czy dobrze robi i w ogóle, czy jamie zaraz się na nią nie obrazi, ale chyba nie umiała się powstrzymać, po prostu. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:00 pm | |
| nie chciał już się z h. przewyższać, chciał ją pocałować i też nie wiedział czy heather nie zerwie się zaraz z krzykiem 'ty idioto' i innymi przezwiskami, których wolę tu nie wypowiadać, ale spróbować nie zaszkodzi. także też ją musnął w usta, ale pozostał przy nich trochę dłużej przypominając sobie jak h. świetnie całuje. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:03 pm | |
| przesunęła mu rękę na kark. wcale nie miała zamiaru wyzywać go od idiotów, tym bardziej, że to ona zaczęła. jednak po chwili się od niego odsunęła, zmieszana, zakłopotana i przerażona, że zaraz się na nią obrazi, albo coś takiego. - przepraszam - powiedziała cicho. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:08 pm | |
| -cii-położył jej palec na usta. -nawet nie wiesz ile na ciebie czekałem-powiedział całując ją po szyi i wdychając jej przecudowny zapach. jamie może nie znał się na perfumach, ale te rozpoznawał od razu bo kojarzyły mu się tylko i wyłącznie z h. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:11 pm | |
| odetchnęła z ulgą, że nie miał jej tego za złe. nawet zdziwiło ją to, co powiedział, więc popatrzyła na niego lekko zdezorientowana. położyła mu rękę na ramieniu. - chyba zdecydowanie za długo - powiedziała i znowu go pocałowała, tym razem już się pewnie nie bała ani nic takiego. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:14 pm | |
| nie chciał psuć tej chwili więc nie odpowiedział. położył ją lekko na kanapie i nadal całując ją krążył ręką od obojczyka do biodra. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:17 pm | |
| podejrzewam, że to jakaś miłość z czasów licealnych, czy coś takiego. tak więc heather ciężko było w to wszystko uwierzyć, chociaż pewnie była całkiem zadowolona i stwierdziła, że będzie musiała przy najbliższej okazji podziękować kristen za to, że ściągnęła tu swojego brata. zarzuciła mu ręce na szyję i zaczęła delikatnie masować po karku, oddając pocałunki, pewnie nawet całkiem zachłannie i takie inne bajery. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:21 pm | |
| on zajął się rozpinaniem jej stanika lecz po chwili stwierdził, że kanapa nie jest tak miękka jak przypuszczał, więc zaniósł ją na rękach do łóżka, które miał naprawdę duże. a później to się działo xd | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:24 pm | |
| no pewnie tak. więc już po wszystkim okryła się jakąś kołdrą, czy czymś innym, starając się ukryć lekkie zmęczenie. - kocham cię - powiedziała i westchnęła. dawno tego nikomu nie mówiła, w sumie. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:28 pm | |
| jamie zapewne położył się/usiadł koło niej. -ja ciebie też-wyszeptał jej do ucha i uśmiechnął się. -najmocniej w świecie-dodał po chwili zastanowienia.
mamy ranek czy noc ? | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:30 pm | |
| chyba jest tak jak w rzeczywistym czasie, więc podejrzewam, że późny wieczór xd
- szkoda, że dopiero teraz się o tym przekonaliśmy - powiedziała. - ale lepiej późno niż wcale - przytuliła się do niego, przymykając oczy, ale nie zasnęła. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Sro Lip 08, 2009 11:34 pm | |
| -szkoda-powiedział rozmyślając i pocałował ją jeszcze raz w czoło po czym przytulił ją i tak zasnęli. ja muszę iśc, będę jutro o ósmej. ;* a jak mnie nie będzie to znaczy ze zapomniałam wejść na forum to napisz na gadu moje 698428 jak będziesz chciała dalej grać czy coś. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 6:56 pm | |
| no dobra, więc przyszli do jamiego. pewnie nawet zaoferowała mu, że pomoże mu się rozpakować, chyba, że już zdążył to zrobić. - zrobisz mi kawy? - zapytała, bo trochę bolała ją głowa i miała nadzieję, że kawa na to zadziała! i usiadła sobie w salonie, na sofie zapewne, taktak. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 7:05 pm | |
| -aha, jasne-powiedział i pognał do kuchni,a po chwili wrócił z dwoma kubkami gorącej kawy. postawił je na stoliku koło sofy upijając łyk. wyjął z kieszeni swoją komórkę i położył ją obok. -muszę skoczyć na chwilę na górę. poczekasz chwilę?-zapytał spoglądając na szyby, mokre od letniego deszczu, który przed chwilą zaczął padać. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 7:07 pm | |
| letni deszcz <3 - jasne - uśmiechnęła się, biorąc do ręki swój kubek z kawą. z racji, że nie wiem co dalej, to pewnie jamie poszedł na górę i wtedy zadzwonił jego telefon! chciała go zawołać, ale na pewno i tak by jej nie usłyszał. na początku nie chciała odbierać, ale osoba, która dzwoniła, była chyba strasznie uparta, dlatego też w końcu odebrała. pewnie z każdym słowem wypowiedzianym przez osobę po drugiej stronie telefonu, łzy coraz bardziej cisnęły jej się do oczu! | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 7:14 pm | |
| nie przychodzi mi do głowy co jamie mógł robić na górze, ale jak już skończył schodził po schodach w między czasie mówiąc. -wiesz, pomyślałem że...-uciął widząc płaczącą heather. szybko pokonał resztę schodków i ukucnął przy niej próbując się dowiedzieć co się stało, oczywiście nieświadomy zagrożenia. | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 7:15 pm | |
| pewnie nie dość, że płakała, to jeszcze była zdenerwowana, więc tylko rzuciła jego telefonem, nie rozłączając połączenia i ściągnęła łańcuszek, który dzisiaj od niego dostała, odkładając go gdzieś na stolik. - nienawidzę cię - powiedziała drżącym głosem, zrywając się na równe nogi i zmierzając w stronę wyjścia. | |
|
| |
jamie
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 7:19 pm | |
| jamie nie miał pojęcia co się dzieje, więc szybko pobiegł tarasując drogę heather. złapał ją za rękę patrząc w oczy. -co się stało?-zapytał próbując zebrać myśli i może wyczytać coś z jej. xd | |
|
| |
heather
| Temat: Re: jamie Pon Sie 31, 2009 7:20 pm | |
| - nie wiem, może powinieneś o to zapytać annie, a nie mnie - powiedziała, kiedy już trochę się uspokoiła. próbowała zabrać mu swoją rękę, ale pewnie nie bardzo jej to wychodziło, bo wiadomo, że był silniejszy, a ona była taka drobniutka i w ogóle! więc jeszcze bardziej się rozpłakała, tym razem z nerwów, że nie ma siły mu uciec. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jamie | |
| |
|
| |
| jamie | |
|