Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Avery.

Go down 
AutorWiadomość
avery

avery

Liczba postów : 11

Avery. Empty
PisanieTemat: Avery.   Avery. EmptyWto Sie 04, 2009 9:04 pm

...
Powrót do góry Go down
avery

avery

Avery. Empty
PisanieTemat: Re: Avery.   Avery. EmptyWto Sie 04, 2009 9:24 pm

Przepraszam, internet mi się rozłączył.

Avery wepchnął niewielki stos brudnych skarpetek pod łóżko w swojej sypialni i ruszył, by otworzyć Georgie drzwi. Przywitał ją błahym 'cześć' oraz miłym uśmiechem ale zaraz złapał ją za dłoń, żeby wciągnąć ją do mieszkania i pocałował ją w usta. Nie chciał całować jej na klatce schodowej, bo wprost nienawidził 'widowni', jaką stanowiły jego wredne sąsiadki. Nogą zatrzasnął drzwi.
Powrót do góry Go down
avery

avery

Avery. Empty
PisanieTemat: Re: Avery.   Avery. EmptyWto Sie 04, 2009 9:31 pm

Zmarszczył czoło, jednocześnie się uśmiechając, cóż za skrajności. - Lepiej nic nie kontroluj, aż tak nie sprzątałem.. - Mruknął trochę niemrawo, wsuwając dłonie do kieszeni swoich spodni. Zaraz jednak uznał, że powinien wziąć od niej te wino i zrobić z nim coś sensownego, tak więc zabrał od niej butelkę i kiwnął głową w stronę salonu. - No ale chodź. Chcesz się pewnie napić, co? - Inaczej prawdopodobnie nie przynosiłaby mu tego wina.
Powrót do góry Go down
avery

avery

Avery. Empty
PisanieTemat: Re: Avery.   Avery. EmptyWto Sie 04, 2009 9:37 pm

Oblizał spierzchnięte wargi i wzruszył ramionami. - Widok odrobiny brudu Ci nie zaszkodzi, mała - zauważył, mierząc wzrokiem jej tyłek, ale zaraz rzucił jej coś, żeby się rozgościła, a sam poszedł do kuchni, by otworzyć wino i wziąć z szafki dwa kieliszki. Za chwilę wrócił do salonu, gdzie i butelkę, i kieliszki postawił na stoliczku przy kanapie, na której sam usiadł.
Powrót do góry Go down
avery

avery

Avery. Empty
PisanieTemat: Re: Avery.   Avery. EmptyWto Sie 04, 2009 9:45 pm

- Dziewczyny zawsze mają większy porządek w mieszkaniu niż faceci.. Nie wiem o co w tym chodzi. - Nalał wina najpierw Georgie, bo czasami potrafił się zachować, jak należy, podał jej lampkę z krwistoczerwonym winem, a potem nalał sobie. - Zresztą co ty gadasz, zawsze jak jestem u Ciebie, to masz wszystko wypucowane i poukładane. - Chwilami jej tego zazdrościł, wychował się w wiecznym porządku i czasami mu tego straszliwie brakowało.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Avery. Empty
PisanieTemat: Re: Avery.   Avery. Empty

Powrót do góry Go down

Avery.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Avery.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Domy i mieszkania-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje