Oh, hello my Denmark!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Akademik

Go down 
AutorWiadomość
masha

masha

Liczba postów : 148

Akademik Empty
PisanieTemat: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 5:36 pm

Więc przyszli do pokoju, w którym mieszkała. Adeliene nie było. Miała zajęcia teatralne.
- Przepraszam za bałagan- powiedziała zawstydzona zbierając bieliznę, puszki po piwie, butelki po danielsie oraz mnóstwo innych rzeczy. - Adeliene nie należy do pedantek - wzruszyłą ramionami i usiadła na swoim materacu zsuwając uprzednio trampki ze stóp
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 5:45 pm

- Mam inne wyjście? - zapytała wyciągając ze swojego plecaka paczkę marlboro. Podsunęła mu otwartą paczkę pod nos żeby sie poczestowal - Poza tym wbrew pozorom nie jest tu źle.Mogłam trafić gorzej. Fakt, że to nie jest ciepła miejscówka w dpmu bogatego tatusia ale jak już powiedziałąm on mnie tam nie chce włącznie z moją nową mamusią trzy lata starszą ode mnie. WIesz, że ona karze mówić mi do siebie 'mamo'. Suka. - mruknęła wkładając między wargi papierosa
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 5:52 pm

- Wiesz, że twoi dziadkowie za mną nie przepadają. - uśmiechnęła się serdecznie i oparła głowę o jego ramię - CIągle myślą, że nie jestem dla Ciebie wystarczająco dobra. Jestem przecież rozpustnicą - zachichotała strzepując popiół do popielniczki z bobem marleyem
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:00 pm

- Tak. Ma swoje sposoby -roześmiała się, bo źle to sobie wyobraziła. ZByt perwersyjnie. - Nie wiem Dylan. Muszę to przemyśleć. Ale póki co zajmijmy się sobą. - uniosła brew i zgasiła papierosa. Usiadła na jego kolanach okrakiem i pocałowała go dość namiętnie. Nie chciała już zeby dylan dalej się nad nią litował. Nie potrzebowala tego.
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:09 pm

Powoli zdjęła jego błękitną polówkę a potem swój sweterek.
- Powspominajmy - uśmiechnęła się przebiegle a jej dłonie powoli zsunęły się w dol po jego nagi torsie i brzuchu. Przygryzła wargi powstrzymujac sie os smiechu gdy wlosy Dylana zaczely laskotac ja w szyje
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:20 pm

Popchnęła go na materac by móc spenetrować pocałunkami jego obojczyk i brzuch, którego mu zazdroscila. W takich chwilach M. żałowała , że przestała chodzić na siłownie. Rozpięła pasek jego spodni schodząc z pocałunkami niżej
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:26 pm

Kiedy zostali nadzy przeszli do rzeczy. Po prostu. Razem z orgazmem oczywiście. W tej dziedzinie dopełniali się idealnie
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:33 pm

Usiadła na materacu owijając się białym prześcieradłem. Przyglądała się nagim pośladkom Dylana, które wyglądały soczyśćie xd Uśmiechnęła się delikatnie i rozejrzała po pokoju. Dopiero teraz dostrzegła, że bokserki Alana - jej wczorajszego partnera leżą tuż obok kosza na śmieci. Przygryzła paznokieć, z którego odprysł fioletowy lakier mając nadzieję, że Dylan ich nie dostrzeże. - Tu są - pokazała wskazującym palcem na zielone bokserki
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:41 pm

Wstała z materaca i w prześcieradle przemieściła się do laptopa skąd uruchomiła jakąś przyjemną dla ucha muzykę.
- Nie bądź taki poważny - oblizała wargi podchodząc do niego po czym zmierzwila mu włosy i odsunęła się by wyciągnąc zza szafy na której namalowany był jakiś akt alfonsa muchy butelkę otwartej już wcześniej wódki.
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:47 pm

- Mhm nie umiesz porządnie błaznować - pokazała mu język i postukała paznokciami w szklaną butelkę - Co u znajomych?
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 6:57 pm

Czmu ich pożegnania zawsze są takie dziwne? Gdy widzieli si.ę po raz ostatni przed jej zniknięciem Dylan wykrzyczał jej kilka niemiłych słów, o których dopiero teraz sobie przypomniała.
- Nie jesteś moim chłopcem na telefon - powiedziała nawiązując do właśniej tamtych słów.
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 7:03 pm

- Naprawdę uważasz, że swojemu chłopcu na telefon wyznałabym miłość? - roześmiała się odkładając butelkę na bok i obejmując go za szyję. - Nasze pożegnania muszą stać się przyjemniejsze, bo inaczej źle skończymy - powiedziałą poważniejąc
Powrót do góry Go down
masha

masha

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik EmptyPon Cze 22, 2009 7:10 pm

To nie zabrzmiało dla niej przekonująco ale mimo wszystko uśmiechnęła się. Po chwili wparowała do pokoju Adeliene mówiąc pospiesznie że ma się natychmiast ubrać, pozbyć się Dylana i pomóc jej wnieśść do akademika pijanego Alana.
- Ty wiesz... - pocałowała w policzek Dylana ubrałą się i wybiegła z pokoju
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Akademik Empty
PisanieTemat: Re: Akademik   Akademik Empty

Powrót do góry Go down

Akademik
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Oh, hello my Denmark! :: K o p e n h a g a :: Pozostałe-
Skocz do:  
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Zgłaszanie nadużyć | Cookies | Najnowsze dyskusje