| łazienka. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
blanche.
Liczba postów : 594 Join date : 01/07/2009 Skąd : rodem z nieba.
| Temat: łazienka. Pią Lip 03, 2009 10:05 pm | |
| blanka weszła do niej, mając nadzieję, że nikt nie zacznie się dobijać, przez najbliższe cztery minuty. jak zwykle musiała przyznać, że brat miał rację gdy nie chciał iść. popatrzyła w lustro i zagryzła dolną wargę, żeby się nie rozpłakać. | |
|
| |
natalie
Liczba postów : 233 Join date : 10/06/2009
| Temat: Re: łazienka. Pią Lip 03, 2009 11:48 pm | |
| przyszła ty z rainerem. właściwie on ją tu przyprowadził. usiadła na wannie modląc się żeby nie zwymiotować i przy okazji do owej wanny nie wpaść. | |
|
| |
rainer
Liczba postów : 257 Join date : 03/07/2009
| Temat: Re: łazienka. Pią Lip 03, 2009 11:52 pm | |
| nie wpadła by, bo rainer siedział obok niej i podtrzymywał ją, patrząc na nią z poważną miną. - a mówiłem, żebyś tyle nie piła. - skwitował, kręcąc głową z dezaprobatą, co z tego, że powiedział, to po fakcie, liczyło się to, że powiedział, c'nie. xd | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Pią Lip 03, 2009 11:54 pm | |
| -no wiem wiem. zaraz mi przejdzie- powiedziała i opłukała twarz lodowatą wodą- dziękuję, jesteś wielki- pewnie podziękowała by mu jakoś ładniej ale teraz była na siłach tylko się uśmiechnąć | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Pią Lip 03, 2009 11:58 pm | |
| również się do niej uśmiechnął, odgarniając włosy, które opadały na jej czoło i delikatnie musnał ją w policzek, pomimo iż wiedział, że w każdej chwili może zwrócić, to wszystko, co właśnie miała w sobie, dlatego też cmoknął ją tylko przelotnie w policzek, prawda. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:07 am | |
| uśmiechnęła się do niego i już myślała że ma się lepiej ale jednak się przeceniła i chwilę później podbiegła do umywalki i zwymiotowała. było jej strasznie głupio. dawno nie miała się tak źle. w każdym znaczeniu. postanowiła zachować resztki godności i umyła się szybko- przepraszam cię. bardzo cię przepraszam- powiedziała | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:10 am | |
| uśmiechnął się pod nosem. - nie szkodzi. - powiedział całkiem miło, podając jej ręcznik, żeby wytarła twarz, po czym usiadł na wannie i krzyżując ręce, gdzieś na torsie, przyjżał jej się z lekkim uśmiechem. - nadal jesteś tak samo śliczna. - dodał, mrugając do niej, po czym uśmiechnął się ujmująco. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:15 am | |
| wzięła od niego ręcznik i wytarła twarz. poprawiła jeszcze włosy i wyglądała już prawie dobrze. prawie tzn jak by dopiero co wstała niewyspana- nie podoba mi się to że musiałeś mnie tak oglądać- przyznała i spojrzała na niego, bardzo poważnie i bardzo smutno | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:21 am | |
| złapał ją łagodnie za dłoń i przyciągnął do siebie, a kiedy usadowił ją na swoich kolanach, uśmiechnął się łagodnie. - skarbie, nie musisz się naprawdę tym tak przejmować. - wymruczał do jej szyj, bo oparł swój podbródek na jej ramieniu. - to bardziej nas integruje. - powiedział, po czym skarcił się w myślach za te słowa, ale mimo wszystko uśmiechnął się ujmująco. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:32 am | |
| przytuliła się do niego. jakoś wyruszyła się jego słowami- zawsze szukasz pozytywów?- spytała wpatrując się w jego kark. nagle z tego wszystkiego rozpłakała się. nie jakoś histerycznie. całkiem spokojnie, próbowała przestać i ukryć to przed nim skoro i tak jej nie wiedział w tej pozycji. | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:39 am | |
| - tylko przy tak ładnych kobietach, jak ty, które niepotrzebnie przejmują się takimi, owszem niezręcznymi, ale mało znaczącymi sytuacjami. - wyrecytował, uśmiechając się do klamki w drzwiach, po czym odgarnął włosy z ramienia natalie, słysząc jak pociąga nosem, ale nic już więcej nie powiedział, bo widział, że chcę ukryć przed nim łzy.
zw. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:50 am | |
| starała się ogarnąć i spróbować przestać płakać. on i tak pewnie wiedział już że to robi. właściwie to jego koszulka była wilgotna w miejscu w którym natalie opierała głowę- poznałam cię jakieś półtorej godziny temu a ty jesteś taki dobry i taki miły- mówiła trochę nieskładne- więc rainer, pomijając fakt że się upiłam jak głupia i wymiotowałam przy tobie to na prawdę cieszę się z tego wieczora- powiedziała i przycisneła usta do jego szyi | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 12:57 am | |
| uśmiechnął się do siebie, po czym odwrócił głowę w stronę natalie. - ja również się cieszę. - powiedział, uśmiechając się ujmująco, po czym delikatnie przejechał dłonią, po jej policzku. miał ochotę ją pocałować, ale nie zrobił tego z szacunku, jaki żywił do kobiet, ponadto chyba jeszcze nie wywietrzała mu ta okropna jill, ale zapewne pod wpływem natalie, to już niedługo się zmieni, mru. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:05 am | |
| też by go chętnie pocałowała ale cały czas czuła w ustach ten straszny smak. poza tym nie chciała go zmuszać do całowania wymiotującej dziewczyny- zobaczę cię jeszcze, prawda?- spytała i spojrzała na niego. W tej chwili zobaczyć go jeszcze było to dla niej coś bardzo bardzo ważnego i nie wyobrażała sobie żeby mogło być inaczej. | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:09 am | |
| - jeśli tylko o mnie pomyślisz, przybędę. - powiedział tonem ojca, który opowiada bajkę dziecku, co jednak było całkiem miłe i nawet z nutką romantyzmu. uśmiechnął się, przy tym ujmująco, całując natalie w kącik ust. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:13 am | |
| uśmiechnęła się bo to faktycznie wydawało się jak z bajki- obawiam się że nawet ty, mój drogi artysto nie dasz rady- powiedziała i pocałowała go bardzo delikatnie w usta- nie możesz być ze mną cały czas- powiedziała jeszcze | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:17 am | |
| roześmiał się przyjemnie, odchylając nieświadomie głowę do tyłu, co wyglądało całkiem miło, po czym skupił swój wzrok na natalie, uśmiechając się szelmowsko. - moja droga, jestem w stanie zrobić wszystko dla tak pięknej kobiety. - powiedział, uśmiechając się seksownie i szarmancko. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:25 am | |
| przechyliła głowie. zawsze tak miała jak próbowała się skupić. teraz skupiała się na oglądaniu jego- nie chce wszystkiego- powiedziała po chwili zastanowienia. przeczesała dłonią jego włosy tak żeby nie wpadały do uszu- na razie chce cię jeszcze zobaczyć i chce żebyś nie musial już patrzeć jak jestem w takim stanie- powiedziała. no była tylko dziewczyna. a one się takimi sprawami przejmują | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:32 am | |
| - w takim razie - zaoponował, uśmiechając się łagodnie. - zapewniam cię, że jeszcze się spoktamy. - dokończył, uśmiechając się szarmancko, po czym przejechał nosem, po jej policzku. - może powinienem odprowadzić cię do domu ? - spytał, przyglądając jej się łagodnym spojrzeniem. nie, żeby chciał się już jej pozbyć, ale może była zmęczona i chciała się położyć, a przecież jako żentelmen nie pozwoli wracać jej samej do domu, prawda. | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:35 am | |
| -hmm... właściwie to doby pomysł- powiedziała i oparła głowę na jego ramieniu bo już zasypiała- skoro cię jeszcze zobaczę to mogę iść do domu- uśmiechnęła się lekko | |
|
| |
rainer
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:39 am | |
| cmoknął ją w czoło, po czym wstał razem z nią, znaczy najpierw postawił ją do pionu, a później sam wstał i poszli, i w takim razie, pa. ;x | |
|
| |
natalie
| Temat: Re: łazienka. Sob Lip 04, 2009 1:42 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: łazienka. | |
| |
|