| Restaurant Copenhagen Corner | |
|
+10naveen maxxie ikeline freja phillip annik erik kristen kevin nanou 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
freja
Liczba postów : 192 Join date : 22/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Lip 27, 2009 2:18 pm | |
| zastanowiła się chwilę. a więc o siostry chodziło. Z tego co pamięta były całkiem fajne chociaż i tak z tego całego towarzystwa najbardziej tolerowała phillipa. spojrzała na pudełeczko, które mu wręczyła i przytknęła palec do ust - tak, o. lubię sprawiać ludziom przyjemność - zaśmiała się zdając sobie sprawę, że może to mieć rożne kierunki xd
sorry, że długo ; d | |
|
| |
phillip
Liczba postów : 219 Join date : 24/07/2009
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Lip 27, 2009 2:22 pm | |
| nie szkodzi ; d zaśmiał się całkiem łobuzerko, bo to co powiedziała o ludzkich przyjemnościach zabrzmiało wystarczająco dwuznacznie, aby w phillipowej głowie stworzyły się jakieś mniej lub bardziej nieprzyzwoite wizje. - mhm. więc dziękuję za tę przyjemność- odparł po czym oparł się wygodnie o krzesło pytając jej czego się napije czy też co zje. | |
|
| |
freja
Liczba postów : 192 Join date : 22/06/2009 Age : 33
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Lip 27, 2009 2:26 pm | |
| na pytanie odpowiedziała krótko, że kawa wystarczy no i może jakieś ciasteczko czy coś bo w końcu pora obiadowa tuż tuż, a chyba nie będą się tu pożywiać całym zestawem obiadowym. chyba, że sam phillip chciał - ależ nie ma sprawy - mruknęła zabawnie i przyjrzała się philipowi, który zapewne wyobraził sobie w tej chwili za wiele xd
ja lecę na razie dokończymy później ; d | |
|
| |
phillip
Liczba postów : 219 Join date : 24/07/2009
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Lip 27, 2009 2:29 pm | |
| okej xd skinął ponownie na kelnerkę i złożył zamówienie składające się z dwóch kaw i podwójnych porcji szarlotki, bo sam phillip uważał, że mają tutaj najlepszą w całej kopenhadze. - chyba powinienem jakoś ci się odwdzięczyć, co?- zapytał unosząc pytająco brwi, bo wyrażał zasadę przyjemność za przyjemność xd. | |
|
| |
ikeline
Liczba postów : 160 Join date : 14/06/2009
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pią Lip 31, 2009 11:03 pm | |
| Przyszli do tej restauracji, kto się będzie przejmował kwiatkami, które i tak kiedyś zwiędną. zajęli stolik przy oknie. | |
|
| |
maxxie
Liczba postów : 272 Join date : 15/06/2009 Age : 35 Skąd : helsinki.
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pią Lip 31, 2009 11:04 pm | |
| no dobrze, więc sobie teraz coś zamówili i nawet wino też mieli. - ike, ike, powiedz mi co dzisiaj robiłaś kochanie? -zapytał się jej z uśmiechem i tylko spojrzał na nią z zaciekawieniem. pewnie miał dzisiaj dla niej cały wieczór i się z nikim nie spotka, mhm, znaczy mam nadzieję, wiadomo. więc na razie czekali na dania. | |
|
| |
ikeline
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pią Lip 31, 2009 11:12 pm | |
| zazwyczaj nie uznawała wszelkich zwrotów typu kochanie, ale doszła do wniosku, ze woli być kochaniem, niz miśkiem, tudzież dziecinką. - byłam na zakupach, biegała, nic nadzwyczajnego - uśmiechnęła sie do niego - a ty? - zapytała z czystej ciekawości, wcale nie chciała go kontrolować, bo podobno zerwał juz z bellą, no nie. | |
|
| |
maxxie
Liczba postów : 272 Join date : 15/06/2009 Age : 35 Skąd : helsinki.
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pią Lip 31, 2009 11:15 pm | |
| - hm, nic ciekawego. jogging, trochę pracy nad studiami i takie tam różne głupoty. łaziłem po mieście, czekałem na spotkanie. czyli nudy. - powiedział z uśmiechem i napil się wina. spojrzał się na nią, pewnie myślała, że spotkał się z bellą i że pewnie coś robili, ale on już jej całkiem dawno nie widział, z resztą ona jest teraz z tj;em. wiadomo, mh,, no cóż cóż. | |
|
| |
ikeline
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pią Lip 31, 2009 11:29 pm | |
| zjedli kolację i zatruli się sarmonellą. | |
|
| |
naveen
Liczba postów : 280 Join date : 10/07/2009 Age : 32 Skąd : skagen
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Sob Sie 01, 2009 11:01 pm | |
| więc ona tu siedzi i je bliny i patrzy na ten śnieg!, nie, w sierpniu raczej śniegu nie ma. kopenhaga nie jest aż tak na północ. no więc siedzi i je rosyjskie naleśniki. z dżemem. | |
|
| |
bailey
Liczba postów : 129 Join date : 10/06/2009 Age : 34
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 9:46 pm | |
| zajęła miejsce tuż obok dylana i wygodnie sobie usiadła.miło uśmiechnęła się do kelnerki,która przyniosła im karty.otworzyła ową kartę menu i przygryzła dolną wargę-nie wiem co wybrać,wiesz,że jestem niezdecydowana-zmarszczyła nos.-coś polecasz?-spojrzała na dylana spod karty. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 9:57 pm | |
| -okej w takim razie wezmę bezkofeinową kawę i croissanta-odłożyła kartę na stolik.-ja ostatnio wogóle,nie bywam a restauracjach moje danie dnia to zimna,bądź też jak mi się pofarci ciepła pizza-uśmiechnęła się.-starbucksa omijam szerokim łukiem,żeby nie kusił mnie zapach muffinek,sam rozumiesz-westchnęła cicho.nie żeby było jej jakoś specjalnie ciężko z tego powodu.uśmiechnęła się do kelnera,bo stwierdziła,że jest przystojny ale zaraz swój wzrok przeniosła na dylana. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 10:09 pm | |
| popatrzyła się wrogo na dylana - musisz to robić?-po chwili cicho zachichotała. -ale skoro masz ochotę to proszę bardzo,zadowolę się samym jej wyglądem-wytknęła mu język.-zresztą teraz przed tobą siedzi nowa bailey! która nie sięga a przynajmniej ogranicza swoje tzw 'nalogi'-wypięła dumnie pierś.bo nie wiem czy muffinki mogą być nałogiem,no ale bailey była wyjątkowa więc takowy nałóg musiał istnieć./okej. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 10:21 pm | |
| -narazie z niczego,swoje wady zostawiam w spokoju bo i tak wiem,że nic nie wskóram-wzruszyła ramionami.-nie z seksu nie zrezygnowałam-pokręciła przecząco głową z uśmiechem na twarzy- i nie mam najmniejszego zamiaru-uśmiechnęła się figlarnie.kelnerka przyniosła już ich zamówienia,więc bailey upiła łyka kawy i stwierdziła,że bezkofeinowa to istne zło.przelotnie spojrzała na tyłek tej kelnerki,co również dylan wcześniej to uczynił i stwierdziła,że ma nawet zacny tyłek ale ona ma lepszy,wogóle to wolała męskie tyłki. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 10:35 pm | |
| -może kiedyś się złamie i zjem muffinke,a raczej stado muffinek,nie wiem -wzruszyła ramionami.- na razie się tym nie przejmuje,na chwile obecną nie mam zamiaru ich jeść ale napewno kiedyś się skuszę,może na łożu śmierci zjem to pierwszą od tego momentu i już ostatnią-ułamała kawałek croissanta i wsadziła go sobie do ust,następnie upiła łyka kawy i przęłknęła.-kiedy ostatnio rozmawiałeś z mashą?-uniosła do góry brew.może to był drażliwy temat,ale nie zdawało jej się,że drażliwy dla dylana.po prostu chciała wiedzieć,czy oficjalnie ze sobą zerwali,ot co.nie była wścibska. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 10:44 pm | |
| no to bailey go zaskoczy-narazie nikogo,ale z pewnością znajdę sobie w najbliższym czasie jakiegoś kandydata,raczej szczęściarza-uniosła wskazujący palec ku górze.przez chwilę nawet pomyślała o marcusie i o tym jak głupio z nim postąpiła,lecz,żeby o tym nie myśleć zaczęła bawić się serwetką-a ty masz jakąś laske na oku,hm?-zapytała nie spoglądając na niego. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Czw Sie 13, 2009 10:50 pm | |
| -okej,okej-uśmiechnęła się miło.dojadła croissanta i dopiła kawę.po czym posiedziała jeszcze chwilę i również poszła.okejko,pa :* | |
|
| |
cinnamon
Liczba postów : 88 Join date : 29/08/2009 Age : 33 Skąd : dubaj
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Wto Wrz 15, 2009 9:17 pm | |
| przyszli tutaj, a właściwie przyjechali, bo marcel uparł się, że nie będzie szedł taki kawaaał pieszo :) w każdym bądź razie miły pan zaprowadził ich do stolika dla dwojga, pomógł usiąść cinnamon, podając też menu. od niechcenia zajrzała do środka. - nie mam za dużo czasu - rzuciła, lustrując dania główne. - właściwie dobrze się składa, jestem cholernie głodna. | |
|
| |
marcel
Liczba postów : 61 Join date : 29/08/2009 Age : 34 Skąd : waszyngton.
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Wto Wrz 15, 2009 9:21 pm | |
| - to dobrze. znaczy, że przyszliśmy. chciałem ci w ten sposób wszystko wynagrodzic. wiesz, możesz znowu zamieszkac ze mną, nie zamierzam cię dalej przetrzymywac w jakimś ciaasnym hotelu, u nas w domu będzie ci znacznie lepiej. jakby nie było, w papierach to nadal jest nasz dom, do którego mamy takie same prawa, znaczy jak ja i tak ty, wiesz o co mi chodzi, nieprawdaż? - zapytał się jej. | |
|
| |
cinnamon
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Wto Wrz 15, 2009 9:30 pm | |
| wyciągnęła z torebki paczkę papierosów i choć pewnie nie było można palić, cinn miała to w dupie i najzwyczajniej w świecie odpaliła slima swoją zippo. zaciągnęła się. - myślałam już o tym. wrócę, w hotelu mają niedobre jedzenie - nie, żeby oni kiedykolwiek gotowali! ;d w każdym bądź razie spojrzała na niego bez wyrazu. - ale skoro już nie jesteśmy małżeństwem to wiesz, tylko znajomi. nic więcej. | |
|
| |
marcel
Liczba postów : 61 Join date : 29/08/2009 Age : 34 Skąd : waszyngton.
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Wto Wrz 15, 2009 9:36 pm | |
| - mhm, tak, wiem, znaczy, doskonale rozumiem twoją decyzję i wiesz, rozumiem chyba twoją i szanuję ją! - powiedział z uśmiechem i tylko oblizał usta. zamówił pewnie tylko jakąś sałatkę i wino, zapewne. spojrzał się na nią i tylko zapalił papierosa. - dobra, okej, będziemy mieszkali ze sobą, a jak będzie tylko coś nie tak, oczywiście któreś z nasz odstępuje całe mieszkanie dla drugiego - pokiwał głową. | |
|
| |
cinnamon
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Wto Wrz 15, 2009 9:41 pm | |
| ona zamówiła sałatkę z kurczakiem i arbuzowego breezera. standradzik. zaciągnęła się, no tak restauracja nie pozwalała palić, ale oni jak to oni. - wspaniale. z resztą między nami i tak do niczego nie doszło. wciąż cię nie znam - wzruszyła ramionkami, niby od niechcenia. dlaczego on nie zna jej na tyle, żeby dostrzegł, że kłamie? xd w każdym bądź razie przynieśli sałatki i alkohol. - no okej. właśnie tak. jedz, marcel. | |
|
| |
disney
Liczba postów : 57 Join date : 20/09/2009 Age : 36 Skąd : kanada
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Wrz 21, 2009 10:08 pm | |
| przyprowadził ją tutaj na kawkę. usiedli sobie gdzieś z boku, wiadomo. zamówił im dwie kawy, siriosly. więc na razie tylko założył nogę na nogę jak prawdziwy facet, i przyglądał się kris. - a więc, moja droga kochana kristen, może mi w końcu powiesz co u ciebie jest, znaczy czy masz kogoś, czy nie masz kogoś, czy coś? - zapytał się jej i tylko napił się kawy, którą dostał właśnie teraz. | |
|
| |
kristen
Liczba postów : 384 Join date : 06/07/2009 Age : 34
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Wrz 21, 2009 10:14 pm | |
| powiesiłą kulturalnie torebkę i usiadła uprzednio obciągając swoja sukienkę, jak już mówiłam, w kwiatuszki. podziękowała za kawkę i oparła się na dłoni przyglądając się disneyowi! -hm ,od kiedy cię to tak interesuje, kotku?-podniosła brwi uśmiechając się łagodnie. -jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć, nie, nie mam nikogo. zadowolony? | |
|
| |
disney
Liczba postów : 57 Join date : 20/09/2009 Age : 36 Skąd : kanada
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner Pon Wrz 21, 2009 10:16 pm | |
| - idealnie, jak dla mnie. wszyscy moi przyjaciele, włącznie z przyjaciółkami już dawno kogoś mają, ale widzisz jesteś chyba jedyna! - zaśmiał się tylko i oblizał usta. spojrzał się na jej nogi i na nogi kelnerki, miała bardzo długie nogi. kris też. uśmiechnął się sam do siebie i napił się kawy, smakowała mu nawet. - mhm, myślisz, że też powinienem mieć kogoś? nawet młodszym kumplom się coś trafiło - zaśmiał się znowu i oblizał usta. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Restaurant Copenhagen Corner | |
| |
|
| |
| Restaurant Copenhagen Corner | |
|