| Hard Rock Café | |
|
+9eliah colton vianne david mathilde wolfgang isabella sanouk. nanou 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
nanou
Liczba postów : 513 Join date : 17/06/2009 Age : 33 Skąd : paryż
| Temat: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
| |
sanouk.
Liczba postów : 68 Join date : 05/07/2009
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 1:09 pm | |
| a sanouk właśnie nadchodziła, i cały czas odgarniała z twarzy włosy, które pomimo opaski cały czas zahaczały o rzęsy, porywane podmuchami wiatru. ja tak mam, w sumie chyba każdy, kto ma dłuższe włosy. - hej - powiedziała podchodzą do q. całując go lekko w policzek i odgarniając z twarzy kolejne pasemko włosów. | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 1:27 pm | |
| uśmiechnęła się ślicznie, kiedy odworzył przez nią drzwi, bo taki dżentelmen to już jest raczej tylko marzenie, a jak się już go spotka, to to jest największy fart chyba - w ogóle z kimś miłym z rana, to daje taką siłę na całą resztę dnia - i uśmiechnęła się znacząco, siadając przy jakimś miłym stoliczku. po chwili podleciał kelner, który pewnie gapił się jej na dekolt więc szybko zamówiła cappucino i popatrzyła na q. co też on zamawia. | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 1:37 pm | |
| sanouk w prawdzie była trochę burżujowa, ale kiedyś rodzice jej obcięli kieszonkowe na pół roku i dorabiała jako bejblisiterka, jedno z gorszych doświadczeń, małe dzieci były strasznie męczące - gdzie prscujesz? - spytała zanurzając usta w piance i pewnie zostaly jej wąsy. nie chciała być nie miła, szanowała to że ktoś pracuje. | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 1:44 pm | |
| pewnie zauważyła że to go trochę krępuje więc zamieszała łyżeczką w filiżance i popatrzyła na quentina z przepraszającym uśmiechem - a co będziesz studiował? ja pewnie stosunki międzynarodowe, jak tata chce - i zrobiła smutną minkę - ale wolałabym prawo. | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 2:02 pm | |
| - podobno jestem w stanie wybornić każdego z dowolnego zarzutu albo zwalić wine na kogoś innego - popiała kawy - kiedyś zniknęła spoinka do krawata mojego ojca i mama uznała że to ja ją połknęłam a ja ciągle jej wmawialam że to mój muminek pluszowy ją zjadł. zawieźli mnei na prześwietlenie i rzeczywiście nic na nim nie było - uśmiechnęła się przyjemnie do q. - potem znaleźli spinkę pod dywanem u taty. wiedziałam że to dobra skrytka. | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 2:18 pm | |
| - do dzisiaj uciekasz towarzyszkom na czerwonych światłach? - udała że jest załamana - boże, quentin! zadaję sie z kryminalistą! - kilka głów odwróciło się w jej kierunku, na co ona się zarumieniła - uciekał mamie na czerwonym świetle - wytłumaczyła jakiejś kobiecie w średnim wieku, która siedziała stolik dalej - upss - i teraz skierowała zawsztydzone spojrzenie w stronę quentina i uśmiechnęła się przepraszająco. | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 2:31 pm | |
| - daj spokój, już się wystarczająco upokorzyłam - powiedziała, kiedy rumieńce zaczęły jej powoli schodzić z twarzy - ojej, już musisz iść? -spytała, bo bardzo dobrze im się gadało razem poza tym quentina bardzo lubiła, i chciała z nim spędzać jak najwięcej czasu ;x | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 2:45 pm | |
| - doceniam twoje poświęcenie dla mnie - powiedziała z niekrytą radością - mogę ci to jakoś wynagrodzić? bo jak cię wyrzucą z pracy to to będzie moja wina - a wtedy czułaby się jak ostatnia zdrajczyni, | |
|
| |
sanouk.
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 2:58 pm | |
| a gdzieżby śmiała się nie zgodzić! - okej. z tobą zawsze - dodała, odważnie jak na nią, po czym zapewne wstała razem z quwntinem i wyszli. | |
|
| |
isabella
Liczba postów : 823 Join date : 10/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:41 pm | |
| siedziała sobie tutaj, bo załóżmy, że jeszcze o tej porze nie zamykali. piła jakąś herbatkę owocową i słuchała rockowej kapeli, która śpiewała na scenie, bo wydaje mi się, że takowa tam jest. | |
|
| |
wolfgang
Liczba postów : 322 Join date : 10/06/2009 Skąd : Kopenhaga
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:43 pm | |
| Wszedł do środka przez chwile rozglądając się za jakimś wolnym miejsce. Dostrzegł belle, bo chyba ją znał. Tak mu się wydawało. - WOlne? - zapytał z kącikowym usmiechem gdy juz dotarl do jej stolika. Kultura nakazywala mu zapytac o pozwolenie | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:45 pm | |
| okej, więc niech się znają w takim razie. - o, cześć - uśmiechnęła się. - wolne - pokiwała głową, grzejąc zmarznięte ręce o ciepły kubek z herbatą. chociaż nie wiem czemu były zmarznięte w środku lata, ale ja też tak mam często. | |
|
| |
wolfgang
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:48 pm | |
| Pzysiadł się więc i też zamówił herbatę. Gdy tylko ją dostał napił się łyka, a potem się skrzywił - Co u Ciebie ? - zapytał choć teraz zajęty był dolewaniem sobie alkoholu z własnej piersiówki do herbaty. Gdy się jej napił stwierdził prawdopodobnie, że jednak woli coś co zawiera procenty a smakuje choć w połowie tak jak herbata | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:51 pm | |
| - nic nowego - przyznała, wzruszając ramionami. uśmiechnęła się sama do siebie, widząc, że wolf dolewa sobie alkoholu. - a u ciebie? - przyjrzała mu się uważnie. | |
|
| |
wolfgang
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:57 pm | |
| - Hmm... - zastanowił się przez chwilę i upił herbaty by sprawdzic czy ma dosc alkoholu - Mam nową dziewczynę - zaśmiał się, bo sam jakoś nie mógł w to uwierzyć. Stałe dziewczyny to zdecydowanie nie jego specjalność | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Wto Lip 07, 2009 11:59 pm | |
| uniosła brwi, wyraźnie zdziwiona. pewnie trochę go znała i wiedziała, że woli raczej przelotne 'znajomości' niż stałe związki. - no, to gratuluję - uśmiechnęła się, upijając trochę swojej herbaty. - kim jest ta, hm, szczęściara? | |
|
| |
wolfgang
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:05 am | |
| - Darla. Sympatyczna dziewczyna - powiedział jednym tchem i spojrzał na jej owocową herbatę. Zmarszczył brwi po czym wyciągnął piersiówkę i jej też dolał alkoholu - Nie lubię pić sam. - uśmiechnął się przebioegle i szybko schował piersiówkę, bo kelner i tak groźnie na niego pagtrzył | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:06 am | |
| - darla, darla, hm - zamyśliła się. - tak, chyba ją kojarzę - pokiwała głową. - ej! - spojrzała na niego karcącym wzrokiem. - rozpijesz mnie - pokręciła głową i napiła się herbaty, ale taka rzeczywiście była lepsza. xd | |
|
| |
wolfgang
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:13 am | |
| - Nie martw się. W razie częgo będę Cię wspierał na spotkaniach grup AA - uśmiechnął się szeroko przyglądając jej się bacznie - Tak poza tym... Czemu jesteś tu sama, hm? Od kiedy pamiętam zawsze otaczał Cię wianuszek napalonych mężczyzn - napił się ponownie hermaty i odetchnął z ulgą. Mial naprawde stresujacy dzien | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:14 am | |
| - chyba się skończyła moja dobra passa - zaśmiała się i wzruszyła ramionami. - zerwałam z maxxiem - dodała, tak a propos tego tematu. nie wspomniała jednak na razie o tju, prawda. napiła się herbaty. | |
|
| |
wolfgang
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:21 am | |
| - I tak nie mam pojęcia kto to jest. Ale na pewno na Ciebie nie zasługiwał - odpowiedział nadal się uśmiechając - Poza tym takiej dziewczyie jak tym dobra passa nigdy się nie kończył - wyciągnął w jej kierunki papierosy. Zapomnial czy pali czy jednak nie - Chyba za duzo tych pochlebstw -mrugnal | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:22 am | |
| - chyba tak - zaśmiała się i wzięła jednego papierosa. miała ze sobą zapalniczkę, więc zaraz zapaliła i odłożyła ją na stół. - może to raczej ja na niego nie zasługiwałam - wzruszyła ramionami i zaciągnęła się. tak, bella zawsze obwiniała o wszystko siebie. | |
|
| |
wolfgang
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:27 am | |
| - Oj oj dlaczego tak mówisz? - zapytał i wziął jej zapalnczikę by podpalić papieosa. Był zbyt leniwy by szperać po kieszeniach w poszukiwaniu swojej. Nigdy nie mógł jej znaleźć i zawsze wszystkie gubił | |
|
| |
isabella
| Temat: Re: Hard Rock Café Sro Lip 08, 2009 12:30 am | |
| - w sumie to naprawdę nudne i zawiłe. krótko mówiąc, oboje się zdradziliśmy. już jedną zdradę mu wybaczyłam, ale... - zacięła się. - dobra, nieważne - chyba nie chciała rozmawiać na ten, bądź co bądź, dość przykry temat. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Hard Rock Café | |
| |
|
| |
| Hard Rock Café | |
|