Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Luux Copenhagen

Go down 
+13
amanda
pontus
carly
ingrid
angus
paula
muse
jamie
heather
blanche.
marcus
velvet
nanou
17 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
jamie

jamie

Liczba postów : 162

Luux Copenhagen - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:16 pm

-mi także-uśmiechnął się miło i uścisnął jej łapkę.-a więc wracając do naszej rozmowy...ty się wcale nie zmieniasz!-powiedział naprawdę szczerze. przechylił głowę i jeszcze raz się jej przyjrzał. no dobra, może chciał ją poderwać, ale tylko trochę!

miałam taki ładny post i mi zginął ;<
Powrót do góry Go down
heather

heather

Liczba postów : 356

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:18 pm

- to chyba dobrze - powiedziała i zaczęła się bawić słomką w swoim drinku. - jejku, jamie, tęskniłam za tobą przez ten czas, serio - palnęła, zanim zdążyła się ugryźć w język. zakłopotała się lekko i odwróciła wzrok, zastanawiając się ile blanche może zamawiać drinka!
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

Liczba postów : 594

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:22 pm

popatrzyła na nich, kiedy barman szykował jej drinka i pewnie wiedziała co się dzieje, tak więc zapewne dopiła go i podleciała do heather i jamie'go - słuchajcie strasznie mi przykro ale muszę już lecieć - pochyliła się żeby pocałować heather w policzek i szepnęła jej coś w stylu 'bierz go tygrysico' i pomachała do chłopaka - czeeeeeść! - i poszła
Powrót do góry Go down
jamie

jamie

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:24 pm

-ja za tobą też heather-uśmiechnął się i pogładził ją wierzchem dłoni po policzku. blanche zaczęła już pewnie przy pomocy barmana pisać całe romansidło o nich.
Powrót do góry Go down
heather

heather

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:25 pm

kiedy blanche poszła, posłała jej mordercze spojrzenie, którego pewnie już nie zauważyła. odstawiła pustą szklaneczkę po swoim drinku.
- i tak ja bardziej - puściła mu oczko i uśmiechnęła się uroczo.
Powrót do góry Go down
jamie

jamie

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:31 pm

zrobił taką fake mega smutną minkę
-nie można już bardziej niż ja-a po chwili się roześmiał. kochał heather, uświadomił sobie .jamie jednak myślał, że h. nie odwzajemnia tego i że stał się (znowu!) ofiarą nieszczęśliwej miłości. zaklnął w duchu, że kristen chciała się umówić akurat tu.
Powrót do góry Go down
heather

heather

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:34 pm

widząc jego smutną minkę, roześmiała się i przytuliła się do niego.
- chyba jednak się da - powiedziała i popatrzyła mu w oczy, ale zaraz spuściła wzrok, bo poczuła się niezręcznie. rozejrzała się trochę po lokalu, przestając się kleić do jamiego. w sumie zbierało się tu coraz więcej ludzi.
Powrót do góry Go down
jamie

jamie

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:38 pm

-może pójdziemy do mnie? coraz większy tu tłum.-kiwnął głową w stronę tych wszystkich ludzi. w domu miał nieźle zaopatrzony barek i miękką kanapę. nie żeby chodziło o seks, nie. będzie wygodniej.
Powrót do góry Go down
heather

heather

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptySro Lip 08, 2009 10:39 pm

- możemy iść - pokiwała tylko głową. i poszli, zacznij <3
Powrót do góry Go down
muse

muse

Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:06 pm

siedział przy barze pijąc już drugiego drinka.
Powrót do góry Go down
paula

paula

Liczba postów : 148

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:10 pm

super, xd
więc paula przyszła sobie na drinka, i w ogóle chyba kompletnie ostatnio nie myślała o musie ani o tym całym eddim, tylko przespała się już z kolejnymi chłopakami i tak żyła sobie w ogóle fajnie. podeszła do musa. - o hej, muse - powiedziała z uśmiechem i usiadła sobie obok niego.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:14 pm

-paula- dziwił się kiedy ją tu zobaczył. nie mogę powiedzieć zeby był aż tak szczęśliwy ze ją widział- co tu robisz?- spytał i poczuł ze musi sie napic.
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:18 pm

- hm, nie wiem, przyszłam chyba na drinka, rozluźnic się - powiedziała z uśmiechem i tylko przysunęła się do niego i tylko zapaliła papierosa, i tylko wiadomo, no cóż, spojrzała na niego, dawno się nie widzieli. - jej, no teen, czemu się nie odzywałeś, muse? chyba sie nawet stęskniłam za tobą. - powiedziala z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:21 pm

- hmm skoro tęskniłaś to miałaś mój nr- powiedział. nie chciał być niemiły. dobra był na początku wkurzony o tą sprawę z eddim ale teraz już mu przechodziło i zaczynał to wszystko powoli olewać
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:24 pm

- ale to ty się powinieneś pierwszy do mnie odezwac, skoro ci zależy na mnie, zależało, czy cokolwiek. - powiedziała, też nie chciała byc niemiła, ale chyba jej to trochę nie wyszło, po prostu paula o nich w ogóle zapomniała, i tak sobie żyła znowu na kocią łapę z różnymi facetami których poznawała codziennie w barach.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:31 pm

-nawet miałem zamiar... ale jakoś mi się nie udało-powiedział. dopił drinka do końca i zamówił kolejnego. dzieki bogu miał mocną głowę- bo wiesz.. dziwnie to było.
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:33 pm

- hej, muse, ale wszystko jest w porządku? znaczy między nami. dawno się nie widzieliśmy, i chcialabym z tobą nadal się jeszcze spotykac, wiesz o co mi chodzi. - powiedziala z wielkim uśmiechem na ustach i zamówiła różowego drinka i się go napiła także.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:43 pm

-prawdę mówiąc nie wiem- powiedział, bo to że zniknęła i nie odzywała się do niego przez tyle czasu nie było dla niego miłe i raczej nie chciał tego kontynuować. no chyba że zmieni podejście to może.. może.
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:50 pm

- cholera jasna, muse, nie odzywałam się, bo zmieniłam numer, mieszkanie, podróżowałam dużo poza kopenhagą i w ogóle poza tym państwem, nie było mnie w domu, wróciłam parę dni temu, a zgubiłam twój jeszcze numer na dodatek. cholera, przepraszam, że się nie odzywałam. - powiedziała z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:52 pm

poważnie zastanawiał się nad wyjściem z tego baru- nawet gdyby to co?- powiedział. tak jak by to że wyjechała załatwiało wszystko- nawet jak wyjechałaś to i tak nie zmienia tego że masz ediego- zauważył. robi sie dramat...
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 8:57 pm

- taak, mam ediego, nie widziałam się z nim już chyba z miesiąc, jak nie ze dwa, serio. nie wiem, nie odzywał się do mnie w ogóle, hm, nie mam pojęcia co się z nim dzieje, serio, muse, daj spokój, proszę, nie chcę się z tobą kłócic, noo - powiedziala pijąc i zaciągając się papierosem, i patrzyła na niego.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 9:03 pm

-nie chcę sie z tobą kłócić, ale chce wyjaśnić parę spraw- powiedział patrząc na nią. odważny chłopak był. może to dzięki temu że wypił trzy drinki- nie zamierzam między was wchodzić. i nie moją sprawą jest jak długo sie z nim nie widziałaś- powiedział.
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 9:07 pm

- ale ja nawet z nim nie jestem, muse, coś ty do cholery znowu wymyślil, co? wiem, że jest twoim przyjacielem, wiem, że też się z nim spotkałam, ale obecnie nawet o nim nie myślę! opanuj się, skoro ci zależy, no to niech ci zależy nadal, tylko się nie kłócmy, błagam cię muse, okej? - powiedziala smutno.
Powrót do góry Go down
muse

muse

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 9:19 pm

-nic nie wymyśliłem tak to wygląda- powiedział a wyglądało to tak że się nim zabawiała. odwrócił wzrok- wiesz co.. nieważne- powiedział obojętnym tonem i zamówił kolejnego drinka bo fajny był
Powrót do góry Go down
paula

paula

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 EmptyNie Lip 12, 2009 9:28 pm

- może przystopuj z tymi drinkami, bo potem cię stąd nie zbiorę, serio, przestań. - powiedziala z uśmiechem i zaciągnęła się papierosem a napiła się tylko drinka, który jej strasznie smakował. - a jak zacząłeś, to dokończ, co? - powiedziała tylko spokojnie i spojrzała się na niego.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Luux Copenhagen   Luux Copenhagen - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Luux Copenhagen
Powrót do góry 
Strona 2 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Copenhagen Plaza
» Restaurant Copenhagen Corner
» Copenhagen Central Station
» Copenhagen Mariott Hotel

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Rozrywka-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje