Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Luux Copenhagen

Go down 
+13
amanda
pontus
carly
ingrid
angus
paula
muse
jamie
heather
blanche.
marcus
velvet
nanou
17 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
ingrid

ingrid

Liczba postów : 58

Luux Copenhagen - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 3:51 am

tak, angus, noł łoriz, szafka o optymalnych wymiarach idealnie dostosowana do celów rekreacyjnych (prokreacyjnych!) czeka w przedpokoju, jestem pewna.
- powiedz jeszcze, że twoim dziadkiem jest clint eastwood - mruknęła, a lekki uśmiech wykrzywił jej usta. widzisz, jej też się skojarzyło z clintem!<3. - ingrid sorensen. święta racja, ja też wolę wiedzieć z kim piję - przytaknęła lekko rozbawiona, pewnie tym coltem w dalszym ciągu, i uścisnęła wyciągniętą dłoń. miał miłe i zaskakująco chłodne dłonie i- tu idę o zakład- długie palce. długie palce do niego pasują.
Powrót do góry Go down
angus

angus

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 3:55 am

no pewnie. jaki nos taki trzos, jaki but taki fiut. nie znam powiedzonka o palcach, ale to na pewno ma duże znaczenie (jaki palec, taka palcówka. sori, musiałam.).
- nie jesteś pierwsza z tym skojarzeniem - uśmiechnął się niepewnie, chociaż podejrzewam, że celowo. teraz ją będzie robił w konia, że jest wrażliwym romantykiem. jasne, angus, powodzenia życzymy i ściskamy kciukaski. - ale nie, niestety. on jest tylko moim dobrym przyjacielem. mentorem. wiesz, dzwonimy do siebie wieczorami. - zaśmiał się i wyciągnął papierośnicę. oho, będzie dwunasty, niedobrze. - palisz, ingrid sorensen?
Powrót do góry Go down
ingrid

ingrid

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 4:11 am

wiedziałam, wiedziałam, że to napiszesz, wiedziałam! xdd w ogóle, przeczytałam [i]kutaski[i] zamiast kciukaski, to twoja wina, psujesz mnie.
a ona się pewnie nabierze, prędzej czy później, bo przy tym wszystkim bywa też czasem słodko i uroczo (przynajmniej dla postronnych) naiwna, dla niej źle się to kończy w, jak mówią nieubłagane statystyki, 99,9 procentach przypadków. słuchała tego wywodu wrażliwego romantyka z lekko rozchylonymi ustami, które rozciągały się z każdym słowem w coraz szerszym, powątpiewającym uśmiechu. i nie wierzyła, o dziwo!, że nie jest pierwsza z tym skojarzeniem. była pewna, że do tego poziomu skojarzeń colta z clintem jest zdolna tylko ona, wierna i oddana całym sercem od pierwszego wejrzenia i pierwszego źdźbła trawy w ustach clinta, kiedy w niedzielę oglądała z ojcem brudnego harry'ego i zapałała gorącą i szczerą miłością, jedyną (była tego pewna) na całe życie.
- no tak, rozumiem, mój błąd- mruknęła, podnosząc ręce w wycofującym się geście. - zawsze wiedziałam, że to bzdura, że faceci do siebie nie dzwonią na pogaduchy do poduchy.
Powrót do góry Go down
angus

angus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 4:15 am

hahah, soraski kutaski.
- oczywiście, że dzwonimy - odparł, przysuwając jej drinka. wyglądał ładnie, odpowiednio podzielony na dwie warstwy, pomarańczową i żółtą, z plastrem cytryny nałożonym na brzeg szklanki. oby smakował dobrze, bo angus nienawidził się upijać złym alkoholem. - wiesz, clint jest już stary, wiec średnio widzi. możesz nie wierzyć, ale czasami maluję mu paznokcie, kiedy sam nie daje rady - wypiął dumnie pierś i roześmiał się, chłopięco i podniecająco przy tym. bo był fajny i podniecający, oczywko. no pewka. hehe:)) - za co pijemy, panno sorensen? nie mów, że za eastwooda, już za dużo drinków wychylono na jego cześć.
Powrót do góry Go down
ingrid

ingrid

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 4:24 am

- nie, nie lubimy banałów i oklepanych komunałów - znacząco położyła nacisk na ostatnie słowo, z szelmowskim błyskiem w oku - prawda, przyjacielu colcie? wybacz, jeżeli nie czujesz się moim przyjacielem, ale "przyjacielu colcie" jest w klimacie, przywodzi na myśl clinta i westerny - ingrid dawno samej siebie tak nie ubawiła. - chryste, wiem, plotę już, jakbym była po co najmniej kilku tequilach - miała jeszcze ochotę dodać, że to wszystko nie zmienia faktu, że on maluje paznokcie niedowidzącemu clintowi i jest miłosiernym samarytaninem niosącym radość i dobro światu, niedowidzącym gwiazdom kina i piętnastkom z kumpelkami o durnych imionach.
nie przejmowała się jednak tym wszystkim, prawie wcale wręcz, bo była przekonana, że widzi go pierwszy i ostatni raz, po czym zabrała się za swojego drinka, który, co trzeba mu oddać, prezentował się bardzo zachęcająco.
Powrót do góry Go down
angus

angus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 4:30 am

- ingrid? - uniósł brew, przyglądając jej się z zawadiackim błyskiem w oku - czy ty przypadkiem,hm, nie upiłaś się samym zapachem,czy coś takiego? - zapalił papierosa, wydychając dym specjalnie ponad jej ramieniem, żeby się nie zakrztusiła czy coś, mógłby ją w ten sposób obrazić i złamać jej serce, a sobie odebrać szansę na dobry seks, albo przynajmniej miłą, zdaje się że pełną przy tym jakiegoś tam intelektualnego polotu znajomość z dziewczyną pozbawioną daty urodzenia 1994 oraz idiotycznego imienia (chociaż nie,zeby imię przeszkodziło mu przelecieć i rikkę). - bo wiesz, nie krępuj się, ale jeśli mam cię potem odcholowywać do domu w stanie takiego słodkiego rozchwiania i rozbawienia, to wolę sam wypić tego drinka. jeszcze twoi rodzice, czy ktokolwiek, z kim mieszkasz - na przykład pies albo stado piranii - postanowią zapierdolić mi harpunem. przepraszam, wcale nie zamierzałem przeklinać, ale całkiem pasowało,nie sądzisz?
Powrót do góry Go down
ingrid

ingrid

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 4:43 am

- bardzo to wszystko zabawne, angusie, ale przykro mi, muszę cię zmartwić, nie mam chyba aż tak słabej głowy, a jeśli rzeczywiście mam, to zmartwię samą siebie, i to poważnie - zawyrokowała znad parasolki i zamilkła na chwilę, a pomiędzy jej brawiami pojawiły się dwie nieznaczne zmarszczki. zastanawiała się, czy rzeczywiście ktokolwiek w jej rodzinie dysponuje harpunem. to mogłaby być przydatna informacja na kolejny głupie, cholernie nudny i w gruncie rzeczy przykry spęd rodzinny. - nie licz na to, że będziesz mnie musiał odholowywać gdziekolwiek, a potem jeszcze załapiesz się na oglądanie rodzinnej kolekcji harpunów w różnych rozmiarach. chociaż możliwe, że odprowadzeniem nie pogardzę - dodała po chwili zastanowienia, bo kopenhaga kopenhagą, ale różnie to bywa, a ingrid mimo wszystko nie dysponowała czarnym pasem karate, w przeciwieństwie do mojej babki od historii, i, przyznajmy to otwarcie, była raczej drobna.
Powrót do góry Go down
angus

angus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyWto Lip 28, 2009 4:51 am

- więc chodź -rzekł, dopijając drinka, bo mnie zjadają wyrzuty sumienia, że prowadzę tak niezdrowy tryb życia, poza tym boję się, że pobudzę osobniki wszelkie zamieszkałe w tym domostwie i będzie draka, a raczej sraka już z rozpędu mówiąc. wstał, zapłacił, w dowolnej kolejności i podał ingrid dłoń, pomagając jej wstać, a raczej ułatiwjaąc to zadanie,bo nie miała setki na karku i sztucznych nóg. przy wyjściu posłał jeszcze stęsknionym i rozgoryczonym jego odejściem nastolatkom spojrzenie, które zapamiętają do końca życia albo do następnej wizyty w luux, a potem, przepuszczając ingrid w drzwiach, wyszedł. i zaczniesz pod jej blokiem, czy też przy jej norze,buziaki.
Powrót do góry Go down
carly

carly

Liczba postów : 94

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 12:15 am

tak, carly postanowiła, że w końcu wybierze się na jakiegoś drinka do jakiegos porządniejszego klubu i tak też uczyniła. siedziała teraz przy barze popijając coco malibu i przyglądała się jakimś przystojniakom siedzącym przy stoliku na przeciwko baru.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

Liczba postów : 126

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 12:20 am

a pontus oddawał się właśnie przyjemności poznawania jakiejś uroczej blondynki w bardzo, bardzo krótkiej niebieskiej sukience wyszywanej cekinami, która wyglądała trochę tanio, ale ciągle bardzo modnie. rozmawiał z nią właśnie o jakichś głupotach, nowych klubach w kopenhadze i gorących ploteczkach sezonu, bo dziewczyna owa najwyraźniej tylko o tym umiała nawijać kiedy zauważył carly. i pewnie do niej pomachał, nie wiem czy zauważyła.
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 12:26 am

oczywiście, że zauważyła! ale na początku nie poznała pontusa, wyglądał lepiej niż wczoraj kiedy rozmawiali w kawiarni. i cóż, gdy zorientowała się, że to pontusik odruchowo odmachała, a potem zmierzyła ową blondynkę, która była dla niej nieco żałosna, nawet nie przypominała marnej imitacji carly, ojeny, stwierdziła, że pontus powinien gustować w nieco innych dziewczynach, lepszych. i cóż, pewnie mierzyła tą blondynkę jakimś diabelskim wzrokiem, hihi.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 12:38 am

ale miała fajną grzywkę. blondynka. nie carly. chociaz carly też, bo dla pontusa cała była fajna. on też był fajny w swoich wąskich czarnych spoodniach i ramonesce z ćwiekami, pod którą miał jakąś koszulkę z nazwą jakiegoś undergroundowego zespołu wypisaną na piersi, wyglądał jak seks na kółkach, taki zdeprawowany ale wciąż seksowny grunge'owy seks.
- przepraszam - rzekł to swej dotychczasowej towarzyszki i kiedy przeprosił ją już, to podbił xdd, do carly.
- cześć, carly. znowu się spotykamy! - to jak jakaś kwestia filmowa.
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 12:45 am

hm, a carly uważnie obserwowała wszystko co robi pontus i w końcu kiedy ruszył w jej kierunku, założyła nogę na nogę i przyjęła zapewne bardziej uwodzicielską pozę, chociaż w sumie ona nie musiała takich poz przyjmować, sama w sobie była mega pociągająca. i hm, dodam, że miała jakąś miła, krótką, szyfonową sukienkę w jakimś jasnym kolorze i fajne szpilki, które wydłużały jej optycznie nogi. - och, pontus, cześć. tak, znowu się spotykamy, wydaje mi się, że to jakieś przeznaczenie. - zakpiła, wcale tak jej się nie wydawało. - nie musiałeś sobie przerywać podchodów do tej blondyny. - dodała po chwili.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 12:55 am

- w jej przypadku - odwrócił się przez ramię posyłając blondynce swój słynny uśmiech numer sześćdziesiąt dziewięć, czyli generalnie seks wielki, biedna dziewczyna odruchowo obciągnęła sukienkę i prawie zemdlała z wrażenia chyba - żadne podchody naprawdę nie są konieczne - ucałował carly na powitanie w policzek i usiadł na barowym stołku, chociaz juz nie wiem czy siedzieli przy barze czy jak, uśmiechając się szeroko - więc? co u ciebie, car?
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:01 am

oczywiście podsumowała tą blondi gromkim, wrednym i ironicznym śmiechem. - rzeczywiście nie potrzebne były żadne podchody, ślinka jej cieknie na twój widok. - podsumowała i zatopiła usta w swoim malibu. - och co u mnie? przyszłam tutaj z nadzieją, że poderwę kilku samców, ale niestety nie znalazłam jeszcze żadnego godnego mojej uwagi. - no bo przy pontusie każdy przegrywał. :d - a ty zapewne wybrałeś się na nocne łowy. - no bo skoro twardo zarywał do blondynki, to zapewne po to właśnie się tu wybrał.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:07 am

- myślę, że znalazłaś - uśmiechnął się, a potem nawet zaśmiał pewnie. - można tak powiedzieć, w sumie. chociaż wiesz, carly, jestem zmęczony tym trybem życia - taa, doświadczony dziewiętnastoletni, jasne - może już pora się ustatkować - roześmiał się pod nosem swoim seksownym, lekko zachrypniętym od papierosów śmiechem i zamówił jakiegoś drinka, pewnie czarnego rosjanina. albo może tequila sunrise, chociaż to dość dziewczęce.
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:16 am

- och, nie pochlebiaj sobie. - prychnęła z ironicznym uśmieszkiem na twarzy. - wcale nie jesteś najlepszym towarem w klubie. - dodała po chwili, kłamała, ale starała się to ukryć, przecież nie mogła otwarcie przyznać że pontus jest bogiem seksu. aby lepiej ukryć owe małe kłamstewko upiła kolejny łyk malibu i o mały włos się nie zachłysnęła. - że co? ustatkować? proszę cię, nie wyobrażam sobie ciebie ze stałą dziewczyną, z którą potem się hajtasz i masz gromadkę rozwrzeszczanych bachorów. - zakpiła, chociaż w sumie była realistką, pontus chyba nie dałby rady tak z dnia na dzień zmienić trybu życia.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:21 am

- no wiesz - oburzył się wyjątkowo filmowo, z dramatycznym gestem szczupłej dłoni w której trzymał już szklankę z grubego szkła pełną swojego alkoholu - moje dzieci będą grzeczne i ułożone - i tak seksowne jak tatuś, pewnie pontus, to już wiemy - i na pewno odziedziczą intelekt po matce, bo po mnie nie warto - nie musiał się aż tak krygować, w sumie miał wszystko, z urodą i inteligencją na czele. chociaż nie żeby miał iq dody xdd, ale wiem ja go tam, może taki geniusz w przebraniu! i artysta.
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:26 am

- grzeczne i ułożone? to na pewno nie odziedziczą tego po tobie. - powiedziała z niecnym uśmieszkiem.- jeśli będą na początku urocze, a jak podrosną piekielnie seksowne to właśnie to odziedziczą po tobie. - to był swoistego rodzaju komplement i w sumie zaprzeczyła sama sobie, bo najpierw stwierdziła, ze nie jest najlepszym towarem w klubie, a teraz oznajmiła takie coś, cóż, teraz łatwo było rozszyfrować to, że kłamała. do tego nie umiała sobie wyobrazić ganiających po placu zabawach pontusików juniorków.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:38 am

- to zależy od matki - on wcale nie mówił, że chciałby żeby carly była matką jego dzieci, chociaż w sumie kto wie, na pewno byłyby przynajmniej bardzo udane, jeszcze bardziej niż te łysawe bachorki brangeliny xd. - i dzięki, carly. musiałaś długo walczyć ze swoją dumą żeby powiedzieć mi coś takiego - wcale nie był wredny, może trochę, ale za to błyszczał inteligencją bo złośliwość to podobno jej oznaka właśnie. upił łyk wódki - mam jeszcze czas.
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:42 am

onie, gdyby carly była matką jego dzieci, na pewno nie byłyby grzeczne i ułożone, ale na pewno mega, mega seksowne! byłyby najlepszymi towarami w mieście, zdecydowanie. nie, carly wcale nie próbowała sobie tego wyobrazić, no może przez chwilę, ale to wyobrażenie ją przeraziło toteż wróciła szybko do rzeczywistości. - po prostu stwierdzam fakty. skoro 3/4 dziewczyn w kopenhadze leci na ciebie, to musisz coś w sobie mieć. - odparła wzruszając ramionami i zaczęła bawić się słomką od swojego drinka.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 1:59 am

i najlepiej ubranymi, pewnie się obydwoje znali na modzie, zresztą nic dziwnego.
- naprawdę trzy czwarte? - uniósł jedną brew, udając, że wcale a wcale go ta rozmowa i to wszystko nie śmieszy - ostatnie statystyki mówiły, że tylko jedna druga, ale nie, żeby mi to nie pochlebiało - zaśmiał się w końcu i odstawił szklankę, wpatrując w carly -powiedz carly, jesteś tu na łowach? może ci przeszkadzam i uniemożliwiam zdobycie jakiejś ofiary, hm?
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 2:05 am

- och. - wymamrotała tylko gdy tylko pontus skończył mówić na temat statystyk dotyczących jego skromnej osoby. irytowało ją to, że wszystko obracał w żart! biedne dziewczyny uwzględnione w owych statystykach, carly powinna się z nimi łączyć, niestety nie wiedziała co to babska solidarność........ musiała sobie zamówić kolejnego drinka i to uczyniła - oczywiście, że jestem na łowach. - wymamrotała wskazując palcem na jakiegoś zapijaczonego, stojącego pod ścianą dresa. - zobacz, twoja osoba uniemożliwia zdobycie mi tego nieziemskiego przystojniaka. - wskazała na owego dresa palcem. oczywiste było to, że się zbijała, jednakże starała się udawać śmiertelnie poważną.
Powrót do góry Go down
pontus

pontus

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 2:18 am

- carly, słońce - roześmiał się, zastanawiając jednocześnie jakim cudem wpuścili owego dresa, haha, na pewno był z polski, do klubu w którym się teraz znajdowali oni. nie umiem się ogarniać z pisownią dziś xd. - zdradź mi koniecznie jakim cudem jesteś w stanie tolerować moją obecność kiedy w zasięgu twojego wzroku znajduje się to cudo? - słowo 'to' wymówił z przesadnym obrzydzeniem, ciągle się w owego dresa wpatrując, a potem wrócił wzrokiem i myślami do carly, chociaż ciągle czuł głodny wzrok tajemniczej blondynki w kusych ciuchach na swych plecach.
Powrót do góry Go down
carly

carly

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 EmptyNie Sie 30, 2009 2:24 am

to na pewno był polski dres mieszkający w kopenhadze i krzewiący polską kulturę wśród młodzieży! - właściwie to nie wiem jak mogę cię dziś tolerować, on jest o wiele bardziej seksowny, uroczy i zapewne bardziej inteligentny od ciebie. - wymamrotała uśmiechając się uwodzicielsko i zakręcając pasmo włosów na swoim palcu, oczywiście mówiąc 'on' miała na myśli dresa, którego po chwili wyprowadziła ochrona bo biedaczek nie mógł już ustać na nogach. - hm, a tak właściwie to ta blondi próbuje mnie zabić wzrokiem. - stwierdziła. cóż, skoro blondyna wgapiała się w plecy pontusa, to jednocześnie miała w zasięgu wzroku carly i otóż posyłała jej jakieś agresywne spojrzenia. :d
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Luux Copenhagen
Powrót do góry 
Strona 4 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Copenhagen Plaza
» Restaurant Copenhagen Corner
» Copenhagen Central Station
» Copenhagen Mariott Hotel

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Rozrywka-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje