Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

balkon

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
administracja
Admin
administracja

Liczba postów : 49

balkon Empty
PisanieTemat: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 8:44 am

Powrót do góry Go down
http://hellodenmark.ohmyforum.net
blanche.

blanche.

Liczba postów : 594

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:38 pm

znowu przepychając się i usiłując nikogo nie zdeptać przecisnęła się do drzwi balkonowych, którymi wypadła na balkon właśnie. oparła się o barierkę i patrzyła na panoramę miasta, nie myśląc o tym że jest sama.
Powrót do góry Go down
tony

tony

Liczba postów : 207

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:49 pm

tony przyprowadził tu jackie, po drodze wypijając chyba z pół swojego drinka. zauważył blanche, więc rzucił do niej jakieś 'cześć', bo wiadomo, wypada się przywitać!
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:53 pm

na chwilę oderwała wzrok od jakiegoś wieżowca, pasjonującego jak nie wiem co. na widok tony'ego uśmiechnęła się ale w taki sposób, żeby jego towarzyszka nie widziała w niej zagrożenia, którym i tak nie była - hej- mruknęła.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

Liczba postów : 220

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:54 pm

więc tylko sobie oparła się o barierkę i napiła się drinka. spojrzała się na blanche i się uśmiechnęła, nawet zapaliła papierosa, bo miała chyba ochotę. - blanche, tak? o ile dobrze pamiętam - powiedziała jakoś całkiem obojętnie i zaciągnęła się papierosem, wiadomo, cóż.
Powrót do góry Go down
tony

tony

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:55 pm

też zapalił papierosa, zerkając co chwila na jackie. serio nie lubił, kiedy paliła, zawsze się o nią martwił i w ogóle.
- to jest jackie, moja dziewczyna, a to blanche, znajoma - przedstawił je sobie, żeby nie było żadnych niejasności, ani nic takiego, prawda.
Powrót do góry Go down
blanche.

blanche.

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:56 pm

kiwnęła głową bez przekonania, na jakie nie pozwalał jej i tak ponury nastrój - pójdę po drinka - powiedziała, nie wiadomo po co. i wróciła do salonu, żeby nie przeszkadzać tony'emu i jego koleżance.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 9:59 pm

kiedy wyszła tylko oparła się znowu o barierkę i zaciągnęła się papierosem. - ah, chyba się mnie wystraszyła, ale i tak chyba milo było poznac, no ale nieważne. - powiedziała z uśmiechem i napiła się dobrego drinka i tylko spoojrzała się na niego spod tych całkiem fajnych rzęs.
Powrót do góry Go down
tony

tony

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 10:01 pm

- nie jesteś przecież taka straszna - zaśmiał się i poczochrał jej fryzurę, po czym zaciągnął się papierosem i popatrzył na przyjemną panoramę kopenhagi. - podoba ci się tutaj? - zapytał, mając nadzieję, że dobrze się z nim bawi, no tak.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 10:05 pm

- ale ona chyba miała na ciebie chrapkę, widziałam to w jej oczach, serio!- zaśmiała się i przytuliła do niego, całkiem było fajnie. no ale nieważne, przyjrzała się mu i spojrzała na miasto. - hm, całkiem jest tu fajnie, na prawdę - pokiwała głową i spojrzała znowu na kopenhagę.
Powrót do góry Go down
tony

tony

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 10:08 pm

- ale zawsze będę wierny tylko tobie - obiecał z uśmiechem i pocałował ją w policzek. - chyba, że nie będziesz już chciała. w sumie nie chodziło mi o miasto, tylko o to, czy podoba ci się na imprezie - zerknął przez ramię, pewnie na salon.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 10:13 pm

- tak tak, wszystko mi się podoba. idziemy stąd? bo jakoś nie mam ochoty więcej na imprezowanie, znudziło mi się chyba, a wiesz, że ja nienawidzę monotonii - powiedziała z uśmiechem i tylko spojrzała na niego. i zaciągnęła się papierosem,.
Powrót do góry Go down
tony

tony

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 10:20 pm

- serio? - popatrzył na nią zdziwiony. - jeśli chodzi ci o to, że ja się tu nudzę, to nie przejmuj się tym - wzruszył ramionami. - ale jak wolisz, to możemy iść - kiwnął głową i zgasił swojego papierosa.
Powrót do góry Go down
jackie

jackie

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon EmptyPią Lip 03, 2009 10:25 pm

- no tak tak, kochanie. lepiej chodźmy - powiedziala i zaczniesz gdzieś ;*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

balkon Empty
PisanieTemat: Re: balkon   balkon Empty

Powrót do góry Go down

balkon
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: O f f - t o p :: Kosz :: IMPREZA: mieszkanie Madison-
Skocz do:  
Create a forum on Forumotion | Sztuka | Mangas | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje